Visa färgglada meddelande i begränsade resurser

I många MCU projekt finns det en stor utmaning om hur du visar ett mänskligt läsbart meddelande.

Detta Instructables visar hur du använder en mycket begränsade resurser (1 KB ROM, 64 byte RAM och 60 lysdioder) för att visa ett meddelande om färgglada.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Assistive telefon fall för begränsad fingerfärdighet

Vid denna punkt, de flesta av oss har kommit in i världen av smartphones och tabletter utan en tanke. Tyvärr finns det många människor där ute som är fysiskt oförmögen att hantering och manipulera dessa eleganta enheter på grund av deras begränsade m...

Trä Pedaltrain Novo 32 Pedalboard, lätt bygga, begränsade verktyg

Tro mig alla mina steg inte kommer att denna långaVisas i de sista 2 bilderna av detta steg var min tidigare pedallådan. Den tjänat mig bra i år men hade många problem. Min nya trä pedaltrain novo 32 stil pedalboard utformades med många överväganden...

Begränsade verktyg träd Silhouette väggkonst

Video länk nedan, för vissa skäl video länken ovan fungerar inte på mobilen. Jag är ny på instructables så jag kanske gör något fel.Detta är en begränsad verktyg projekt. Allt du behöver är ett pussel, borr och klämmor. Jag med inte personlig skyddsu...

Hur till spricka r5sdhc 10 spel slot begränsade

Som en av kort att stödja köra 3ds spel på N3DS V9.2.0-20, R5sdhc kommer med många slående funktioner, som stöder alla nintendo konsolen, fastställts eshop spel, online spel eller alla senaste 3ds spel som stöds och dag enligt senaste nyheter r5 spel...

Hur man startar företag med begränsad Budget?

Medan vissa människor föredrar att spendera sina dagar arbetar för någon och baraibland kikar utanför deras skåp, de andra utöva varje ansträngning för att kyrkoherden sina liv! Du är bättre än "mannen" som du arbetar för, rätt? Men innan du kör...

Deathstar klocka. Begränsade verktyg.

Death Star klocka - begränsade verktygDu behöver inte ha dyra stora verktyg som en tabell såg eller bandsåg eller ens en rulla såg för att göra några coola roliga projekt. Pusslet är ett mångsidigt verktyg och om du tar din tid du kan uppnå goda resu...

Hantera begränsade skrivbordsyta och flera projekt

jag har många olika intressen, och de flesta kräver viss mängd fritt arbetsutrymme på mitt skrivbord. Jag alltid inte avsluta vad jag har börjat i ett sammanträde, eller en dag, eller ens en vecka. Under tiden behöver det utrymme som upptas av oavset...

Hur man titta på ålder begränsad videor på Youtube

Denna video tutorial ska show dig hur till lätt se ålder begränsad YouTube-videor!...

DIY Laptop tabell - med begränsade verktyg & Plywood

Jag har behöver en laptop tabell länge nu så det var på tiden att jag till att göra ett.Jag skickade mycket vänligt några av skils verktyg att prova så jag trodde detta skulle vara det perfekta projektet genom sina steg. Du behöver inte en verkstad f...

Hur man gör en käpp av en planta och begränsade verktyg!

Detta är en käpp jag gjord av begränsade verktyg som titeln säger. Jag använde en Dremel, stämjärn, sand papper, trälim och skruvar. Jag färgade det med röd mahogny bets och polyuretan lack. Jag gjorde det ur en frisk planta som jag skar i skogen. Ja...

SoGo Mini: Svart fredag försäljning! Begränsad

SoGo Mini högtalare är världens första anpassningsbara bärbar högtalare med inbyggd i RGB ljus och ben ledande teknik!Svart Fiday försäljning: begränsad:$25 SoGo Mini: Extreamly Limited *** endast 50 av dessa är tillgängliga *** www.sogomini.comKicks...

Spider-Man Wall Art - begränsade verktyg

Jag gjorde detta Spiderman väggdekorationer för min sons 6: e födelsedag. Det var inte bara en av hans presenter men vi använde det också för att spela en Spiderman version av klämma fast svansen på åsnan. I detta fall var spider emblem målet. Jag vi...

Utrymme-begränsad lösning med en uppgraderad leksak

Vi bor i en liten lägenhet och måste ta itu med alla våra saker i ett litet område. Det blev ännu svårare när vår lilla unge föddes. Det är svårt att skapa en mysig atmosfär när man bor bland leksaker, blöjor och andra saker. Vi hade inte utrymme för...

Ventilator koncept - hög frekvens, mikroprocessorn kontrolleras, tryck-begränsad

[För utbildningsändamål bara. Inte för humant bruk.]Mitt mål är att bygga en låg kostnad, datorstyrd (snarare än pneumatiskt styrd) prototyp ventilator som kan generera olika vågformer används i den medicinska industrin. Gas energi skulle sändas via...

Begränsad upplaga Zombie Shooter Kit

Detta bygga är att göra "guns" för din virtuella verkligheten videospel! Vi använde en dodo fall VR.Steg 1: Steg 1 Om du inte redan, montera ditt VR dodo fall. Rita sedan din önskad pistol på ark kartong.Steg 2: Steg 2 Ta antingen en brytkniv, n...

Lätt bygga End tabell - begränsade verktyg

Frågade jag kan varje så ofta om projekt som inte kräver många verktyg att göra men ändå projekten är inte skit (rakt på sak sätta). Jag kom med detta enkla end tabell. Om du kan få din home center att skära skivor till längden för dig, den enda andr...

Lägga till MP3 (begränsad) till din stereo på billiga

detta är inte mycket av en instructable, som komponenterna som kan köpas och kombination, men jag vet inte hur ofta människor har gjort det förut. Jag använder en Mattel saft låda som mp3-spelare för min stereo system.Rutan Juice maj fortfarande deta...

ATtiny13A NeoPixel armband

Efterföljande till den tidigare Instructables - Display färgglada meddelande i begränsade resurser,Detta Instructables visar hur du använder ATtiny13A, NeoPixel band och återanvända en plastflaska för att bygga en fancy armband.Steg 1: förberedelse S...

Bärbar spelkonsol (GPU Team)

SammanhangFör vårt engineering projekt ville vår handledare vi att möta utmaningar för att utforma en verklig-tid system med relativt hög prestanda på begränsade resurser (minne, bandbredd).Specifikationerna kräver en spelplattform med följande hårdv...