Visste du om den nya gå till funktionen på 1.9 Kobo firmware uppgradering för Kobo Wifi?
Den nya firmware 1,9 uppgraderingen för Wifi Kobo eReader erbjuder många nya och spännande funktioner som förbättrar Kobo läsupplevelse. En av de nya funktionerna är gå till funktion.
Gå till funktionen tillåter Kobo användare att gå till en viss sida nummer inom ett kapitel av ebook som de läser just nu. Också tillåter gå till funktionen läsaren att gå till ett särskilt kapitel i boken som de läser utan att behöva bläddra igenom innehållsförteckningen.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Visste du att med den nya Kobo 1,9 firmware uppgraderingen för Kobo Wifi får du tre nya funktioner för att hantera din kobo eReader bibliotek?

Med nya Kobo 1,9 firmware uppgradering för Wifi Kobo eReader, det finns tre nya funktioner som gör att du kan bättre hantera biblioteket Kobo eReader. Dessa funktioner kan lätt nås från biblioteket "Jag läser".Den första nya funktionen är "...

Hacking Sony ECM-AW3 Bluetooth mikrofon. Lägg till din egen mikrofoningång socket. Den nya ECM-AW4 har input så de kanske har läst min hacka.

Detta är en liten hacka jag publicerade i min blogg för en tid sedanhttp://www.comeseemy.photos/Blog/Hacking-The-Sony-...DEN TRÅKIGA DELEN OM HUR JAG FICK TILL HACKA MIKROFONENJag har en uppsättning av Sony ecm-aw3 mikrofoner. De är bra för de är vär...

Den kompletta guiden till att sätta på nya lina

Gör utanför se ut så här, eller ännu värre? Tja, medan du väntar på att smälta och gå bort varför inte få din fiskeutrustning redo för den efterlängtade våren.Detta är den kompletta guiden till att sätta på ny lina på din söta combo.Denna guide använ...

Guide till den nya 1.9 kommandot block

Välkommen till guiden till nya Minecraft 1.9 kommandot block!Steg 1: Få din kommandot Block Först måste du skaffa ett kommando Block. För att göra detta, behöver du ett kommando: / ge command_block 1.Detta ger den närmaste spelaren, som är dig själv...

Den (nya) Sawtooth Paracord armband väva

* uppdatering * jag vet att ni verkligen vill ha en video men jag har varit upptagen så jag kommer att låta någon göra en video för denna väv. Men se till att du referera till mig som knut... designer(?) eftersom jag förhoppningsvis kommer att göra e...

Den samverkande Guide till spela leda gitarr

detta är en guide till att spela gitarr. Eftersom jag är en aktiv medlem, och Danny's instructable är oavslutad (och i något förlägger verkligen innacurate, t.ex.. hans flikar var upp och ner), beslöt jag att göra en av mina egna till höger hans miss...

Den officiella guiden till Knex Ball maskin lyfter

ända sedan Torka ut, människor har varit intresserade av att bygga nya hissar för Knex boll-maskiner, så jag gjorde denna guide!Denna guide kommer att omfatta alla ball maskin hissar som har byggts. I varje steg är en kort beskrivning av hissen, en k...

Lyser upp dina klubbor för den nya säsongen

Med en ny golf säsong runt hörnet är det viktigt att börja säsongen på nytt med nya klubbar. En fräschuppsättning klubbar innebär inte att en ny uppsättning är nödvändig men snarare en rensade upp och nya ser att uppsättningen som är antagligen fortf...

Den nya 007 varumärke logotypen

detta är den nya 007 varumärke logotypen.Steg 1: leveranser Du behöver en penna eller penna, en lappa av pappers- och scissors(optional).Steg 2: siffror Dra 007 på papper.Steg 3: Gun, skära och gjort Rita en pistol som så på bilden ovan. Denna pistol...

Stjärnor i en burk - den perfekta presenten till din flickvän :)

Hej stötarna. I detta instructable jag ska försöka att visa dig hur man gör den perfekta presenten till din flickvän :)). Så det är mycket enkelt att göra och kostar inte mycket. så, låt oss gå!Steg 1: Vad behöver du?Så. Innan vi börjar med "-vilket...

Den kompletta guiden till mat i Minecraft

Om du spelar överlevnad läge på Minecraft, ska du äta. Du har massor av alternativ när det gäller såväl kött som vegetationen. Sedan, när du har grunderna, kan du hantverk ännu fler typer av mat. Jag ska gå över dina alternativ och hur att farkosten...

Den kompletta guiden till RC elektronik

Hej, mina vänner.Jag har ofta funnit hobby RC elektronik vara av intresse för mina projekt på grund av deras skenbara enkelhet och användarvänlighet. Men tog det mig ett tag att lista ut hur att sätta ihop alla olika komponenter, räkna ut var du kan...

Stage Makeup för den nya Thespian

Hej alla! Och Välkommen till denna tutorial!Så, planen här är att lära dig hur man gör enkla, neutralt steg makeup. Mitt mål är inte att lära dig att bli redo för din Broadwaydebut, men det är helt enkelt en primer för ditt barns dans skäl eller en g...

Den nya kan

den nya soda kan användningsområden.Av Grant Haefner, Matt Haji, Dario (något) och Charlsten (något)Det första steget är att skära av toppen eller botten av burken. Vara carful de vassa kanter kan.Steg 1: i det här steget kan du böja ner kanterna av...

Mont svart (Mont Blanc hacka) - montera den nya Mont Blanc penna Refill till Pilot G2 pennor

några år sedan min pappa erbjöd min bror och jag Mont Blanc tuschpennor till jul. Jag hade hört talas om detta märke innan och jag visste att de var förmodligen mycket dyrt - så mycket i själva verket att de inte lista sina priser på deras hemsida, o...

Den kompletta guiden till lever frisk, glad och säker

Psst, kan du hålla en hemlighet? Om du kan, ska jag berätta hemligheten till att förlora vikt, att få frisk och leva ett långt och framgångsrikt liv. Kost och motion industrin i Förenta staterna är en flera miljarder dollar affär och alla är ute efte...

Den officiella guiden till K'NEX Ball maskinelement

eftersom jag ville göra detaljer nya delar jag kan göra i framtiden, och när jag känner för att lägga till andra element här för lättare referens, jag bestämde mig att göra denna guide att följa så många enkla att häpnadsväckande element som möjligt...

Hur man får Siri fungerar på nästan alla Apple iDevice inklusive den nya iPad(3rd gen)

MAJOR IMPORTANT UPDATE!: Paradox produktioner har beslagtagits av FBI eller CIA, jag glömde. I grund och botten kan inte detta Instructable fungera, om du inte har 1) iOS 5.0.1 och 2) din egen Siri port. Andra hamnar är också kompatibla.Jag har skur...

Den definitiva guiden till K'nex vapen på Instructables.

Detta är den mest slutgiltiga, allomfattande och ytterst användbar guide till K'nex vapen på Instructables. Det blir 'Dicta Boelcke', 'No Guts, No Glory' Kn'ex tutorials. Ja, jag har inte gjort någon instructables ännu, men jag har gjort mina egna va...