VOLVO gitarr projekten hyllning till VOLVO!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Awesome trä gitarr projekt

detta är ett bra litet projekt att i helgen med en vän som kommer att producera en awesome modell trä gitarr som är lite mindre än hälften en normal storlek en. Du kan göra det att replikera en gitarr som du tycker ser coolt eller bara kan du designa...

Gitarr-monterad F / X för $5!

Göra en mördare tonen/WahWah filtereffekt på de billiga! I Project används en "Remix" iPod modul, gjort för "repor" effekter med iPods. Ljudkvaliteten är faktiskt bra.Remix enheterna har drabbat lågprisbutiker (och ebay.) Den här kosta...

Flaska hals gitarr bild

Gitarr bilder kan köpas billigt från någon musik. Men i temat för de senaste blues/cigar box gitarr projekt, det verkade bara passande att göra den verkliga affären--avskurna från en flaska (det är blues--så helst en flaska som innehåller alkohol). D...

Göra en lap steel-gitarr ur en pool cue fall

jag gjorde denna tre stränginstrument, elektrisk lap steel gitarr från en gammal pool cue ärende jag köpte på en op-butik. Ljudet är ganska rå, som typ av passar hela rökig, krasslig pool hall känslan av det. Plus, när du är klar spelning för pengar...

Anpassade Arduino gitarr

Hej alla, jag har arbetat på en gitarr projekt för min svåger som är för närvarande att lära att spela elgitarr. Jag ville bygga något som skulle hjälpa honom att lära sig men är även riktigt cool på samma gång så utan tvekan det fick har några coola...

Carbon samlingen

Släpp loss din inre cyborg mardröm princess odjuret med denna tilltalande 4-piece set:Animatronic taggiga kolfiber mohawk! ("vänners kompatibla kommer snart)Löstagbar taggiga kolfiber mask!Fjäderlätt superskurken krage!Kolfiber finger-klo spike ringa...

Laser etsade & färgade soundboard - gjort på Techshop

i detta instructable jag ska förklara hur jag utformade, etsade och färgade det anpassade konstverket på resonansbotten av mitt kolfiber akustisk gitarr projekt, del av en speciell händelse på Techshop. Denna top var utformad med min egen digitala ko...

Gitarr plocka fack julklappar

Förra året gjorde jag grytunderlägg för alla på min lilla CNC-maskin. I år sitt godis rätter och plocka brickor...Egentligen samma sak. bara skala det upp eller ner efter behov.Steg 1: Gitarr Silouhettes Du börjar med enkla siluetter. Om du vill göra...

2 x 4 gitarr

Det finns massor av instructables på gitarr byggd med grundläggande verktyg och billiga material, men de flesta av dem titta och spela ganska grov (de är ändå kul ändå!). Jag syftade till att göra en riktigt bra gitarr som både spelar bra och ser bra...

ABY gitarr box

denna tutorial var också Inlagd i min blogg. Kolla upp det för mer DIY projekt!Detta är en A/B/Y låda. Det fungerar som en switch. Du kan koppla in en gitarr och har sin utgång gå in två förstärkare.Du kan välja mellan förstärkarna eller använda båda...

Akustisk gitarr Pickup

förvandla din akustiska gitarr till en akustisk och elektrisk! Detta är en enkel och billig design som du kan göra hemma för att få det särskild en-av-en-slag ljud du har letat efter.Steg 1: Att göra Pickup Delar du behöver:1. Piezo summern Element2....

Bälte gitarr rem

behöver en rem för ditt instrument? eller har du bara blivit uttråkad av det gamla svarta kom med?Hursomhelst, med en av dina gamla bälten är det perfekta sättet att anpassa din spelupplevelse.Gitarr band kan vara mycket dyra espeicially om din på en...

Bälte till gitarr rem

Hej Karl DIY community, jag har haft en gammal bälte för ett tag och det slutligen bröt så jag bestämde mig att göra den till en gitarr rem. Så jag hoppas du njuter.Steg 1: material Okej, det material du behöver för detta projekt är:1 gitarr1 gamla s...

CUSTOM GUITAR HERO GITARR... GJORD av en pinne :)

Ok bra för off bara vill säga hej till dig min Guitar Hero vänner. Jag bestämde mig att ändra mitt förra inlägg och uppdatera den lite mer. Men för alla er nya tittare, jag är en stor gitarr hjälte Fan jag beslutat att göra min egen gitarr (förmodlig...

Cigar Box gitarr fallet

så jag gjorde min första Cigar Box gitarr denna sommar. Det är en fyra strängad bas. Det var dock svårt att hitta några bra exempel på en display/bärväska för det. Jag designade detta en från 1 av 2 tall med plywood paneler. Jag köpte ett bälte från...

DIY gitarr fallet

några år sedan jag köpte min första gitarr och inte har någon lust att köpa en $80 fall för en $150 gitarr. Ett tag använde jag bara rutan som det kom att bära det från plats till plats. Det var svårt att hålla gitarren skulle flytta runt mycket lätt...

DIY gitarr Pedal styrelsen (effekter Pedal portföljen)

de konsument-baserade gitarr pedal styrelserna är alldeles för dyrt för min smak. Jag kom upp med ett enkelt sätt att bära och driver alla dessa viktiga gitarr pedaler styrelser i en portfölj.Besök min hemsida för andra projekt: www.kevindemarco.comS...

DIY råtta klon snedvridning gitarr effekt Pedal - The död råtta

detta är inte någon Mickey Mouse distortion pedal!Denna pedal är en klon av en på min favorit effektpedaler från 80-talet... ProCos råtta distorsion. Det är en grundläggande OpAmp distortion pedal med det klassiska LM308N IC-chip som är en ganska enk...

DIY trådlös mikrofon till trådlös gitarr system

Ive varit titta några vids och några band och nästan av dem använder ett trådlöst system på gitarr. Bli galen, flytta, promenader och göra vad de vill utan sladden så jag drömmer om att ha en... Men.. för mig nu dess för dyrt så jag kom till denna id...