Vrid den till din stil!Hej alla! Tänkte bara dela något som kan vara användbara. Aaaaaaand thats!--

Ändra jackor, byxor, skjortor och allt till din stil mode! Nu, detta är egentligen en tutorial, men mer bara en inspirationskälla för några tips och tricks och bara några idéer verkligen.

Men med ut ytterligare göra, ska jag visa dig några av de jackor som jag gjorde till min stil. (Jag är en jacka älskare så jag är ledsen (* ´ω'*) men! Jag har gjort några byxor i förflutnan och andra saker! I som jag kommer att berätta allt om det i den sista delen! Jag kommer också ge några länkar för fler idéer för att hjälpa! (*´∀`*)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Resor till din antipodiska: Den motsatta sidan av världen

Har du någonsin undrat vad som skulle hända om du grävt ett hål på andra sidan av världen? Jag gjorde säker. Ända sedan jag var 5, jag har funderat på möjligheten att gräva ett djupt hål och kommer ut på motsatt sida av världen (jag hade alltid antog...

Hur man använder The DaVinci koden Cryptex (Steampunk USB Drive järnvaror krypteringen): en kul förbättring till din USB-döda Drop (eller Geocache)

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du använder en DaVinci-koden cryptex. Den kan användas som en färdiga vackra Steampunk-liknande järnvaror krypteringen för din USB-enhet eller en rolig behållare till impove din USB döda Drop ("anonym,...

Anslut din remote bil förrätt till din RPi\Arduino

Vad du behöver:MaterialEn extra remote bil förrättWireMikrokontroller \ dator med GPIO (Raspberry PI, Beagle ben svart, etc...)NPN Transistor (jag använde en PN2222)En Resistor (jag använde 1 K Ohm. andra värden kommer förmodligen fungera också)värme...

Lägga till 2.1 ljud till din Xbox 360

alla älskar BANGING ljud så idag jag ska berätta hur du ansluta din Xbox 360 till en 2.1 ljudsystem.Steg 1: Vad du behöver Detta är vad du behöver:* Xbox 360 (core arcade, pro, elite)* 2.1 ljudsystem* Själv!!!Steg 2: Komma igång Nu är det dags att an...

Lägga till Bluetooth 4.0 till din Arduino projekt [IoT] - kontrolleras av Smartphone

Vi är grupp av internet saker entusiaster som älskar hacka ihop olika enheter. Kolla in vårt nuvarande projekt på vår hemsida och ta en titt på denna guide i ett annat format på vår blogg.Steg 1: IntroduktionArduino är en cool plattform eftersom du e...

Lägga till DVD-skivor till din Zune

detta Instructable kommer att lägga ut hur man rippa, konvertera och synkronisera DVD-filmer till din Zune framgångsrikt. Genom att använda några program, kan vi synkronisera fulla filmer (lagligt erhålls) till din Zune i ett format som är ca 1.0 Gb...

Lägga till videoklipp till din sidekick lx enkelt och gratis

sidekick lx kommer med en fin liten mediaspelare där kan du titta på videor, lyssna på musik eller skapa spellistor. Im kommer för att visa dig hur du skaffar din önskade video från webben och menuetter överföra den till din sidekick lx. Kan gå vidar...

Gör en enkel plattform och ger rörlighet till din dator

en dator är en mycket praktisk sak att använda i dina robotar.Om du börjar med alla funktioner som kan användas för robotic hittar du att det är billigare att köpa en netbook än att köpa LCD, wifi och bluetooth-moduler, kameror, tal synthesizer modul...

Att få gratis musik lagligt (och konvertera den till MP3-format)

i detta instructable jag kommer att visa dig hur att få gratis musik utan att ladda ner det eller i stället för att koppla den till i hörlursuttaget kan du ansluta den till din skivspelare och överföra din vinyl till MP3.Steg 1: verktyg 1) LAME "LAME...

Det enklaste sättet att sätta youtube-videor till din mp3

För att få youtube-videor till din mp3, går du till den video du vill kan du kopiera adressfältet och öppna kissyoutube.com och klistra in den på sökrutan. När du är där, du väntar, och HQ och ned pil, hit nedpilen och sedan hämta, och dra den till d...

Hur man laddar ner musik från YouTube till din dator

En enkel handledning om hur man laddar ner musik från YouTube till din dator! Vill du att extrahera ljud från en YouTube-video och ladda ner den till din dator utan några extra program? Då detta instructable är för dig! Var noga med att också titta p...

Stjärnor i en burk - den perfekta presenten till din flickvän :)

Hej stötarna. I detta instructable jag ska försöka att visa dig hur man gör den perfekta presenten till din flickvän :)). Så det är mycket enkelt att göra och kostar inte mycket. så, låt oss gå!Steg 1: Vad behöver du?Så. Innan vi börjar med "-vilket...

Ansluta en Xbox 360 till en datorskärm (BONUS! ANSLUTER DEN TILL INTERNET, VIA DIN DATOR!)

Ok, jag vet att mycket av det här är frustrerande, och det tog mig evigheter att göra, eftersom jag räkna det ut på min egen, men ni hade tur, eftersom jag bara göra det här ser lätt.VAD DETTA INSTRUCTABLE KOMMER ATT VISA DIG HUR MAN GÖR:-Koppla upp...

Hur du ansluter den DeLorme Earthmate GPS LT-20 till din Google Earth för en bra GPS-spårning karta.

jag kommer att visa dig hur du ansluter en GPS-enhet till den populära Google Earth-programmet, utan att använda Google Earth Plus.Jag har inte en stor budget så kan jag garantera att det blir som billiga möjligt.Steg 1: Lista av programvara du behöv...

Lägga till linjer till din 3D skriva ut så att den lyser upp

Vad vi vill uppnå:Hej DYI'ers i detta instructable i´m kommer att visa dig hur du lägger till vägar och fack till dina 3D utskrifter.Med denna you´ll att kunna lägga till LED / elektronik att göra det perfekta tillbehöret rätt i tid före Halloween.Fö...

Hur: Lägga till röst-Feedback till din Home Automation med länka den en!

Hej alla,Idag ska jag visa dig, lägga till röst-feedback till din Home Automation.Detta kommer alltid att vara en bra tillsats till din hem-Automation-projekt med länk det en eftersom din Linkit ONE skulle lämna en feedback som en "Jag har vänt på ly...

Vad är spyware, hur det kommer till din pc? förhindra den

vad är spionprogram? Hur det kommer till din pc? Förhindra att det ofta kan du hört ett ord spionprogram. Är det viktigt att veta om spionprogram? Ja! Vi har avancerad teknik världen. Dag som utvecklas tekniken. Samtidigt ökar också brottslighet. En...

10 steg till din egen logotyp i Inkscape (gratis) och använda kreativa marknaden for dummies som mig

HejLedsen för den långa titeln. Jag har några bekännelser också. Först är min ritning och konstruktionsarbeten färdigheter inte ens detsamma av en finger målare. Det andra tjäna jag inte pengar, så jag har alltid att göra saker som kan köpas, inklusi...

Frukt viner - hur man Design till din smak

vissa grundläggande bakgrundJag gjorde min första fruktvin 1992 och har tillverkat viner från kit och från grunden sedan dess. Som en grov uppskattning har jag gjort nära 20 000 x 23 liter partier sedan dess.Det finns hundratals olika sätt att göra v...