Wasabi-Lime Sandwich Cookieskryddig Wasabi ärter få mysigt med farinsocker, valnötter och krispiga ris spannmål i denna läckra, okonventionella spin på spetsar Cookies.

Buttercream fyllningen blir retad med lätta inslag av färsk lime gör detta till en vinnande kombination av smaker.

Resultatet blir godaste göra dessa kakor en dag i förväg, att ge dem tid att vila och mjukna något.

Detta recept ger ca 18 sandwich cookies.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bitter Key Lime Wheel Cookies

när min svärmor skickade mig en låda med färska plockade ekologiskt viktiga limefrukterna från hennes träd i AZ jag visste exakt vad de ska göra med dem!Om du är en te dricker eller en bitter te älskare (som jag) ska du definitivt prova dessa cookies...

Coffeos - Magic koffein Creme Sandwich Cookies

dubbel saker din crème smörgås cookie och ge det ett ryck. Bra för i farten när du inte har att kaffe i knät och behöver den eftermiddagen pick-me-up. Kaffe och en kaka i en fristående enhet.Varning: Kan vara beroendeframkallande. Koffein oavsett män...

Jordnötssmör och gelé Sandwich Cookies

dessa bita storlek PB & J smörgåsar kommer att ha dina vänner gör en dubbel ta - de är cookies, inte bröd, jag svär! Genom att bilda en limpa med jordnötssmör cookie deg, görs dessa cookies genom att helt enkelt skära skivor, med ingen fancy cookie c...

Raspberry smörgås smör cookies

Dessa fantastiska smör cookies smälter i munnen och är de bästa cookies jag någonsin har haft! Jag garanterar att alla som försöker dem kommer att älska dem. Inspirerad av Harry och Davids hallon galettes, bestämde jag att jag kunde använda våra favo...

Giant hjärtat formade Chocolate Chip Cookie

Normal0falsefalsefalseEN-SEZ-NONEX-NONEMicrosoftInternetExplorer4 / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-p...

Jordnötssmör / chokladbollar Cookie

detta är ett recept jag har förändrats. Det ursprungliga receptet hette Cookie bollar ochfick jag min vän (jag inte vet var hon fick det).Jag gillar jordnötssmör och choklad bättre än choklad och jordnötssmör.Så jag ändrade receptet. Du kan sätta mer...

Cookies och grädde Popcorn

detta recept verkligen kunde inte vara enklare - mix tillsammans en påse popcorn med några krossade sandwich cookies och smält vit choklad och voila - du har en löjligt beroendeframkallande behandla du inte kommer att vilja dela!1 påse vattenkokare c...

Adafruit choklad hallon paj skomakare

ingen reflow ugn behövs.Göra denna hackable öppen källkod pudding paj.Chokladpudding, Cool Whip dessert toppning, kakaopulver, hallon sylt och en choklad/vanilj smörgås cookie skorpa.Denna paj har en smak som påminner om de fantastiska Jell Ring chok...

Blåsigt och vacker, givmilda Brunch (vegetarisk)

Jag är övertygad om att som serverar brunch bör vara som roligt och avkopplande för dig som för dina gäster. Jag har inget emot arbetar upp en stor svett i köket för en middagsbjudning, men på söndag morgon, saker ska stanna lätt. Så min brunch plan...

Lavendel och Rose franska Macarons

Hej Momoluvers, det är Momo och dag jag kommer att visa dig hur man gör dessa eleganta och läckra macarons. Jag står för mitt uttalande av franska macarons är den största mellanmål av all tid, och jag älskar experimentera och pröva nya recept. Jag ha...

Mammas mini choklad DALEKS!

Göra en armé av Daleks redo att invadera din nästa fest!Jag kom med dessa för min sons födelsedag år sedan & har fört dem till Halloween-fester & etc sedan.Bättre än att göra en stor Dalek tårta tror jag, eftersom alla (särskilt barn) älskar att f...

Tea Cup-Cakes

detta Instructable visar dig hur man gör dessa 100% ätlig tekoppar med mini te smaksatt cupcakes i dem.Receptet jag använde är för Chai Tea Cupcakes med kanel smör grädde Frosting, men du kan välja valfri smak att använda eller ens experimentera och...

Halv bakad thematthatter ko pajer

heter för någon som står i kampen stövlar midjan djupt behandlar bul byråkrati hela dagen att göra se saker är säkra att äta. Här är ett fält ändamålsenligt recept som verkligen inte kräver bakning alls. Faktiskt tvärtom, kylar saker ner till optimal...

Hur man gör en skulpterad zombie tårta.

Detta är min Instructable om hur man gör en skulpterad zombie tårta.Jag gjorde denna kaka för en mycket god vän oktober födelsedag, som är en enorm skräck och komisk fan. Detta gjordes anpassade att likna honom men du kan skräddarsy utseendet hur du...

Cheesecake cupcakes

kolla gärna in min Instructable om hur att baka läckra Philadelphia muffins med recept och vägbeskrivning!Steg 1: prep -line cupcake kokkärl med silikon cupcake liners som stå upp av sig själva så du kan täcka en cookie blad med dem.-När de är redo,...

Boardwalk Malted Milk-Marshmallow Cream Pie

skorpa ingredienser:1 3/4 dl marken choklad sandwich cookies3 msk smör, smält1/4 kopp mini halvsöt choklad, chipsVärm ugnen till 375 grader. Spraya lätt en 9 tums pajform med nonstick matlagning spray. I en medelstor skål, kombinera skorpa ingrediens...

Treasure Pudding

När mitt äldsta barn var liten, gillade hon inte mjölk eller yoghurt, så jag matade henne en massa pudding att få henne tillräckligt med kalcium. Kommer mitt andra barn som älskade mjölk och yoghurt men inte skulle äta någon mängd kolhydratrik mat (i...

Red Velvet Whoopie pajer (5 ingredienser)

Red Velvet Whoopie Pies är nästa upp på i köket med Matt. Dessa röd sammet sandwich cookies är otroligt lätt att göra, med bara 5 ingredienser. De smaka riktigt mumsigt och är billiga att göra. Om jag kan göra detta kan du göra detta. Gå ut och gör d...

Röd sammet Cheesecake Minis

Dessa mini cheesecakes byggd för två (eller en, c'mon, som skojar vi), är kanske en av de bästa desserter jag någonsin gjort. Kombinera den klassiska smaker av röd sammet (läs: choklad) med den milda tartness en ostkaka, vi lägger till en dekadent Or...