Wiimote Whiteboard IR-pennahur man bygger en IR penna för användning med en wiimote whiteboard-stil projekt eller något annat du behöver en IR penna för.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Djupgående Wiimote Whiteboard instruktioner

detta Instructable är en djupgående steg för steg process för hur du skapar Wii remote interaktiv skrivtavla, döpt till "Wiimote Whiteboard." Det kommer att gå igenom de varor du behöver för att slutföra den Wiimote Whiteboard, gratis program so...

Wiimote Whiteboard ställa in

anledningen till detta är att visa hur man använder en wiimote, en bluetooth USB-adapter, dator och programvara för att skapa en billig Tablet PC-skärmen av din nuvarande skärm med komponenter just räknade upp.Jag gjorde detta efter att ha sett johnn...

Taket monteras Wiimote Whiteboard

detta Instructable ger dig steg för steg instruktioner om att göra en mycket billig takmontering för en wiimote för användning med en tak monterad projektor. Detta fungerar bra i klassrum eller styrelserum där projektorn är permanent monterad på take...

Interaktiva Smartboard med Wiimote

Detta är ett manuell bygga en smartboard med en infraröd penna och en Wii remote controller. Detta instructable är kopplad till den instructable av jaget gjorde IR Pen ().Vi använder denna IR-penna för att interagera med en Smartboard. Vi gjorde denn...

Tryck känslig spets IR Pen

jag är en lärare och använda en wiimote whiteboard dagligen i mitt klassrum. Jag har alltid gjort min egen IR pennor med hjälp av en enkel Vippbrytare och gamla överstrykningspennor men var alltid fascinerad av tanken på en tryck spets penna som skul...

Den ultimata hemlagad IR pen

Så, förmodligen precis som många av er killar, för några år sedan jag hittade Johnny Chung Lees wiimote whiteboard projekt (http://johnnylee.net/projects/wii/) och beslutade att ge det ett försök.Eftersom jag inte kunde hitta någon IR leverantör av p...

Gör en elektronisk anordning på gatan (IR-penna)

ibland du inte har tillräckligt med material och utrymme för att göra någon instructables så du hålla läsande dem...Jag ville göra några mycket enkla instructables så att någon kan göra var som helst. Det är inte den mest imponerande instructable men...

DIY Cintiq Tablet med Wii Remote

detta instructable kommer att lära dig hur man bygger en mycket rudimentära version av en Wacom Cintiq visuella grafik tablett, med en wii remote, en platt bildskärm och en infraröd penna.Detta är ganska lik instructables om hur du skapar en whiteboa...

Skrivbord Lcd Panel

Iv'e alltid velat ha en tvåfaldig ordningsmanen setup med en skärm inbäddade i mitt skrivbord. Tja, har jag gjort det! Projektet är ett projekt som en dag, så se till att lägga tid för den.Vad du behöver:1 x 17" LCD monitor (alla storlekar kommer att...

Wiimote IR Pen

jag har surfa här fantasic plats, och kom över Johnny Lee Wiimote projekt.Här är ett klipp av vad han har hittat:Så jag tänkte jag skulle försöka bygga min egen penna och hitta de poster som krävs i Australien.Jag har slutfört min penna och har också...

Smoothboard, IR pen interaktiva wiimote

Hur du använder IR pennan på PC för touchscreen utan kameraSteg 1: Vad du behöver och hur mycket det KOSTADE Hej mitt namn är Juans ekanayake och jag är ägare av AE_STUDIOJag har hittat ett sätt att bygga en IR pen smoothboard pekskärm utan att använ...

Hur du sätter en whiteboard markör till en penna

detta är min instructable om hur man gör en tuschpenna.Steg 1: delar Behöver du en penna någonsin skarpa, en whiteboard markörSteg 2: montering Bort markörer innehållet och ta bort spetsen av markör. Sätta ihop den och sedan infoga penna.Steg 3: sist...

För nybörjare: skapa en Whiteboard penna innehavaren

På våra hackerspace har vi en whiteboard, men vi förlorar alltid våra markörer. Detta är eftersom vi inte har en penna innehavaren att samla markörerna. Sugru är lätt att skapa penna hållare för vår whiteboard.Steg 1: Forma din SugruDu kan bilda penn...

Vägg monterade whiteboard penna innehavaren

jag recenty gjorde mig själv en whiteboard för att skriva anteckningar och påminnelser vid mitt skrivbord, men var jag blir frustrerad med aldrig kunna hitta min whiteboard pennor som oavsett vart jag sätta dem skulle alltid verkar de gräva ner sig u...

Whiteboard Marker surrande penna

när du försöker skriva med det, det kommer att släppa ut en irriterande pip och chanserna är, ingen vet var det kommer ifrån!Detta är ett projekt jag tänkt på i matematik klass. Jag hoppas du har lika roligt att göra och använda det som jag gjorde!St...

85 tum bak projektion Wiimote IWB (interaktiva White Board)

detta Instructable visar hur du ställer in en Wiimote interaktiv Whiteboard med Johnny Lee teknik. Det finns andra Instructables tillägnad ställer in och använder Wiimoteboard, så jag inte kommer att täcka de grundläggande inrätta steg.Jag ursprungli...

Styra datorn med hjälp av en laser eller IR pen.

Detta är ett annat sätt att styra datorn med hjälp av en laser. Till skillnad från [ / icinnamon's], detta används en webbkamera och en laser för att styra markören på datorn. Du kan även klicka helt enkelt stänger av laser för en bråkdels sekund.~ R...

Låg kostnad multi-touch Whiteboard med Wii Remote

om du vill ha din egen multi-touch whiteboard, utarbeta bord, eller tablet PC. Du kan göra en med hjälp av en Wii remote och vissa IR lysdioder pennor. IR-kameran i Wiimote kommer spåra platsen för pennor. Med en liten bit av programvara, kan du avbi...

Stow-Away Whiteboard och magnetiska verktygshållaren

Lägga till en glidande, vippande whiteboard eller en smart magnetiska verktygshållare till din bänk utan hogging upp värdefull plats.Steg 1: Hur det fungerar, vidhttp://vid18.photobucket.com/albums/b103/klee27x/DSC_1388_zpsfd11701e.mp4Steg 2: Oanvänt...