WiiTorch - första Person spel projektordetta instructable är för iTorch 2, eller WiiTorch :)

Jag har gjort denna WiiTorch vara en snabb och enkel demonstration, som du kan bygga hemma, av den kommande utvecklingen med iTorch mediedelning enheten.

Jag satte detta projekt tillsammans i en vecka, några mycket prototyper :)

Du behöver en WiiTorch trädelar kit eller tillgång till en laserskärare att producera kroppen av WiiTorch. Än den behöver du bara:

En WiiMote - 10-20$ på gamestop eller en vän

MacBook - iMac - beror, behöver bara för att kunna köra MineCraft- och OSCulator som är gratis att ladda ner http://www.osculator.net https://minecraft.net

Optoma Pico-projektor, PK201 jag fick min för $40

http://www.ebay.com/CTG/Optoma-Pico-PK201-DLP-proj...

Google Chromecast - $35 på radioshack eller amazon.com

och en 5v uppladdningsbart batteri från radioshack, 5-10$ wicked billiga

http://www.RadioShack.com/Product/index.jsp?productId=16655506

Se Steg
Relaterade Ämnen

Första person WiFi körning av Roombas och andra IR RC fordon

Sticka en smartphone en avlägsen kontrollerade fordon och att ha det ström kamera video över WiFi kan du ha roligt köra fordonet med dess fjärrkontroll medan du tittar på bilder från det på en annan enhet och med hjälp av fordonets egen fjärrkontroll...

Första person vy Roomba körning

Det är kul att köra en Roomba runt med fjärrkontroll. Det är ännu roligare att ha en första person vy medan du gör. Denna särskilda projekt för mig var nästan all programvaruutveckling eftersom jag redan hade all hårdvara. Här är vad du behöver på ma...

Min första Flash spel.

Detta är min första Flash spel som kallas "Fly To Hell", som är ett grundläggande spel med flera nivåer av svårigheter. Spelet består av en mus rörelse uttagna av användaren, samtidigt försöka excape från djävulen, försöka fånga ängeln. Syftet m...

Skapa första Person grundläggande Unity3d

detta alldeles kräver mycket lite något, så länge du har en dator tar det bara din tid och om 3 spelningar (men det är bättre om du har mer) jag kommer närmare in på mindre saker senare, men för nu ska jag bara stava ut grunderna. Om du inte har enig...

Första Person vy RC Robot!

Vi skapade denna lilla RC robot för den första Ohio State University MAKEathon i år. Vi konstaterat att vi ville göra en FPV robot före tävlingen, men begreppet generation, modellering, kodning, ledningar, skriva ut och sätta ihop alla ägde rum vid M...

Poochie Person spela leksak för hund

din hund kommer att älska denna stor leksak.Kolla in dessa andra stora sällskapsdjur leksak påochochHar du problem med Knut se min video instructable påochVARNINGVänligen ignorera om toy blir skadad eller sönderrivna. Inte avsett för barn. Bör använd...

Hur man gör en första Person kamerarigg

http://www.youtube.com/watch?v=iXv5sGl2Zqs detta är verkligen en uppdatering från min första kamera montera dess enkla men effektiva synlighet är högre och högre rörlighet Vänligen prenumerera på mig på min YouTube kanal www.youtube.com/user/luis4575...

Hur man enkelt förvandla en robotarm till en första Person vy robot

Detta är ett mycket lätt sätt att montera en kamera till en robotarm att göra en rolig robot.Steg 1: Delar/vad du behöver 1. en robotarm (jag använder en lägre kvalitet OWI kanten arm)2. zip band3. Trådlös kameraSteg 2: verktyg1. tång2. avbitareSteg...

Hur man gör en första Person kamera bestiga

youtube.com/watch?v=iXv5sGl2Zqs detta är för enheter som inte har trådar. Byggt såsom telefoner ansvarar inte för trasiga enheter Vänligen prenumerera på min kanal www.youtube.com/user/luis45752?feature=guideSteg 1: Matirials Dessa matirials är lätt...

Hur att slakta en gris, steg för steg. Första Person vy

Följ stegen fram i videon för att lära sig slakta en gris på traditionellt sätt. Direkt länk till videon: https://www.youtube.com/watch?v=XGpAGhZPjoY...

Bygg din egen first person skytte spel!

Vad du kommer att bygga:Steg 1: inställningar Idag får du lära dig att bygga din egen first person skytte spel. Jag kommer att ge all kod och vet hur och sedan kan du ändra, suppleant, och redigera alla du vill. Och jag vill gärna höra vad du gör med...

En enkel soldat Batch spel

Hej, detta är min första instructable: D så planerar jag att göra mer om ni gillar det: D Tja som sagt, en enkel soldat Batch spel! Jo jag ska ge dig koden men det är inte tillåtet att redigeras, om vi upptäcker att du betalar $100 för upphovsrätt, m...

Avmonterbara kontakt personal med eld/ledde-huvuden

Detta är den första personal som jag gjorde, säger en prototyp och jag funderar på att göra andra avmonterbara staber med andra förslutningssystem och från andra metaller.Här är gjord av aluminium, så det är mycket ljus, men eftersom aluminium är gan...

Boll och triangel spel

en snabb båt med saker du förmodligen redan runt huset eller klassrummet. Enligt min mening, det är bättre än en boll och cup!Steg 1: Samla dina leveranser Behöver du:1 ark av papper3 hantverk pinnarLim (bara en droppe av Tacky lim fungerar bra)Maske...

Klass tid spel - Cricket och gå med prickar

Massa spel vi spelar i våra skoldagar medan klass gånger. Det ser ut som vi studerar, men faktiskt vi spelar spel. Två av de mest intressanta spelet är1) bok Cricket.2) ansluta prickar till boxen.Låt oss se hur man spelar varje spel separat.Steg 1: M...

Elektronisk "Kungar" dricka spel krets!

Hi all!Jag utformat denna krets ungefär fyra månader sedan och jag hade så roligt med det, att jag gjorde den till ett kit. Jag designade den krets, program och PCB så att jag kunde dela detta spel med mina vänner. Jag uppfann inte spelet "Kungar&quo...

Hur man spela domino: High Five

dag jag kommer att lära dig ett enkelt, roligt och beroendeframkallande sätt att spela i en spelet Domino.Detta är en modifierad version som även din 12-åriga brorson kan lära. jag en gång lärde en 8 år gammal att spela detta på ett uppehåll från en...

LED Video spel upplevelse - vänster och höger reaktiva Stereo kanaler (B.A.G.E.L.S.)

DIY av: Bret Rood och Michael Goodman (B.A.M. Laboratories)APOLLO GAMER(B.A.G.E.L.S.)((B.A.M.) A.G.E.L.S.)(Bret och Michael's Awesome Gaming Entertainment belysningssystem)Så du vill krydda upp din spelupplevelse aye?Vi här på B.A.M.! TM laboratorier...

Hur man gör en enkel postapokalyptisk spel i mixer

I denna tutorial ska jag visa dig hur man gör en karaktär som du spelar som och en fiende. Vi kommer också att använda vapen som jag lagt som en fil till slutet fienden. När detta projekt är klar bör du ha en grundläggande karaktär som kan 1. gå fram...