Windable vind upp nyckel

Sex år sedan gjorde jag Halloween kostym som med en arbetande vind upp nyckel. För fyra år sedan jag postat en tutorial på hur man gör nämnda nyckel och runt Halloween är det nästan alltid min topp besökte inlägg på min hemsida. Jag var sist övertalas att göra om denna tutorial i videoformat. Sedan fick jag höra att jag ska lägga det på här.

Denna nyckel är bra eftersom du kan lägga till en kostym och sedan plötsligt du är omvandlas till en vind upp. Och denna nyckel är bra eftersom det är interaktiv!

Du kan titta på videon ovan, eller på en kort video Sammanfattning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Theo-Jansens Strandbeest vind upp Motor Mod

väntar fortfarande på min 3D skrivare men beundra Theo Jansen arbete och verkligen suget att undersöka det inre arbetet i en av dessa små Strandbeest jag tvingade mig att punga ut och köpa en härlig formsprutad modell (de kan hittas här) http://www.s...

Zip slips lätt låsa upp nyckel (perfekt för Kid lås)

Du kan skapa en "nyckel", för att låsa upp och återanvända din zip band lätt. Det kan användas som gör kid lås, låsa och låsa upp dina saker eller bara att återanvända dina dragkedjor. Allt du behöver är bara en bit av plast eller metall blad ~...

Hur man gör en vind upp tanken vet inte för att gå över kanterna av ytorna

Hi, Prestontim505 här, med min första någonsin instructable! Det är ganska enkelt. Du måste skruva loss kroppen, ta ut "input" tråd och skruva tillbaka på. Då du lägger till den sensoriska techonlogy (jag inte vet det riktiga namnet, men lite so...

Upp slå Radio

denna radio var avsedd för ett universitet projekt. Vi var till valde en måltavlan marknadsföra och sedan utforma radio som passar marknaden. Jag valde att utforma min radio för människor som lever i indiska slummen så de kan få viktig medicinsk info...

Vinden upp plast flaska ubåt

detta är en gammal goding, och jag antar troligtvis uppkom som en variant på vinden upp elastisk plan.Det är ganska enkelt, och en stor man att göra med barnen.Tidpunkt: juni 2013Ca kostnad: £0 (återvunnet material)Ca tid: 0.5 till 1hrSvårighetsgrad:...

Wind-Up Doll Costume

Denna wind-up docka kostym är den perfekta interaktiva kostym för Halloween. Inte bara är det super söt, men nyckeln faktiskt visar! I denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör nyckeln mekaniska eller tråd det upp för att vända med en knapp.Jag...

Verksamhet vägg för barn

Detta Instructable visar dig hur jag gjorde en aktivitet vägg eller "Upptagen Board" för min frus plantskola klass.Barn älskar att leka med saker och att ha en plats de kan tryckknappar, Vrid rattarna och snurrande hjul etc. låter dem utforska o...

Ultimate Raspberry Pi Home Server

Välkommen läsare.Följ mig på twitter här för liknande projekt, tweet mig för all hjälp med detta!Först Observera: detta instructable kan göras inom en dag, men en helg är verkligen rekommenderas.Detta instructable hoppas jag att lära dig viktiga kuns...

Atari Combat: Tank vb 2010

Detta är min första instructable så ha tålamod med mig... för min vb sista jag beslutat att program atari bekämpa tank allt fungerade än när jag slog en barrikad tankar r inte att flytta...Steg 1: Öppna VB2010 Öppna Visual Basic 2010 och välj nya pro...

Pistol säker Stand-up skjutvapen supportsystem

Ansvarsbegränsning: Detta Instructable handlar om säkerhet. Avsikten med denna lektion är att hjälpa gun ägare lagra sina skjutvapen säkert och tryggt i stället för dem i räckhåll för alla som inte borde ha tillgång till dem... inklusive barn, inbrot...

Vara värd för en reparation Cafe

YuKonstruct körs en reparation Cafe den fjärde fredagen i varje månad. Den reparation Cafe är en möjlighet för människor att få in deras trasiga objekt att lära dig att fixa dem. Vi har arbetat med allt från smycken till en vintage geigermätare.Varfö...

Bomulls-hjuls tankar

en oldie men goodie, bomull reel tankar är väldigt roligt. Lägg till din egen tweaks och tävla dem!Steg 1: Vad du behöver Erm... vad som är på bilden:-en rulle och bomull-ett gummiband-en penna-en matchplus tejp, sax etc(För avancerade modeller kan d...

Tvål ympning

inte någonsin har fiberband av tvål någonsin igen!Du vet de flisor kvar när du bär ner en bomma för av saop i duschen eller badkaret? Du kan överföra den på diskbänken där du försöker använda den för tvätt händer... och små bitar och fragment vind up...

7 metoder av primitiva brand start

jag har använt alla av de följande metoderna framgångsrikt. Var och en kan ge eld, men garanterat inte. Mina personliga favoriter är brand kolv och flinta och stål. Jag har noterat några "ibles" om att göra båda. Visst kan du också köpa båda. De...

Underhållning för barnen bröllop för under en tia

Hej alla! Detta anges i DIY bröllop utmaningen, så om du gillar det, rösta för det!Bröllop är ett underbart tillfälle, men ibland för de minsta gästerna de kan dra på lite. De långa tal, alla de vuxna talar om vuxit upp saker, och så många extra regl...

3D tryckta pullback leksaksbil

Detta är en tryckt pullback leksaksbil som trycks redoSteg 1: Gear One Först ut har vi att göra de redskap som kommer att göra är bilen flytta. Vi behöver ett kugghjul med 10 tänder, en med 12 och en med 18. Det sista man kommer även att avveckla vår...

BACKPACKING: Vad ska man ta

Backpacking i olika regioner av världen är allt populärare. Om det är för ett par veckor eller några månader, förbereder sig för en sådan resa kan vara förvirrande och stressande. Här är några tips och tricks som hjälper dig att förbereda dina äventy...

En dator inom en dator!

är en dator vid skrivbordet inte tillräckligt?behöver du säkerhet med inget annat än ett nytt OS?Om svaret på någon av ovanstående är ja här är lösningen!Steg 1: fallet denna del är inte svårt... hitta ett lämpligt fall att hysa följande komponenter;...

Cacophones-en monstruös mekaniska Mashup

Jag gör saker med skräp. Det är allt du verkligen behöver veta om mig. Jag hitta coola bitar i papperskorgen och mekaniska skatter begravd i döda tech och jag leka med dem tills en idé tar form.Ursprungliga Cacophones (du vet-liknande "kakofoni"...