Wire Wound Resistor handvärmare * första Instructable *jag älskade idén om elektriska handvärmare i evigheter, men jag kunde aldrig lista ut hur man bygger en säker en, tills nu. Detta är ett bra litet projekt för människor som lever i kalla regioner och gillar inte att mikrovågsugnen eller koka handvärmare. Du kan göra några delar från en elektrisk store och hemifrån till en egen värmare. Detta är en relativt säker handvärmare jämfört med de gjorde av farligt ljus globe filament.
DISCLAIMER: Jag tar inte någon resbonsibility för brännskador kan. Vidrör inte motståndet när inkopplad, det blir varmt så använd en trasa. Du gör detta instructable på egen risk.

Verktyg:
Lödkolv
Avbitare
Wire strippa
Trasa

Delar:
10 W 10 ohms wire wound motstånd
Power Adapter (jag använde 7.5VDC 500mA, men du skulle kunna använda mer eller mindre så länge det är under 10W)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör handvärmare (kalciumklorid)

Hej Hacker,Det finns många saker jag inte gillar är ett av detta kalla handenDag i denna speciella instructables Visa jag den bästa lösningen för de kalla dagarna:Hur man gör en snabb Hand varmare hemma.Detta instructables det är fantastiskt att i va...

Batteridriven handvärmare

Detta är min första instructable så vara snäll. Jag ville göra en hand varmare som var batteri drivna och laddningsbara. Jag välkomnar alla kritik. Om du har några frågor tveka inte att fråga.Steg 1: Reservdelslista Verktyg & delarVärmebeständiga ban...

Hardcore mynt punch (första instructable)

en riktigt enkel teknik kan vara bättre än knoge dusterPS. det är min första instructable så... HÅLLA DET FÖR MIG BRA!Steg 1: vad du behöver. enkelt hittade:1 människans fist (helst egen)3 myntSteg 2: gör det. placera 1 mynt på din palm under index o...

K'NEX svärd (namn det kanske?)--min första Instructable

för min första Instructable, jag kommer att göra ett svärd. Jag skulle älska det om du vill kommentera vad du tycker om det, och vad jag kunde ändra.Fördelar:Ser coolBladet är robustSågtandade kanter är BANackdelar:Handtaget är lite klumpigLite tunn...

Knex ballistiska kniv... Min första instructable!

yays, min första instructable.väl vad du väntar, bygg det!Fördelar:snyggt utseendeKraftfull 25-30 ftBehöver inte en massa bitarlåses ammunition på platsNackdelar:blocket triggerSteg 1: Ammo Pic 1: byggaBild 2: se till att skära eller det fungerar int...

MIN FÖRSTA INSTRUCTABLE! ☺: Knex pistol ammo

det är nästan samma storlek.Steg 1: Steg ett Som ni ser har jag en knex pin pistol kula. Jag kommer att göra en annan typ av kula.Steg 2: Steg två Detta + dettaSteg 3: Steg tre Är lika med detta! ☺Steg 4: epilog de är nästan samma storlek! ☺Steg 5:Ja...

Retro-stil Indy Car (min första instructable)

här är en replik av k'nex av en retro stil Indy Car. Detta är min första instructable, så Vänligen respektera. Rallybil kommer snart......

Armborst (min första instructable!)

Hej alla! Välkommen till min första instructable! Idag vi kommer att bygga en billig, lätt och ack så kraftfull handhållna armborst. Jag ber om ursäkt i förväg om du hittar bilderna lite dålig men syrran lil är borta på skolresa och tog min 7.1 megap...

Halvvantar med handvärmare Pocket

jag har funderat på att sy varma tävlingen ett tag men inte kunde besluta om ett projekt. Denna idé kom från min son och jag trodde det skulle vara kul. Detta är halvvantar men med en ficka sydda i så att du kan infoga en liten handvärmare. De kan bä...

Upcycled tröja kaffe ärm/handvärmare

hur man gör en kaffe kopp ärm och handvärmare i en, med hjälp av återvunnen ull...

$5 återanvändbara Zippo handvärmare

I dessa kalla vintermånaderna lider många av oss genom brutaliteten i de låga temperaturerna. De flesta av oss har upplevt ett sug efter värmen från en sommar strand i mitten av februari. Tja är här en lösning för de frostiga dagar när du går runt, s...

Cool USB-enhet modifiering (min första Instructable)

detta är en cool ändring med hjälp av en packe av kort, lite skum och naturligtvis en USB-enhet. Även om det är lite klumpig, kommer dina kamrater fortfarande tror att det är ganska cool.Steg 1: Samla material (lätt peasy citron squeezy) Detta är den...

Din första instructable?

Har alla en anledning för att vara här men inte alla har bokförts. Jag befann mig i en motiverande position nyligen häxan gav mig denna idé.När jag hittade det här stället kunde jag inte lägga tillräckligt snabbt. Under åren jag har drabbats en tegel...

Hur göra och lösa en SIAMESISK Rubiks kub (min första instructable)

Läs dettaHur göra och lösa en SIAMESISK Rubiks kub (typ B), du kommer att behöva2 Rubiks kuber (du vill förmodligen använda billiga kuber för första gången)starkt limtiden klämma (valfritt)Jag skulle rekommendera att du använder samma färger som mig...

Rock handvärmare

dessa handvärmarna är bra att hålla i en kall rockficka. Du bara ta en klippa, rensa bort, klistra in den i ugnen, Linda in i folie för att kontrollera förlusten av värme, sedan lägga den i fickan. Jag gillar att använda dem på camp outs, utom du läg...

Master Samuel B.F. Morse underverk! (Min första Instructable)

Hey guys,Idag kommer jag visa dig hur man gör en enkel telegraf för under $10. Detta är ett enkelt koncept för en enda person telegraph knapp och klickern. Tanken är att använda en klädnypa för att göra knappen och ett batteri pack med hjälp av en Su...

Fleece Pom Pom handvärmare

Jag hade något fleece biten kvar från Seahawk maskot jag gjorde och bestämde sig för att förvandla dem till pom poms. Min efter programmet skolbarnen hade gjort garn pom poms för sina dockor och jag beslutade att supersize idén med remsor av fleece....

Hur man gör en generator. (första instructable så vara trevligt).

Material. VerktygTvå bitar av trä. HammareEn 12v DC-motor. Varmlimma fastTvå CD-skivor.Gummiband.En dagg spikar eller skruvar.Kort styrelsen tjocka sorten.Hantera. Frivillig.Steg 1: steg 1:0 Detta är mycket självförklarande.Bara göra något sånt härTä...

Knex Assassins creed dolda blad 3 in 1 (detta är min första instructable!)

dess infällbar men du har att skjuta den. Tripplar som en pistol och kniv.kom ihåg detta är en mycket enkel designSteg 1: Bladet Bara en svart lång kontakt.Steg 2: HandtagetTitta bara på bilden.Steg 3: Den plats där bladet går. jag kunde inte tänka p...