Wood Shop säkerhet och grundläggande användning klass - jag gjorde det på Techshop, Chandlerjag tog trä butiken SBU på Techshop, Chandler Arizona och hade mycket roligt. Klassen fokuserar på säkerhet men vi är också verksamma tabell såg, Sammansatta geringssåg, drill press och disk sander att göra en liten hylla. Jag la ett par steg efter klass och laser etsade den "jag gjorde det på Techshop" och sedan målat hyllan med Minwax vattenbaserad bets.

Som en person som fick en "C" i Jr High trä affär klass, hjälpt det definitivt min hylla självkänsla. Japp, sa jag det.

Om du gillar att göra saker, definitivt ta en titt på http://techshop.ws/

Om det inte finns en Techshop nära du ännu, skicka ett mail och berätta för dina vänner att maila dem. Jag kan inte tro min lycka att de öppnas en här. Jag skulle behöva vinna ett förskräckligt stort lotteri för att ha alla verktyg och stöd som finns för mig på Techshop. Och nu efter att jag vinner så småningom det lotteriet, jag kan spendera alla pengar på flygplan och bilar.

Relaterade Ämnen

Metall Shop, säkerhet och grundläggande använda klass - jag gjorde det på Techshop, Chandler

jag tog en två timmars kurs på Techshop som ger medlemmar användning av några av metallen utrustning; en gigantisk skärande bandsåg, horisontella bandsåg, drill press, slipmaskiner, sanders, kalla såg och olika andra metallbearbetning verktyg. Du beh...

Tormach CNC säkerhet och grundläggande användning klass (SBU) - Jag gjorde det på Techshop, Chandler

jag tog Techshop Tormach CNC mill klass häromdagen. Maskinen är mycket kapabel och för klassprojekt, vi gjorde denna flasköppnare för varje student. Klassen fokuserat på säkerhet och installation av arbetet i ett skruvstäd så eleverna kan säkert börj...

Hur till använda den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organinc plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc) jag gjorde det på TechShop

Hur man använder den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organiska plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc)Jag gjorde det på Techshop.Detta kommer att vara en riktigt kort och enkelt, men om du gör någon plåt bi...

Hur du använder en CNC Router på Techshop för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i halv tum tjock björkplywood. Jag gjorde det på Techshop! Sa jag Techshop!

Hur man använder en CNC Router för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i ½ tum björkplywood. Jag gjorde det på Techshop!Detta är min första Instructable så tveka inte att lämna någon konstruktiv kritik i kommentarer, tack!V...

Snabb och enkel Mitered låda med lock - jag gjorde det på TechShop

denna enkla teknik kräver ingen fästelement och yeilds en låda med perfekt monterade lock. De sneda hörn är snabbt och enkelt och limmade montering kräver ingen fästelement. Använda denna teknik för att göra smycken lådor från pre fanerad MDF eller n...

Shop verktyg: Glödtråden Spool Dispenser. Jag gjorde det i TechShop.

Summary:Detta projekt är den lättaste av alla. Delarna är gjorda av trä biten på TechShop trä Shop skrot låda. Jag använder 10 metall trä skruv för att sammanfoga bitarna tillsammans.Verktyg används:* Slopa Woods.* Hacka Saw: Skära bitar till rätt st...

Skapandet av en klistermärke Critter och transmogrification av sin själ till en multi-purpose digital fil (aka skärning, scanning och Live-spårning i en vektor fil) - Jag gjorde det på TechShop San Jose

jag upptäckte nyss att jag inte kan dra tillräckligt väl för att tillfredsställa mina egna förväntningar, men jag har alltid varit riktigt bra med mina händer. Jag jobbar på ett FedEx-kontor, och märkte att när vi ser ett paket, systemet skrivs bara...

Använd Android eller iPhone bilder för att skapa 3D-objekt med Autodesk fångst. Jag gjorde det på TechShop.

Goal:Att lära sig hur man skapar 3D Imaging med den nyligen befriaren 3D Imaging använder Autodesk fångst. Att dela lessonw lärt och tips.Förfarande:Ta bilder runt objektet. Hålla kameran nära din kropp för att ge stabilitet. Promenad runt objektet o...

En snabb och enkel gåva för en kreativ matlagning hushåll - jag gjorde det på TechShop San Jose

jag har varit medlem i San Jose TechShop sedan de öppnade sina dörrar, det är en underbar plats att skapa och/eller förstöra (med avsikt att återskapa något bättre, mer om det i en annan ' ibble). Det är också en fantastisk resurs för snabb och enkel...

Och muttrar: en Fix till irriterande blandade enheten System. Jag gjorde det i TechShop.

Background När du har en punktering, fann att däcket skiftnyckel har kunnat ta ut bulten som låser reservhjulet fästet. Värre, du behöver inte en annan skiftnyckel för att ta bort den bulten. Denna störning skulle vända sig till ett problem under nöd...

Bootloading och montering Arduino Atmega328 - jag gjorde det på TechShop

detta Instructable visar hur bootload och montera en Atmega328, Atmega328p eller Atmega328p-pu för alla projekt. Detta är ett bra sätt att spara pengar genom att köpa Atmega328 dopp paketet microcontrollers istället för att använda Arduino utveckling...

Wood formar för tenn gjutning (jag gjorde det på TechShop)

med Tenns smältpunkt är så lågt du kan göra formar av massor av olika material. Följande information kommer att hjälpa dig att bygga en två del mögel med en laser cutter och 1/4 tum tjock trä. Jag använde laserskärare på min lokala TechShop. Mer info...

Wood bild plack (jag gjorde det på TechShop!)

Kommer jag att berätta hur jag gjorde en trä bild plack på TechShop - www.techshop.wsSteg 1: Rikthyvel / hyvel till slät grov skär trä Börjar med en grov klippa träbit, som är billigare, använder en rikthyvel för att jämna ut ena sidan. Använda paddl...

Grain mönster-och dalbana. Jag gjorde det på Techshop

Hej alla! Jag gjorde en liten-och dalbana och har beslutat att dela det med er alla. Gjorde jag det på TechShop. http://Techshop.ws Allt trä kommer att göra, men om du carving för hand som jag själv det skulle böra dig att få något relativt mjuka. Hä...

Montering stöd: Ändra LCD Support Panel och fästen för bättre passform. Jag gjorde det på TechShop.

Background:Montering av 3D-skrivare är mycket populär. Det är verkligen så kul att bygga 3D-skrivare som barn montering 3D-pussel. Jag säger till folk det är 4 D + eftersom församlingen 3D skrivare mer än bara montering 3D pussel. Vad vi är församlin...

Hem och kontor förbättring: Box håller parentes. Jag gjorde det på TechShop.

Background:Ibland, kanske vi har måste hänga en ruta på en torr vägg eller metall skåp. Eller behöver vi helt enkelt fästet att vila mot väggen. Hur kan vi åstadkomma på ett praktiskt sätt?Mål:Göra ett fäste som kan använda små naglar (som de som anv...

Elektroniska kök tratt. Häll pulvret, kaffe Creamer, kaffe och mjöl. Jag gjorde det på TechShop.

Background:Ofta har vi gamla prylar att vi pensionerade som kunde användas till att göra nya prylar som skulle vara bra att lösa vissa problem. Det vore kul att göra sådana projekt.En gadget är en gammal elektronisk tandborste. Ett problem är att fyl...

Akryl Ace Spade och dalbanor: Jag gjorde det på TechShop

behöver: 1/8" akryl och en laserOm du har tillgång till en TechShop, lycklig du! Om inte, du fortfarande har en epilog laser, sedan fortsätta behandlingen.Detta projektet är en superenkel "nybörjare".Hitta en bild på ett spader ess eller va...

Arduino nybörjare och grundläggande elektronik Kit Primer

lärde jag mig att en av mina systerdöttrar hade ett intresse för programmering. Hon arbetade med robotics på gymnasiet och har en sommar praktikplats där de hade Arduinos. Jag tror att hon kunde låna en Arduino för att experimentera med hemma men var...