Xbox 360 RROD handledningbeslöt jag att skapa detta instructable på grund av de många missuppfattningarna ute om Red Ring Of Death i XBOX 360, varför handduk tricket fungerar (och dåligt) och vad * maj * krävas om "x-clamp" fix inte fungerar för dig. Jag har tillbringat timmar forska i detta ämne i preparatet för att köpa en Xbox RROD och försöker återuppliva den. Fortfarande arbetar på det (faktiskt väntar på nätsladdar ska levereras så jag kan testa), men som jag hade att skura på nätet för denna info, ville passera längs vad jag lärt mig. Jag tar absolut inget ansvar för någon av de åtgärder som beskrivs eller nämns i detta instructable om du bryter din maskin eller värre. Detta är för utbildningsändamål bara.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Fixa din xbox 360 lätt! Inga X-klämmor eller handdukar krävs!

För några veckor sedan fick min kompis xbox 360 RROD, men eftersom han var att få en elit för sin födelsedag, om jag kunde fixa det, jag kunde ha det. Och så började jag ett desperat korståg för att hitta en enkel, billig och varaktig fix för den fru...

Anpassade Xbox 360-frontplåten i handledning

i denna tutorial jag visar hur man gör en awesome anpassad Frontplåt för din xbox 360. dessa faceplates är ganska lätta att göra och så länge du tar din tid du bör dra av perfekt.'''Steg 1: Samla leveranser här är vad du har att få dra detta mod bort...

Hur man undviker Xbox 360 röda ringar av död! (RROD)

Detta är en steg för steg guide om hur man undviker Xbox 360 röda ringar. De röda ringarna kan gå från 1 till 4, med en att vara värst, tre röda ringar är lätt undvikas, men andra är inte så lätt!Steg 1: steg för steg! Här är en lista över tips du ka...

XBOX 360 strömförsörjning till 12V tillbehör Adapter

detta Instructable är en handledning om hur du gör din egen hög ström 12V källa för att driva din biltillbehör, Carputer eller något 12V som kräver en massa juice. Kortet använder sig av vanliga Xbox 360 makt tegel och det är 16A nuvarande hantering...

Hur ta isär en Xbox 360 trådlös handkontroll

Detta är en steg för steg handledning om hur man demonterar en Xbox 360-handkontrollen för målning.Måla registeransvarige tar tid och ansträngning och om du förbereder registeransvarige korrekt, bra saker kan hända.Om du vill se eller skriva ut en st...

Hur ta isär en Xbox 360

detta instructable kräver att övervinna rädslan av att spela med inälvorna av en $350 utrustning. Systemet är byggt med en robust stålchassi och kräver Torx T8 och T10 skruvmejslar att öppna.Att veta hur att öppna Xbox 360 ger dig möjlighet att lägga...

Hur till sätta fast en fast Xbox 360 (eller PC) skiva fack

Xbox inte öppna upp? Frukta inte! I detta instructable, jag visar hur att reparera en dator eller Xbox-skivenhet så kan du komma tillbaka till njuta av dina favoritspel. Detta är min första instructable, men jag ska göra mitt bästa för att vara grund...

Hur man fixar Red Ring of Death på Xbox 360

inte du bara hatar när du får den röda ringen av död (rrod) på du xbox 360? Tja göra jag. Det är därför jag har gjort denna billig och enkel guide som hjälper dig bli av med och förhindra rrod på din xbox 360.VIKTIGTDETTA ÄR MIN FÖRSTA INSTRUCTABLE....

Belyst Xbox juvel (XBOX 360 alternativ)

'''*** Varning ***'' 'AV MESSINA UPP LEDNINGARNA PÅ DENNA MOD KAN DU ALLVARLIGT SKADA DIN XBOX! MÖJLIGEN ÄVEN FÖRSTÖRA DEN!************************************************I detta instructable jag kommer att visa dig hur du placerar ledde under juvele...

XBOX 360 Wireless Arcade Stick

efter att få i Super Street Fighter II Turbo HD Remix Beta (det är en munsbit), insåg jag hur mycket jag tyckte XBOX 360 D-Pad med fighting-spel. Till exempel, jag skulle försöka hålla bakåt till block och jag skulle hoppa. Och med lanseringen av Sou...

Xbox 360 Kall katod belysning

Kall katod lysrör avger en vacker lyster på natten, och detta instructable serverar att dokumentera processen att installera två 4 tum CCFL rör till sidan öppningar för en Xbox 360.Jag anser att resultaten av anpassad belysning är värt tömning en Xbo...

Hur jag fixa felmeddelande E74 på min Xbox 360 (om ingenting fungerar)

detta är inte en full detalj handledning, men jag ville visa dig hur jag fixa min Xbox 360. När jag fick E74 för första gången jag försökte hitta handledning hur man fixar det och vad det var. För det första är en överhettning från grafikkortet. Norm...

XBox 360 minne enhet USB-kontakt

i den här guiden kommer du att få höra hur du lägger till en USB-kontakt till din XBox 360 minne enheten (MU). Du bör ha viss erfarenhet av lödning och du behöver några bit tråd, en USB-kontakt för ditt val, en 3.3V låg droppe spänningsregulator.Geno...

Hur man reball röda ringen av död xbox 360

i detta instructable im kommer att visa dig hur man reparera en xbox 360 som har den röda ringen av död med hjälp av en bga reball maskinSteg 1: Delar som behövs dessa är alla de verktyg och material som behövs för att fixa en rrod xbox 360röda ringe...

Xbox 360 fall klockan

har du en död Phat Xbox 360 liggandes? Jag talar inte RROD eller något fastställbara. Jag menar avskrivna sönder brända döda etc. Tja eftersom jag reparera Xbox 360 råkade jag ha ett par döda enheter runt och kom upp med lite av en kreativ idé. Xbox...

Xbox 360 Slim WiFi antenn ändring

måste få en bättre signal från din Xbox 360 Slims Wifi antenn? Lägga till en annan antenn kommer att dramatiskt förbättra din antennsignal ta emot styrka.http://www.youtube.com/watch?v=f3EGwdT96koVänligen kommentera denna tutorial eller lämna en vide...

Anpassa xbox 360 med tejp!

Heres hur man lägger tejp till din xbox 360 så att det ser coolt!** TA BORT SKIVOR INUTI XBOX **Steg 1: tejpaJag använde blå tejp för min anpassning. Du kan använda någon tejp! Göra säker theres plats för strömbrytaren, portar, skivfacket, ECTSteg 2:...

DIY Xbox 360 batterilådan EASY (nr Net krävs)

Hej människor!Stephen Podgórski här med hans första Instructable, hur man gör en Xbox 360 batterilådan. Detta är den enklaste metoden ute för att göra en Xbox 360 batteri fall eftersom detta en inte kräver en kartong netto som andra gör.Steg 1: Skaff...

Smutsiga klibbiga xbox 360 controller fix

hur man rengör xbox 360 controllerSteg 1: Verktyg du behöver Lite stjärna, en liten borste och vissa rengöringsmedelSteg 2: Ta bort skruvarna / med stjärna bit Ta bort alla skruvar får den gömd en under dekalenSteg 3: Dra isär controller Steg 4: Ta b...