Xbox 360 Rumble drivs snabb brand modenkelt sätt att mod din xbox 360 controller utan alla fancy mikrochips och är fortfarande omöjlig att upptäcka
(HITTILLS).

(JAG ÄR INTE ANSVARIG FÖR EVENTUELLA SKADOR PÅ HANDKONTROLLEN UNDER MODDING---FORTSÄTTA PÅ EGEN RISK)

SORRY om bildkvalitet min kamera är inte bäst

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du snabb brand mod en rock candy xbox 360 controller

jag postat en hur video fokuserar på en rock candy controller ett tag tillbaka. Det mod jag gick genom handlade om att lägga till lysdioder för den registeransvarige att ge det några flare! Några som frågat om jag kan göra en snabb brand mod hur man....

Hur snabb brand mod 360 controler för 3 dollar

okej, jag vet att det är en stor smärta i röven för att behöva gå ut och köpa några dumma chip till snabb brand mod din controler. Det tar tid att fartyget och är dyrt och komplicerat men jag kommer att visa dig hur man gör det utan chip. Disclamer:...

Hur man gör en snabb brand Mod för gratis (allt du behöver är en skruvmejsel)

dag jag kommer att lära dig hur man gör en snabb brand mod på en xboxLeveranser:En torx T8 skruvmejsel med ett säkerhetshålELLER du kan använda en liten platt huvud.Den här gången jag använder en Titan Torx t8 med en säkerhet hål som kan varaköpt på...

XBOX 360 snabba brand mod

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör egna Xbox 360 snabb brand controller mod. Tänk på att mixtra med controller håligheter garanti för xbox. Innan du börjar detta projekt vara säker på att ni är beredda att göra detta eftersom när du...

Xbox 360 trådlös handkontroll Modded LED

jag är säker på att ni har sett talrika mängder modded xbox 360 Controller men här är min tolkning av några. Förhoppningsvis med detta instructable kommer du att kunna mod handkontrollen till hur du vill. Tyvärr vid tiden för att skriva detta jag har...

Externa Xbox 360 Hard Drive (hårddisk)

detta instructable är om hur du skapar din egen extern hårddisk för Xbox 360.Denna hårddisk kan användas för att lagra: musik, videor, foton, en mycket mer!Steg 1: leveranser Vad du behöver för detta instructable är:1 Xbox 3601 extern hårddisk1 USB-k...

En lösningar på Xbox 360 skruvar! (Öppen upp för Rapid Fire Mod)

Vid försök till snabb brand mod en controller,du har kommit över de irriterande T8 skruvarna med en pinne i dem.Det gör dem en T8H skruv.Här är handledningen om hantera dem..Steg 1: Pin Pin Pin! Så, titta på baksidan av din xbox 360 controller.Kolla...

Snabb brand musen mod utan att lägga till en extra knapp

jag gjorde en snabb brand mod till min misshandlade Logitech MX500 mus. Det finns många guider runt, jag använde den här:Skillnaden i min strategi är: Jag gjorde det utan en extra växel. Så musen är inte kapade och mod kan inte märkas från utsidan. D...

Mod Xbox 360 Controller använder Arduino (MW3)

jag ville köpa en modded controller chip för två skäl de bara göra en sak och blir två de ut av datum snabbt vilket gör dem värdelösa för nya spel. Så jag plockade bara upp arduino verkade perfekt, är det programmerbara mening att om det finns en upp...

ATX nätaggregat för en Xbox360 Xbox 360 kylning mod!

Detta är min uppdaterade instructable på hur jag använde en standard-pc-nätaggregat till min XBOX 360. Detta är inte min ursprungliga idé, såg jag några olika sätt att göra detta på internet men detta är vad jag gjorde och det fungerade för mig. Dett...

Puls - hur man gör en snabb brand controller mod

Denna Xbox 360 controller mod gör att du kan eld enda eld/semi-automatic pistol i Call of Duty som om de vore helt automatiskt.Steg 1: Ta ut skruvar Delarna du behöver är en Xbox 360-handkontrollen, T8 Tamper bevis borrspets (hittat på nätet), lödten...

Xbox 360 12v fläkt mod

göra din xbox 360 fans kör i full fart för maximal kylning.Denna ändring kommer att innebä ra att garanti som du kan ha på din xbox, om du har garanti kvar på din låda föreslår jag starkt att du inte försök detta eller andra ändringar som kräver öppn...

Xbox 360 controller analog pinne mod

detta kommer att visa dig hur man sätter i knappar som ska fungera som knappen clicky i de analoga spakarna.Steg 1: material You will need:> en Xbox 360-handkontrollen (fast eller trådlöst)> en Torx storlek 8 stjärna nyckel (jag fick min på http://w...

Xbox 360 snabba eld ändring

för ett tag sedan blev jag ombedd av en vän att göra en snabb brand ändring för sin Xbox 360 controller. Först, jag var inte riktigt säker på hur man gör en, men jag gick med på att göra det. Som alltid är internet det första stället jag går till när...

Hur att fall mod en Xbox 360 för dummies

** Detta är en ofullbordad INSTRUCTABLE, men i dess nuvarande tillstånd du kan FIGUREN ut THE resten **Jag har försökt att hitta instruktioner om hur att fall mod en Xbox, men hittills inte har jag hittat några instruktioner som en normal person kund...

Enkel Xbox 360 Rapid Fire Mod

Jag är säker på att du har sett vad en modded controller kan göra om du har spelat online på spel som Call Of Duty, Halo, Counter Strike eller Battlefield.Här är en riktigt enkel modifiering för att du ska skjuta din Barret 50 cal som en P90.Uppdater...

FÖRSTA MOD för XBOX 360 trådlös HANDKONTROLL/HEADSET/MESSENGER KIT

har du någonsin försökt att använda din trådlösa XBOX 360-HANDKONTROLL, trådlösa headsetet och ditt bud nyckel-stiger ombord på en gång? JA DÅ VET DU DET DOESENT ARBETE. TILLS NU DET ÄR...Steg 1: Saker som du behöver Dessa är de saker du kommer att b...

Hur till Mod An Xbox 360 Wireless Headset att öka batteriets livslängd

i detta Instructable jag kommer att visa dig hur att dubbla livet av ditt trådlösa headset batteri från6 timmar till 12 timmar med denna mycket enkel Mod.Steg 1: material För att göra detta måste du1 Xbox 360 trådlöst HeadsetEn gammal liten MP3 spela...

Iron Man DIY XBOX 360 fall Mod

Trött på din gamla XBOX 360?Förvandla det till din alldeles egna Iron Man XBOX 360 Case Mod. Följ dessa enkla steg.Vad du behöver:XBOX 360Dremel verktygT10 skruvmejselSpray färg (röd/guld)Penna600 grit sandpapperDIY stryker manen KitSteg 1: Ta bort d...