XM8 Bolt Action Sniper Mod v2denna pistol är ganska kraftfull med 8 billiga gummiband BE SURE att knyta gummiband TOGHETHER! (om fyra #64: s) Måttlig noggrannhet. Känn dig fri att mod det! Min lillebror var den första röra den... (han ville kredit...)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex Bolt Action Sniper

Hej min kollega knexers detta är min knex bolt åtgärd gevär. Detta gevär skjuter gula spön och rymmer 7 till 8 spön i mag.Okej kanske ni tycker denna pistol är en andra bolt action sniper och det är men denna version är tre gånger bättre än den andra...

Knex Bolt Action Sniper Rifile

denna Sniper är gjord av blå mulle men jag heavally modifide vapnet.Spänna?spänna på detta pistol jag mycket bra eftersom det blir 20-30ft...

Thunder Bolt Action Sniper

Hi detta är sniper har jag arbetat på några dagar. Om jag får några bra synpunkter som jag kan lägga ut en instructable. Den har en horisontell mag, kulor får dras längs mag vid lappa av vit sträng. När de kommer till slutet av mag de skjuts i tunnan...

K'nex Bolt Action Sniper

Har du alltid tanken att en K'nex pistol couln't ser verkliga och skjuta samtidigt. Tja, ska jag visa dig hur. Njut! Detta är min första instructable.Steg 1: Bygga delarna Få alla delar byggd och vi kommer att sätta ihop dem i nästa steg.Steg 2: Samm...

Thunder Bolt Action Pistol

Hej, detta är min nya bolt action pistol design baserad på min horisontella mag och höja fat koncept i min thunder bolt action sniper (om du inte har sett den bör du se en det). Det bästa om denna mech är att det finns 0 friktion på kula till skillna...

Bolt-Action Knex Sniper rifle

Bolt-Action Knex Sniper rifleSteg 1: Huvuddelen Gör dettaSteg 2: lager Göra dettaSteg 3: Bolt-Action mekanism Gör dettaSteg 4: hantera Make thisSteg 5: Connecter till kroppen Göra detta är det enklaSteg 6: tändstiftet Mycket enkelSteg 7: räckvidd Bör...

BOLT ACTION BLOW pistol

detta är en mod för blåsa vapen och luftgevär, och om bra är det lätt att ladda om och dart inte kan sugas tillbaka så det är säkert också inte många som kan säga "hey man jag har en bult åtgärd BLOW GUN DO U" och det ser väldigt cool.Steg 1: kr...

DIY Bolt Action luftgevär

Efter att ha slutfört en air drivs bazooka bestämde jag att det var dags för mig att prova min hand på att göra ett gevär. Nu inte vill jag bygga bara några gamla gevär, nej, det skulle vara luftdrivna. Ja vet jag det finns komprimerad luft gevär red...

K'Nex Bolt-Action Rifle

en extremt kraftfull bolt-action pistol. Rymmer upp till tolv blå stavar i tratten. De flesta idéer tas från g12345389's sniper, och jag tackar honom för. Följ instruktionerna noga, eller fungerar det inte.Steg 1: hantera Bygga som visas. Observera d...

Bolt action rifel(KNEX)

KNEX SIMPLE BOLT ACTION RIFLE!!!min första instructable så DONT vara hård!Om du har gärna några mods efter dem (du vet tweeks klipp vad du vill känna sig fri att göra som du grunder med det)============================================================...

Dubbel-barreled bolt-action knex vapen

jag lagt till vissa tillägg idag... Detta är en dubbel-barreled bolt action knex vapen häxa du kan skjuta oberoende av varje fat. Dess mycket kraftfull så se upp! = pmycket lätt att göra men du behöver en hel del gula kopplingar och grå kopplingar. r...

Tre bolt action läckerheter (måste se)

Hej stötarna! Jag ville bara visa er mina två senaste skapelser, båda bolt action, jämfört med det ursprungliga knex bolt åtgärd geväret, zkar (modded till mina preferenser). Vi har en skytte demonstration av alla tre, och vi har en detaljerad förkla...

Knex bolt action, shell utkastande gevär

Hej alla! Jag nyligen gjorde detta gevär, och jag ville Visa jag er alla. Det är inte den snyggaste geväret någonsin, men jag gillar. För att inte helt suga, La jag en skal mata ut mech. Det matar ut verklig pistol skal, och jag tror det är ganska co...

Sanna bolt action knex spolhandtaget

jag ville göra min egen sanna knex spolhandtaget, så jag försökte några olika jag idéer och jag tror ive komma upp med en ny utlösare. Jag ingen pistolen är ganska grundläggande men om du vill ha en lätt att göra sanna bolt action knex spolhandtaget...

Knex ABR (anpassningsbar Bolt-action Rifle)

det enda som är riktigt anpassningsbar om denna pistol är sevärdheter. Du kunde ha det att kunna ha en flyttbar mag men jag var för lat för att göra det. Pistolen ser mycket bättre när det faktiskt är i dina händer. Hur som helst, på för- och nackdel...

Knex BBAP (Bull-pup Bolt-action överfall Pistol)

här är en av mina senaste skapelser, BBAP. En av främsta anledningarna jag byggde denna pistol var Sharir's bolt-action pistol. * Beröm honom för handtag BTW.* jag ville bygga en lika fantastisk pistol jämfört med hans utan alla skurna delar krävs fö...

Knex bullpup sant bolt action pistol (preview)

vad är det? Nyligen gjorde jag denna pistol. Det är inte färdiga ännu (som ni nog ser av hur det ser ut). Det är sant bolt action, och tidningen är bakom greppet. Det är ganska kompakt, men den behöver ett lager, vilket gör det lite mindre. Jag måste...

Bolt action K'nex ACR

här är några bilder av min ACR replika. Det är sant bolt action, så kommer att skjuta hårt och långt, med löstagbar, inre presskloss tidskrifter. Det ser också mycket exakt (även om vissa dimensioner har varit välkommern något för att få bästa presta...

Bolt action knex pistol

detta är en liten grundläggande knex vapnet som har några aldrig tidigare sett funktioner.Det är bolt action med en (jag kallar det ett slagverk cap) att det kommer att skjuta oavsett när drabbas av ramär i fat ut med kraftSteg 1: reservdelslista beh...