Zelda och Monster Hunter Cosplay.Förra året i Halloween, jag gjorde några kostymer till min dotter & Son, och det var: " länk" från Zelda spel, och "Monster Hunter" spel och det var bråttom. Jag vill dela med dig vår lycka... vi vann lite lokala kostym tävling.
Hoppas ni gillar den.
Fått och rösta.
Relaterade Ämnen

Ano Niku aka Manga kött (Monster Hunter etc)

ända sedan jag var liten var jag alltid besatt hur gott maten på animes såg ut. En särskilt var en välkänd bit kött som hade ett ben sticker ut någon ände, det var grottman kött etc. Denna typ av kött kan ses i många animes, mangas och spel, inklusiv...

Monster Hunter inspirerade sköld

The Monster Hunter-serien är känd för sina stora öppna världen, skräckinjagande monster och expansiva anpassning. Idag har jag tagit mitt fokus på svärd och sköld combo. Hellre då kopiera en enda vapen uppsättning, har jag beslutat att göra min egen...

Zelda och länk kostymer

min kiddos som Zelda och länk för Halloween förra året. Detta var innan jag gjorde liv ändra upptäckten av Instructables så det finns inga pågående bilder. Ja jag vet att det finns en romantisk element mellan Link och Zelda, men kan glömma att för en...

Stora Expanderande skum Prop - Monster Hunter Greatsword

Detta är mitt första försök på en stor prop. Jag slutade använda material som jag var bekväm med och lärt sig flera placeras där jag skulle kunna förbättra designen till nästa gång. Målet var att skapa en 1:1 skala version av en Montser Hunter greats...

Öde hunter cosplay

mitt första försök till en full kostym cosplay. Med skum för första gången jag försökte göra en jägare från spelet öde. Med en kellhunters blod bröstet bit och knucklehead radar hjälmen. Det är lite grov runt kanterna men jag hoppas att bygga mer och...

Mumier, Ghost och monster, åh min!

Dessa är super söt och rolig för alla på Halloween.Först har vi våra Chomping monster:Cookies1 paketet (16 oz) kylda chocolate chip cookies (24 kakor) 1 1/4 dl vit vanilj bakning chips 1 behållare klar-till-spread frosting (en vit sort) Gel mat färge...

Monster huvor! Hålla sig varm och ser AWESOME i kallt väder!

Monster i huven.Jag ville göra Monster huvor ett tag... det tog baranågra dagar av minusgrader att motivera mig!Alla utformade egna huvor.Vi alla kom in på roligt!Och som vanligt finns det massor av bilder! Spänne upp!Steg 1: Skissa på din idé! Att b...

Hur man gör Zelda's Bow

Min fru och jag arbetar på att skapa Zelda och länk kostymer för cosplay. Enligt min mening är det coolaste vapen som Zelda använder fören som hon har i Twilight Princess och Super Smash BrosAlla versioner av Zeldas båge som jag var att hitta online...

Mario och Luigi majs hål väskor

en snabb sökning på internet hittar du hundratals webbplatser som beskriver hur man gör en böna väska för majs hål eller väska toss eller vad det är du kalla det. De flesta instruktioner är i princip samma. De använder samma material, samma vikt, sam...

Jätte Monster händer (nu med action video!)

Detta är en instructable som följer byggandet av min jätte Monster händer. De är ett Halloween tillbehör avsedda att bäras med skräck huvudet.Detta projekt var ljus på preconception. Jag består mestadels det när jag gick. Band in, barn, detta kommer...

Hur man gör Hunter papper flygplan

Snabb och räckvidd lång och kapabel, Hunter pappersflygplan är en snabb fighter-interceptor. Jägaren är utformad som ett flygplan som överbryggar klyftan mellan flygplan som Strike Ultraceptor och MetaVulcan.Utvecklingen av jägaren började att skapa...

Hur Rock en garderob Cosplay! (Juuzou Suzuya)

Hej, tillbaka killar jag är med ännu en annan Cosplay Instructable. Den här gången, ska jag visar hur du kan klippa en garderob cosplay. Låter ansikte det inte alla har den tid, pengar eller energi att göra en cosplay från grunden. Saker hända; budge...

Pussel och drakar Nybörjarguide (uppdaterad till version 8.6)

Jag passerade nyligen min 500: e dag på pussel och drakar och jag kan bara sluta inte. : DFör er inte säker är vad pussel och drakar, ta en titt på den officiella hemsidan. Det är ett pussel baserat Pokemon-ish battle spel där du bygger lag av monste...

Monster Energy skakar

vill göra Monster Energy milkshake?Steg 1: Samla upp ingrediants * Monster Energy Drink* Vanilj glass* Grädde (valfri)* MixerSteg 2: Sätta 4 skopor glass per portion. I detta fall, gör jag det för två, så jag kommer att använda 8 skopor.Bara använda...

Hur du skapar och använder labyrinter

Hej allaSedan jag var liten, varit jag alltid fascinerad av labyrinter. Spela med dem, på ett ark papper eller (ännu bättre) i en giant majs betesmark labyrint är något stort. Labyrinter är universella, du behöver inte skrivna reglerna att spela, du...

Omvandla en 300W mini sinusvåg DC/AC inverter till ett 5000W monster

jag planerar att bygga en PIC mikrokontroller sinusvåg växelriktare och medan du surfar på internet för att köpa nödvändiga objekt jag fick över denna lilla 300w redo gjort ren sinusvåg växelriktare som skulle kosta mindre än alla de viktigaste poste...

DIY Monster boken monster

För Halloween i år omfamnade vi vår kärlek till Harry Potter att återuppliva ett tidigare halloween monster projekt (finns här). Återuppfunnit med 100% muggle varumärke crafting leveranser, är våra Monster bok monster säker på att bedöva alla hallowe...

Obegränsad fantasi blommor och kransar

båtar i papper kransar har funnits ett tag och det finns några verkligt begåvade konsthantverkare ute. Det är ett riktigt enkelt hantverk att göra. Så även om du är en nya crafter eller någon som bara inte konstnärliga alls, kan detta fortfarande var...

Monster i en låda, Haunted House Halloween Prop

När jag byggde detta projekt, jag var inte ursprungligen planerar på att göra en instructable med det, så förlåt mig för bristen på bilder tidigt i byggprocessen. Dock med undantag för mekanik är konstruktion ganska mycket enkelt.Att vara en av de fr...