Zelda soffbord klinker mosaikDen ikoniska Hyrule crest från Zelda spel, nu i soffbord form! Detta är min första Instructable, så låt mig veta om något måste klargöras eller har du några andra förslag. Detta är också första gången jag arbetar med kakel, så mina metoder kanske inte bäst, men det är vad arbetat för jag!

Leveranser används:
Soffbord (Detta, eller en av samma dimensioner)
Flytande spik Heavy Duty konstruktion lim
Täta pistol
1/16 tums tombstone stil kakel mellanlägg
1/2 tums gula plattor (1 kg, eller cirka 800 plattor)
1/2 tum svart kakel (för närvarande ut i lager, men alla svarta kan ersättas) (2 kg, eller ca 1600 brickor)
Icke-slipas injekteringsbruk i kol eller din färg val
Injekteringsbruk float
Injekteringsbruk svamp
Injekteringsbruk sealer
Hink och något slags blandningsanordningen
Stor container för vatten

Total kostnad för min leveranser: $86.13

(Glasunderlägg från PerlerQueen på Etsy)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rockband och Guitar Hero gitarr Display

jag älskar min rockband spel, detta är så nära som jag kommer att vara en riktig musiker lol... Det kände för jag att det bara var rätt att min gitarr har ett bättre hem sedan mitt sovrum golvet.Jag fick idén att visa dem från en utsmyckning TV-show....

Lightbox inspirerad bild hylla med batteri drivs LED'S

Att göra digitala fotocollage har inspirerat mig att göra awesome gåvor för att visa bilder: papper klinker mosaik lådor, vintage bilder på trä, folie tejp "prägling, tyg konst, cool speldosa & Plexiglas projekt är några gåva idéer att överväga a...

Zelda Pixel konst soffbord

Soffbord med krönet av Hyrule gjort bland över 1500 kuber av valnöt, lönn, ek, ask och Iroko.Jag ville prova något ambitiöst med kuber jag hade gjort för skärbrädor, så bestämde mig för att ta det till nästa nivå och göra en bordsskiva!Gör denna tabe...

Soffbord (hacka av IKEA brist)

ett par år sedan vi var på IKEA och såg ett soffbord för cirka femtio dollar. Som kunde passera upp sådan en affär. Tja, efter två småbarn och folk som gillar att sätta fötterna på bordet, började det få lite vinglig. Vi fick några år ur den och viss...

Belysta mosaik LEGO Sprite porträtt

första jag tog du min tutorial på att utarbeta vertikala LEGO mosaik porträtt. Sedan bländade jag du gillar allt med min populära mosaik LEGO lampor. Vad händer när du kombinerar två? Varför, får du en lodrät mosaik porträtt med belysta komponenter:...

Legenden om Zelda hjärtat behållare glasunderlägg

min pojkvän och jag är båda stora Legend of Zelda-fans. Jag ville göra några projekt från spelet, och beslutade att starta med hjärtat behållarna. Vi har varit i dåligt behov av glasunderlägg ända sedan vi flyttade till Oakland, våra gamla handsydda...

Touch skärmen soffbord DIY med 32-tums TV och låg kostnad CCD sensor

UPPDATERA 04/04/2016: Multipoint program + Emulating NES video och bilder + OPTION_7 punkt och klick + hastighetstest alternativet videoUPPDATERA 03/24/2016: CCD-sensor reverse Engineering + med 2 CCD-sensorer + Laser gravyr vektor filer + Retropie s...

Woodburned Legend of Zelda box

Pojken och jag är stolt ägare till en ostadig Ikea soffbord som vi hittade på sidan av vägen. Det stora problemet med denna tabell är att den har en praktisk-dandy hylla, som gillar att samla in nästan alla små objekt i lägenheten. Det ser illa ut, v...

Starry Night mosaik bordet

Många år sedan, berättade shiannejessica hon skulle gärna vilja göra en kakel mosaik på ett soffbord med Vincent Van Goghs "The Starry Night" som inspiration. Att DIY övertalning, fortsatte jag att bygga henne ett "soffbord" som jul, m...

Grundläggande mosaik

göra enkla mosaik mycket billigt. Jag är mestadels mot att köpa speciella brickor och verktyg för att göra mosaiker eftersom det verkar lite bakåt för att jag ska köpa nya brickor att sluta bryta dem. I detta instructible jag kommer att dokumentera m...

Öppen spis soffbord

Du kan ha en inomhus spis säkert i någon hem-ingen skorsten behövs!När du hyr som mig, är du i händerna på din hyresvärd när det gäller hem förbättring. Ingenting gör mig mysigt på en kall dag som en öppen låga uppvärmningen i vardagsrummet, men det...

Delaunay mosaik

Konst kan inspirera kraftfulla känslor. Math kan ge kraftfulla svar. Kombinerat, kan de skapa något beräknade och exakta, men ändå poetiska och vackra. I i det här fallet en övernaturlig kraft nerdy, egendomliga godhet som jag vill kalla en Delaunay...

CD-mosaik reflekterande Hat

märkte jag var en stack av riktigt gamla CD-skivor av mitt skrivbord (saker som Encarta 2000, 65 000 Clipart bilder, etc.). Det första jag tänkte var "OOOOHHHH glänsande". Nästa sak jag tyckte var "Hmm, kanske jag skulle kunna göra något av...

Ett jätte lapptäcke och knappen mosaik brev

Denna jätte inledande versal har en platt botten så att den kan sitta på en hylla men denna teknik är bara lämpligt att dekorera en stor bokstav. Med hjälp av en jätte bokstav snarare än ett hela namn har du mycket större utrymme för kreativitet!Steg...

Hur man gör en Legend Zelda penna fall motiv

Hej alla ni instructa-människor, redo för information om hur man gör en cool filt penna fall dekoratör? Det är en Legend of Zelda en med en triforce och svärd. Jag är typ av ett fusk som jag gjorde faktiskt inte penna fall men jag gissar om ni vill g...

Legend of Zelda: Link's Hat

TJENA GRABBAR! Så är jag ett stort fan av Legend of Zelda-serien! Och jag gör en serie av hantverk anknyter till det! Någon gång, ska jag göra en spellista med det! Vänligen Visa mig en bild av din hatt!Steg 1: Samla dina leveranserSå du behöver, grö...

2 x 4 våg soffbord

Jag har alltid varit förvånad över dessa löjligt cool parametriska tabeller som är byggda av hundratals skivor av trä. Det är ganska häftigt att tänka hur en platta styrelse kan förvandlas till sådana organiska och vätska som ser formen. Jag har ocks...

70MB soffbord

jag bara vill dela dessa idén med er alla. Det är inte svårt att bygga sådana ett soffbord, men fortfarande är det något speciellt.Hårddisken är en 5300 Kennedy från 1977. Du kan se kretskort för diferent reglerkretsarna.Avståndsbilden är tillverkade...

Abstrakt soffbord (återvunnet trä bordsskiva)

Inte mycket riktigt att förklara här än detta är mitt soffbord som jag designade och tillverkade för hand av vissa återvunnet material och några nya celler.Det är anta till vara en glasskiva till tabellen men ögonblick akryl.Steg 1:Steg 2: vad jag ha...