Zombie Lego minifigur kostymkolla min Etsy-sidan för mer information om min LEGO minifigur kostymer.
https://www.Etsy.com/shop/BrackDaddyBrand

Min son ville vara en Lego minifigur för Halloween. Vår familj deltar i den årliga Denver Zombie krypa varje år, så han och jag beslutsamt det kan vara kul om han var en Lego zombie. Det årliga evenemanget drar tusentals människor till centrala Denver.

Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO minifigur kostym Robot

detta är en kostym som jag gjorde för min 4-årige son. Det är främst tillverkad av kartong och skum....

LEGO minifigur Zombie kostym

Kolla min Etsy-sidan för mer information om min LEGO minifigur kostymer.https://www.Etsy.com/shop/BrackDaddyBrandMin son ville vara en Lego minifigur för Halloween. Vår familj deltar i den årliga Denver Zombie krypa varje år, så han och jag beslutsam...

LEGO brandman minifigur kostym

Min son älskar Lego, och bestämde han ville vara en för Halloween. Efter att söka på internet efter en kostym, jag lärde mig snart att det finns inga köpta sådana där ute (galen, eller hur?!) Denna sökning visade också upp några ganska bra hemmagjord...

LEGO Man kostym - minifigurer - Lego trollkarl och Lego Sir

jag och min kompis gjorde dessa Lego mannen kostymer. Vi plockade våra favorit lego tecken. Jag var en Lego trollkarl och han var en Lego Sir. De tre huvudsakliga material är affischen styrelse, kartong och frigolit. Vi skär först ut kroppen ur korte...

Sugru Iron Man rustning du LEGO minifigur

Det var Sugru bygga natt med den Decatur beslutsfattare i Decatur, Georgia. Beväpnad med flera förpackningar med Sugru och en LEGO minifigur jag inlett uppgiften att göra en Iron Man passa... en liten och knottrig Iron Man kostym.Ett ord av varning i...

LEGO Ninjago kostym

båda mina söner åldrarna 5 och 7 ville desperat bli deras favorit Lego Ninjago tecken för Halloween i år så de frågade mig om jag kunde hjälpa dem. Först var jag lite orolig på men efter en sökning på nätet hittade jag många online tutorials med deta...

Amigurumi Lego minifigur

min son älskar Lego. Jag älskar Lego. Jag kunde inte hitta ett mönster för en Lego minifigur så jag skapade en på min egen och skrev ut mönstret. Jag trodde även ett grovt mönster skulle vara bra att någon som letar en snarare än inga mönster. Jag sä...

Anpassade Lego minifigurer (göra Batman, Star Wars Clone, Minecraft, Avenger, Disney, Spider-Man, Star Wars, Superman, Hulk, X-Men, Wolverine, transformator, IronMan, DC superhjälte, Sagan om ringen, Disneys fryst och LEGO film minifigurer)

Lär dig hur man gör en tio del lös LEGO man!Steg 1: Samla material 8oz rensa gjutning plast4oz vegetabilisk olja mögel Release10-40oz ComposoiMold4oz Bubble BusterMikrovågsugn containersäkerhetRör om pinnarAluminiumfolieLEGO minifigurX ACTO knivTwist...

Gjutning objekt i Sugru (gör din egen stearin och metall LEGO minifigurer!)

Varför kasta i Sugru?Denna guide visar dig hur man gör en billig och enkel form av en silikon förening kallas Sugru. Från denna värmetålig mögel kan man skapa en tenn gjutning, för smycken och sådant. Även om en professionell gjutning kommer att leve...

Zombie jägare kostym

i detta instructable jag ska göra en snabb billigt zombie jägare kostym. Du kan använda min minigun prop eller något vapen för att förstora.Steg 1: material Vad du behöver:svart tröjasvarta byxorsvarta stövlarsvart bältetrenchcoat (jag köpte en cowbo...

LEGO minifigur USB blixt driva

Jag älskar Lego. Jag älskar de lilla minifigur blixt drivar du kan få. Men du får inte välja tecknet, och de inte är USB 3, och de inte har tillräckligt med lagringsutrymme... det är snabbt och enkelt att göra egna! Jag gjorde en med denna stilige Le...

LEGO Batman kostym på snabbt & billiga!

Det är den tiden på året igen när jag tillbringa somrarna bort och få kreativa safter pumpa i hög hastighet.Så när det var dags att bestämma vad jag skulle bli jag funderade och då slog det mig. Jag älskar Lego's, jag älskar batman, jag älskade Lego...

LEGO Man kostym för barn

jag såg en annan lego man kostym instructable ( och jag var bara TVUNGEN att göra det för mina barn. Jag hittade en fantastisk sida med massor av DC hjältar: http://www.flickr.com/photos/levork/4966756896/in/set-72157603262151483/lightbox/ men mina b...

Skapandet av en Lego Man kostym - Purim 2012

några dagar att göra det & ett par inlines rutter/parter att njuta av det...Se hur jag gjorde en Lego Man kostym.Tack för din webbplats och människor som publicerade deras sätt att göra det....

Pirat LEGO Man kostym

Awesome pirat LEGO Man kostym! Barn och vuxna älskade det!!...

LEGO minifigur tronen

detta kommer att visa dig hur man gör en Lego minifigur tron. Anledningen bakom detta projekt är att visa en Lego minifigur som du väljer.Obs: detta är endast för en minifigur.Några fler projekt:LEGO minifigur StandLEGO förregling hjärta hängenLEGO S...

LEGO minifigur armband

jag ser en massa Lego smycken dessa dagar, även en hel del här på Instructables. Jag bestämde mig att hoppa på bandet vagnen och göra några, och det första jag tänkte på var ett armband gjort av minifigurer. Jag tittade men jag kunde inte hitta några...

LEGO minifigur stå

detta kommer att visa dig hur man gör en Lego minifigur stå som du kan snurra! Anledningen bakom detta projekt är att ta ställning för en minifugure som ska visas på.Obs: detta är endast för en minifigur.Några fler projekt:LEGO godis DispenserLEGO hä...

LEGO minifigures stå

ett tag nu, jag har velat Visa min samling av Lego minifigurer på ett bättre sätt än att bara placera dem på fönsterbrädan och så jag har försökt att komma upp med en lätt-att-göra-stativ för nybörjare (som är definitivt där jag klassificera mig själ...