1973 PORSCHE CARRERA RS MODIFYED + CRASH TESTHI detta är i princip JACKOJACKS uppfinning men jag har gjort det med några uppgraderingar. HOPPAS DU GILLAR DET OM NÅGON HAR EN 3DS ELLER 3DS XL, JAG ÄR GLAD ATT SWAP VÄN KODER. Följ mig..
Relaterade Ämnen

1973 Porsche carrera RS

ja det är vad det är tänkt att vara....

Porsche Carrera koncept

Hej och tack för att ta tid att titta på min senaste bygga, min Porsche Carrera koncept.I grund och botten vad jag fick min inspiration från är Jack-O-Jack 1973 Porsche Carrera RS, men jag satte min egen twist på den. Detta är det mest detaljerat jag...

Crash Test bilar

Om du gillar dessa projekt, då uppmanar jag dig att köpa min bok, Gummiband ingenjör. Den är full av mer awesome och ursprungliga projekt tillverkade av hushållens hårdvara. Du hittar den överallt där böcker säljs.Allt jag gör: LanceMakes.comVi har a...

Crash Test jacka

denna klädedräkt är ett plagg av min samling "Crash Test". Samlingen var inspirerad av bilkrasch och alla plagg har breakings eller ovanliga volym. Denna outfit är min favorit. Det är vanliga mans jacka med stora svälld vänster ärm, hälften av r...

PVC crash test dummy

Det perfekt ämnet för alla dina expieriments kan göras med detta instructable.Steg 1: Armar, ben och kroppSteg 2: ledernaSteg 3: Borra hål För kroppen, borra 4 hål (2 på varje sida). För arm och ben bitar borra 1 hål.Steg 4: Placera repet genom hålen...

Chip-made crash test dummy

detta är en chip-made papper fylld dummySteg 1: ta en gammal byxa och tröja och papperSteg 2: Fyll skjorta och byxa med papper... fyllning skjorta och byxa med paper.that fungerar som kroppen massaSteg 3: sätta släptåg delar together.like detta.Steg...

Utmärkt idé - anpassa verktyg referens med en Laser på Tech Shop

lära sig att mycket snabbt och enkelt anpassa ett verktyg handtag med hjälp av en laseretsning maskin. Jag gjorde det på Tech Shop!Gör en utmärkt present till den person som har allt eller elegant anpassa dina egna verktyg så att de inte kommer att f...

Wood buck kit

Jag skulle införa tre trä buck modeller (Lancia Stratos - 1973, Porsche 911 Carrera 2-1995, Ferrari 250 TR - 1957, Porsche 550 spyder - 1955) gjort av en process start från en 3D design, laser cut och församling. Vi tar som ett exempel för montering...

Arduino nybörjare och grundläggande elektronik Kit Primer

lärde jag mig att en av mina systerdöttrar hade ett intresse för programmering. Hon arbetade med robotics på gymnasiet och har en sommar praktikplats där de hade Arduinos. Jag tror att hon kunde låna en Arduino för att experimentera med hemma men var...

Hur man gör en röra...

Många människor kan vara oense, men du och jag är båda fullt medvetna om att våra verkliga syfte i livet är att göra mässar. Så här är det, gå ut och bli rörigt. I många fall är en god röra ett nödvändigt steg i avslutningen av ett annat projekt. Des...

Inte din genomsnittliga spara energi råd

*** skamlös egenreklam ***De flesta av vad jag skriver är inte relevanta för Instructables. Min viktigaste blogg finns här: biodieselhauling.blogspot.com** Avsluta utvikning... Till den goda grejer **Alla har en anledning att använda mindre energi.-F...

LEGO siffror

en Lego spindel och man, med några röda och blå delar det Spindelmannen.Steg 1: Spider Placera den på någons skrivbord och köra!Steg 2: Man/Crash test dummy...

Paper Airplane Starter Pack

Är du inte bra på att använda och göra pappersflygplan? Är du ny på det? Sedan göra ett enkelt papper flygplan dart segelflygplan och få råd och tips om pappersflygplan!Du behöver:PapperNu innan du går till nästa steg, det vad du kommer att ha när du...

Hur du kör Windows 3.1,95 på ett PSP uppdaterad! (den ursprungliga instruktioner)

Obs: någon stal min Instructable, noga med att titta på publicering datum.Här kommer jag visa dig hur att installera och köra Windows 3.1 Andor Windows 95 på en PSP.Någonsin velat köra Windows 95 på en PSP?Om så detta Instructable är för dig.Obs: Jag...

Snabb hundspann

detta är en släde som jag skapade för flera år sedan för att köra våra hundar. Jag har dekonstrueras hundsläden och sätter tillbaka det tillsammans för att skapa en instructable för snö tävling. Rösta i tävlingen.Jag har gjort tre av dessa hundslädar...

Automatiserad bromssystem

Lyxiga modeller från BMW, Mercedes-Benz och Hyundai kom ut på topp främre krasch förhindrande ranking av växande gröda av fordon med valfria automatiska bromssystem. BMW 5 serien och X5 SUV, Hyundai Genesis och Mercedes-Benz E-klass modeller utrustad...

Adaptiv grodyngel Trike

Detta är en annan av våra kyrkans adaptiv trikes för barn svårigheter att balansera, trampa, styrning eller traditionella cykla. Se den följande Instructable för en mer detaljerad beskrivning av vår kyrka program.Denna trike byggdes för att tillåta e...

Necomimi Arduino katt öron

de är så dang cute. Om du någonsin har sett cool promo för Necomimi Neurowear wearable uppsättning katt öron som svarar på hjärnvågor, vill du vill ha en alltför. Men det verkar de kanske vaporware eftersom den inte har inte förverkligades på marknad...

Batch-'Crasher'

Detta är min första tutorial, så jag inte är ens säker jag sätta detta på rätt plats, spela trevlig vänligen.Steg 1: Steg 1 Obs: Om du tänker faktiskt använda detta, vet att du måste ha en extremt bred bandbredd för optimala inställningar och mest so...