HUR MAN REPARERA PARASOLL LÄTT SUN GARDEN | TA ISÄR PARAPLY + INSTALLERA NYA REP | HANDLEDNING i detalj

Detta är en reparation video för en lätt Sun parasoll är tillverkaren Sun Garden. Dessa högkvalitativa parasoller kan enkelt öppnas och stängas med en vev. Men denna parasoll inte längre öppnas och jag antar att repet är lurade. Först öppna jag vevhuset så att jag kan ta ut gamla repet. Använd en skruvmejsel ta jag ut tre phillips skruvarna. Bredvid ta bort är startveven, som för en insexskruv behövs för att få ut justeringsskruven. Startveven kan sedan dras ut. Omslaget till vevhuset kan nu tas bort försiktigt med en skruvmejsel. Nästa jag låg ner parasollet så att jag lättare kan nå gemensamt överst. Den gemensamma delen är nitad till röret, det är därför jag tar isär gemensamt själv att sätta i ett nytt rep. För att vill jag först ta ut skruven upp här, eftersom repet kommer köra rakt igenom denna gemensamma. Jag lossa skruven först på en, sedan på andra sidan. Nu locket lossas med dragkedja och drog ner. Nu fyra behållande skruvar avslöjande som är att ta ut den med en skruvmejsel. Glöm inte lilla låsskruven, som ligger i det mellersta röret. Nu kan parasollet själv separeras från transportören armen. Se upp, skruvarna är svåra att ta bort och kan falla i komponenten. Nu kan du dra denna pipe av gemensamt. Här kan du se hålet för repet. Nu kan du noggrant skilja det övre skalet med en skruvmejsel. På insidan av leden sitter en uthärda bult för remskivan som oftast håller repet. Nu jag gå tillbaka till botten vevafallet och ta ut bulten här. Sedan, rulle med gamla repet kan tas bort och drog ut ur röret. Jag tar bort gamla linan från rullen. Resten av rippade repet sitter fortfarande mitt paraply. Jag tar som genom att ta bort denna plastskyddet och sedan dra bara ut repet. Använda ett måttband bestämma jag den totala längden av båda bitar av repet. Sammantaget är det ca 4,25 m i längd som är 13.94 fötter och 5mm i diameter som är 3/16 tum. Jag fick ett nytt rep som är lite längre vilket gör det lättare att köra det genom alla delar och knyt knutar i ändarna. Nya repet är ca en fjärdedel tum i diameter som är den absoluta maximalt för detta parasoll att passa alla hål. Nu är jag börjar att infoga nya nylon repet. Jag börjar här på toppen och tryck in det vevhuset. Det kan hjälpa för att höja upp transportören armen så att repet hänger i insidan av röret. Nu repet dras igenom och hängande ut på båda sidor. Jag börjar sätta gemensamt ihop. För detta jag passar remskivan runt den nya nylonrep och sedan sätta mässing bulten i från botten. Jag är att se repet placeras rätt i skårorna och sedan placera den övre delen tillbaka på. Nu kan de två skruvarna sättas tillbaka redan. De skruvas in i bulten, som kan rotera. Det är därför det är tillrådligt att sätta i båda skruvarna samtidigt som de skärpa varandra. Ärmen kan nu placeras tillbaka på. Inuti metall röret, som skall placeras nästa, finns det en plast-delen, som repet måste vara nedåt först. Att sätta denna del tillbaka in i röret är lite komplicerat eftersom det måste passa exakt in i skårorna. Efter det jag glida röret tillbaka på. Du bör uppmärksamma att efterlevnaden av de gängade hålen. Jag sätter tillbaka paraply i transportören arm. När hål matchen kan du sätta de fyra skruvarna igen. På insidan av paraply jag nu kör repet hela vägen till botten och fäst det genom att göra en knut. Här repet se drar upp parasollet senare så till att din Knut är fin och tät. Locket kan nu sättas tillbaka på. För en lättare återmontering av veva rollen lade jag parasollet tillbaka i sin monter. Den andra änden av repet måste nu vara knutna till rollen. Här använder jag bara tillräckligt rep längd så att rollen som fortfarande passar fint i huset. Om repet är för lång, utrymmet i huset brukar vara tillräckligt stor och du kommer att ha problem med att vrida veven senare. Ett annat vanligt problem på dessa parasoll är att lilla öglan bryter av rollen. Sedan kommer att ersätter roll eller fästa i slutet av repet annorlunda lösa detta problem. På Internet finns detta och andra reservdelar för denna parasoll modell. Jag är skära upp överskott rep och smälta slutet lite. Sedan rullen kan återinföras i huset och den gemensamma jordbrukspolitiken kan skruvas på. Hädanefter kan skärmen öppnas med veven igen. Endast sak kvar för att göra är att sätta små låsa tillbaka skruven i. Jag hoppas denna video hjälpt dig. På min kanal hittar du intressanta videor om damm- och vattenfall bygge och andra landskapsskötsel teman. Tack för att ni oss och se dig nästa gång.

Relaterade Ämnen

Hur man reparera Nintendo DS Lite (NDSL) bruten gångjärn 1/2

visar hur att reparera en Nintendo DS Lite (NDSL) bruten gångjärn ersätta Nintendo DS Lite fall eller skal. Gångjärnet fäster vanligtvis på höger sida där gångjärn axeln ligger. Det här är en steg för steg guide om hur att ta bort de trasiga delarna...

Hur man reparera Nintendo DS Lite (NDSL) bruten gångjärn 2/2

visar hur att reparera en Nintendo DS Lite (NDSL) bruten gångjärn ersätta Nintendo DS Lite fall eller skal. Gångjärnet fäster vanligtvis på höger sida där gångjärn axeln ligger. Det här är en steg för steg guide om hur att ta bort de trasiga delarna...

Hur man reparera skadade kablar (+ video)

Laptop power laddare och USB-kablar alltid bryta vid samma punkt och när de gör, det är inte länge innan de sluta arbeta helt.Här är instruktioner för att visa dig hur man reparera problemet snabbt och lätt med sugru.Bara för att konstatera det uppen...

Hur man gör en Fairy Moss Garden

Konstnär, Jacob Folger lär hur man gör en Fairy Moss Garden. Detta är ett roligt och enkelt projekt för människor i alla åldrar. Läs mer om Jacob och hans skapelser på. http://JacobFolger.com/ Observera: Det är en rättelse angående denna video: det ä...

Hur man reparera trasiga stavarna på Louvren fönsterluckor

har du louvre fönsterluckor som har en trasig slat eller saknade staples? Om du gör, är här ett enkelt och lätt sätt att fixa det utan att spendera en massa pengar på material eller helt nya luckor!Detta instructable går du igenom hur man löser båda...

Hur man reparera "Foamie" profil R/C flygplan

Depron skum profil flygplan har nyligen blivit min nya besatthet. De är lätta att bygga, delar och bitar är relativt billiga att köpa och de är skitkul att flyga. Det hela började när jag snubblat på en mans mönster (http://rc.tomhe.net) och jag har...

Hur man reparera glasfiber

detta video segment visar dig hur man gör en enkel glasfiber reparation. Denna demonstration är tillämplig på alla glasfiber produkter....

Hur man reparera trasiga Makeup

för många år när min makeup komprimerar sönder, jag trodde jag var tvungen att kasta bort dem och spendera orimligt mycket pengar på en ny. Slutligen förra veckan jag kom till slutet av raden, och tänkte att det måste finnas något sätt att reparera t...

Hur man reparera Nintendo DS Lite (NDSL) övre LCD skärm 3/3

steg för steg guide för att ersätta den övre LCD-skärmen på din Nintendo DS Lite (NDSL). Fixar symtom inklusive topp LCD skärmen startar inte, övre LCD är repig, övre LCD har linjer och Nintendo DS Lite ström ingen på.Hitta hög kvalitet billig ersätt...

Hur man reparera Nintendo DS Lite (NDSL) övre LCD-skärmen 2/3

steg för steg guide för att ersätta den övre LCD-skärmen på din Nintendo DS Lite (NDSL). Fixar symtom inklusive topp LCD skärmen startar inte, övre LCD är repig, övre LCD har linjer och Nintendo DS Lite ström ingen på.Hitta hög kvalitet billig ersätt...

Hur man reparera Nintendo DS Lite (NDSL) övre LCD-skärm 1/3

steg för steg guide för att ersätta den övre LCD-skärmen på din Nintendo DS Lite (NDSL). Fixar symtom inklusive topp LCD skärmen startar inte, övre LCD är repig, övre LCD har linjer och Nintendo DS Lite ström ingen på.Hitta hög kvalitet billig ersätt...

Hur man reparera en stekt Turnigy 9 x

för några veckor sedan jag stekt min turnigy 9 x genom att vända polariteten.Hur jag gjorde det? Det är enkelt, jag använder en Li-Po batteriet och jag kopplar den i fel sida...Nu ska jag visa dig hur jag reparerade min sändare för cirka 1$ utan P &...

#1 Hur man reparera eller fixa hörlurar (hörlurar)

en "hur man" guide visar hur man fixar plug shorts som förekommer i de flesta märken av hörlurar.Den hörlurskontakten som jag visar i videon är $4.19 (2 pack), här är länken:http://www.RadioShack.com/Product/index.jsp?productId=2104061En annan g...

DIY: äntligen! Hur man reparera en GM instrumentet kluster hemma - hastighetsmätare och alla mätare. För Silverado, Tahoe, Yukon, Suburban, Sierra, H2, lavin och andra 2003, 2004, 2005 och 2006 Chevrolet GM fordon.

I denna tutorial får du lära dig att reparera stickat en klibbig, nervös eller döda GM hastighetsmätare, varvräknare, bränslemätare, olja manometer, volt mätare, vatten temperaturmätare och överföring temperaturmätare.De delar och verktyg som behövs...

Hur man reparera vandring stövlar

några anteckningar om hur jag reparerade mina stövlar. Inkluderar slitna klackar och bryter i läder längs gränsen mellan den övre lädret och gummisula.Steg 1: Räkna ut vad som behöver åtgärdas Häl var slitna och lädret längs kanten på sulan hade slit...

Hur man reparera MagSafe2 laddare för Apple MacBook Pro

inga pengar för en ny MacBook Pro laddare? Ingen anledning till oro. Jag reparerade min MagSafe2 laddare för min nya MacBook Pro med laddaren från min gamla MacBook Pro med MagSafe laddaren på mindre än 10 minuter. Här är hur...** SÄKERHET ALERT ** s...

HUR MAN REPARERA/BYTA STRÅLKASTARE VÄXLA I DETALJ PÅ DODGE RAM | Ta bort DASHBOARD PANEL och MULTIFUNKTIONS PIGTAIL

i den här videon visar jag dig hur jag tar del av instrumentpanelen på min 96 dodge ram 1500 och reparera växeln strålkastare multifunktionella med dess vanligt problem att smälta de kontakter som orsakas av saknade reläer, tack för att titta på, gär...

Hur man reparera/buff en skiva för billiga

jag gick till GameStop häromdagen och betalt $7,99 för 2 vätska uns av deras "skiva skip vätska". Efter den 4: e dag för att använda den (och det här fungerar verkligen bra, förresten) jag hittade lukten att verkligen känna, men jag bara inte ku...

Hur man reparera repade legering hjul

i detta instructable vi kommer att visa dig hur du enkelt reparera vanliga hjul skador på bara ca 30 minuter.Vad du behöver:Silver legering hjul färgAutomotive spray primerAutomotive spray klart pälsenGlasrengöringsmedelInstegsskydd padRengöring hand...