Hur man reparera "Foamie" profil R/C flygplanDepron skum profil flygplan har nyligen blivit min nya besatthet. De är lätta att bygga, delar och bitar är relativt billiga att köpa och de är skitkul att flyga. Det hela började när jag snubblat på en mans mönster (http://rc.tomhe.net) och jag har varit på en rulle sedan dess. Jag har byggt och flugit flera större (full storlek och full +) av dessa plan och de rip genom himlen. De verkligen ser stor rullande över himlen och aldrig misslyckas med att locka en publik.

Så stor som den stora är att flyga jag har varit på jakt efter en jag kan kasta runt min trädgård. Läser igenom trådarna i min favorit bygga (http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=723890) jag kom över Mini-F22 och bort jag gick. En annan stor bygga som gick ihop snabbt, flög bra och gav mig massor av kul. Tills...

Alla foamies har en enda Achilles läka. De är, Tja... de är... byggd med skum. Jag flög min Mini-F22 runt en lokal bollplan när jag kom ut ur en dykning sväng i full fart och inte dra upp (eller inte kunde - jag fortfarande påstår att jag inte kunde men det är en förlora slaget) och BAHM! Näsan först i torv. Om detta var en komplicerad kit Bygg vore jag i tårar. Men att vara en foamie, jag bara plockade upp bitar och leds tillbaka hem.

Som ni kan se på bilden, näsan tog de flesta skadorna (total förlust) och det fanns mindre mängder av skador på andra områden. Från vad jag har sett är de flesta skador på dessa foamies från näsan bakåt. Återigen, inte så illa som det kan se ut. Foamies är fjädrande. Heck, har jag även sett dem flyga utan en näsa. Men jag avvika, de tål en hel del och även om de bryter de är verkligen lätt att fixa, varför hör vi är trots allt...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man reparera Nintendo DS Lite (NDSL) bruten gångjärn 1/2

visar hur att reparera en Nintendo DS Lite (NDSL) bruten gångjärn ersätta Nintendo DS Lite fall eller skal. Gångjärnet fäster vanligtvis på höger sida där gångjärn axeln ligger. Det här är en steg för steg guide om hur att ta bort de trasiga delarna...

Hur man reparera Nintendo DS Lite (NDSL) bruten gångjärn 2/2

visar hur att reparera en Nintendo DS Lite (NDSL) bruten gångjärn ersätta Nintendo DS Lite fall eller skal. Gångjärnet fäster vanligtvis på höger sida där gångjärn axeln ligger. Det här är en steg för steg guide om hur att ta bort de trasiga delarna...

Hur man gör en Rubberband drivs flygplan

denna video visar en rolig och enkel steg för steg om hur man gör en rubberband drivs flygplan som flyger riktigt bra...

Hur man reparera skadade kablar (+ video)

Laptop power laddare och USB-kablar alltid bryta vid samma punkt och när de gör, det är inte länge innan de sluta arbeta helt.Här är instruktioner för att visa dig hur man reparera problemet snabbt och lätt med sugru.Bara för att konstatera det uppen...

Hur man gör 10 Awesome papper flygplan!

Uttråkad av att göra samma papper flygplan och om igen? Vill ha mer prestanda i ditt flygplan? Vill Visa upp några snygga papper flygplan?Ja, gissa vad? Du har kommit till rätt ställe!Här kommer jag visa dig hur man gör 10 papper flygplan, alla med e...

Hur man gör en Origami papper flygplan glida - av OrigamiArtists

www.origamiartists.net lära sig hur man gör Origami flygplan. Origami flygplan för barn. Lär dig att göra origami papper artiklar. Konsthantverk att göra med barnen... Vika ett papper och göra origami är en utmaning för nybörjare men detta origami at...

Hur man gör Super ThunderVulcan papper flygplan

Snabb och räckvidd lång och mångsidig, Super ThunderVulcan är en förbättrad variant av den äldre ThunderVulcan, med den omdesignade, förstärkt airfoil utvecklats för Turbo UltraVulcan. Som med det senare, kan denna förfining bättre prestanda och hant...

Hur man reparera en stekt Turnigy 9 x

för några veckor sedan jag stekt min turnigy 9 x genom att vända polariteten.Hur jag gjorde det? Det är enkelt, jag använder en Li-Po batteriet och jag kopplar den i fel sida...Nu ska jag visa dig hur jag reparerade min sändare för cirka 1$ utan P &...

Hur man reparera trasiga stavarna på Louvren fönsterluckor

har du louvre fönsterluckor som har en trasig slat eller saknade staples? Om du gör, är här ett enkelt och lätt sätt att fixa det utan att spendera en massa pengar på material eller helt nya luckor!Detta instructable går du igenom hur man löser båda...

Hur man mak en profil på ett spel

jag ska visa dig hur man gör en profil på spelet av need for speed world bra spelNjut avSteg 1: gå och klicka på registreraSteg 2:Steg 3: sista steget och du är bra att gå. efter som du är gona behöva ladda ner spelet njuta av att nå nivå 60...

Hur man reparera glasfiber

detta video segment visar dig hur man gör en enkel glasfiber reparation. Denna demonstration är tillämplig på alla glasfiber produkter....

Hur man reparera trasiga Makeup

för många år när min makeup komprimerar sönder, jag trodde jag var tvungen att kasta bort dem och spendera orimligt mycket pengar på en ny. Slutligen förra veckan jag kom till slutet av raden, och tänkte att det måste finnas något sätt att reparera t...

Hur man reparera Nintendo DS Lite (NDSL) övre LCD skärm 3/3

steg för steg guide för att ersätta den övre LCD-skärmen på din Nintendo DS Lite (NDSL). Fixar symtom inklusive topp LCD skärmen startar inte, övre LCD är repig, övre LCD har linjer och Nintendo DS Lite ström ingen på.Hitta hög kvalitet billig ersätt...

Hur man reparera Nintendo DS Lite (NDSL) övre LCD-skärmen 2/3

steg för steg guide för att ersätta den övre LCD-skärmen på din Nintendo DS Lite (NDSL). Fixar symtom inklusive topp LCD skärmen startar inte, övre LCD är repig, övre LCD har linjer och Nintendo DS Lite ström ingen på.Hitta hög kvalitet billig ersätt...

Hur man reparera Nintendo DS Lite (NDSL) övre LCD-skärm 1/3

steg för steg guide för att ersätta den övre LCD-skärmen på din Nintendo DS Lite (NDSL). Fixar symtom inklusive topp LCD skärmen startar inte, övre LCD är repig, övre LCD har linjer och Nintendo DS Lite ström ingen på.Hitta hög kvalitet billig ersätt...

#1 Hur man reparera eller fixa hörlurar (hörlurar)

en "hur man" guide visar hur man fixar plug shorts som förekommer i de flesta märken av hörlurar.Den hörlurskontakten som jag visar i videon är $4.19 (2 pack), här är länken:http://www.RadioShack.com/Product/index.jsp?productId=2104061En annan g...

Hur man bygger en R/C 4D flygplan

4D flygplan är roligt och utmanande för att flyga, dess VPP (ställbar propeller) av luftflöde och möjliggör flyer tillgöra många 4D manövrar på en enda sändare. Vilket innebär att du kan flyga näsan plan ner och propellerns stigning kan ändra så att...

DIY: äntligen! Hur man reparera en GM instrumentet kluster hemma - hastighetsmätare och alla mätare. För Silverado, Tahoe, Yukon, Suburban, Sierra, H2, lavin och andra 2003, 2004, 2005 och 2006 Chevrolet GM fordon.

I denna tutorial får du lära dig att reparera stickat en klibbig, nervös eller döda GM hastighetsmätare, varvräknare, bränslemätare, olja manometer, volt mätare, vatten temperaturmätare och överföring temperaturmätare.De delar och verktyg som behövs...

Hur man reparera vandring stövlar

några anteckningar om hur jag reparerade mina stövlar. Inkluderar slitna klackar och bryter i läder längs gränsen mellan den övre lädret och gummisula.Steg 1: Räkna ut vad som behöver åtgärdas Häl var slitna och lädret längs kanten på sulan hade slit...