Hur passar ett par höga klackar med Sugru - Self-setting gumminågonsin har ett par klackar som bottnar i spikar har avklingat? Jag har en söt par thatI kunde inte kasta bort men kunde inte komma på ett sätt att fixa. Försökt även att få min man att fixa men han var illa också. Jag fick en idé när jag köpte några Sugru själv inställningen gummi. Det började säljas i instructables shop - och jag hade velat prova det på något så jag köpte några.

Jo - tycker jag det fungerat ganska bra - att Tommy - min man - säger att jag inte ska skicka det tills jag såg hur hållbart det var. Jag bestämde mig att lägga upp den ändå - hur tålig är höga klackar i alla fall. Jag bär dem bara när jag vet att min man kommer att sopa mig av mina fötter...

Hoppas det hjälper - och låt mig veta hur länge fix varar.

:) Teresa

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur passar ett nytt Xbox en Controller fall & Aluminium styrspakar

Jag ska visa dig hur du renovera din xbox en styrenhet med en transparent skal och aluminium styrspakar för att ge ett anpassat utseende....

Hur att reparera en läckande slang med Sugru

har du en läckande slang? Har du någon Sugru? Om du svarat ja på båda frågorna, ska jag lära dig hur man reparera din läckande slang med en förpackning med Sugru!Steg 1: material Du behöver:En 5g påse av SugruEtt par saxTrasa (eller T-shirt)24 timmar...

Hur att reparera en svag USB kabel med Sugru

hurra! Vår Hacker utrymme är att ha en Sugru bygga natt! Jag har aldrig provat det här men jag har hört bra saker om den.Låt oss se, ska jag göra en blodsprängda blinkande LED lampa? eller en Skyddskåpa för min mobiltelefon portar?Också visar sig att...

Hur att reparera hål i instrumentpanelen med sugru + andra bil hacks

detta är en vänner 1987 2,5 L Porsche 944 Turbo. En vacker bil, men den tidigare ägaren hade monterat en mobiltelefonhållare till instrumentbrädan och när han tog bort den, lämnade ett antal mycket otäcka hål i läder trim.Alltid upp för en utmaning e...

Hur passar ett 6 x 4 fot trä tecken till en KABINVÄSKA resväska

Hur man transporterar en 6 x 4 fot trä skylt över hela världen i en KABINVÄSKA resväska?Som min första experiment med OMAX vattenskärning gjorde jag en 6ft träskylt för ett kontor för en tech startup, kallas Surikat. Fångsten var att skylten hade tra...

Hur man gör cykel lampor magnetiskt med sugru + magneter

CYKELLYSEN kan vara frustrerande och långsam att fästa och ta bort, speciellt i dåligt väder med handskar på! Genom att lägga magneter till ditt ljus och din cykel, kommer du att kunna knäppa dina lampor på och av med handskar på, och i en fråga om e...

Ett fordon stöd larm med en Self-Reseting inaktivera knappen

Vid ett tillfälle var jag för att upprätthålla säkerheten för en flotta av stora, otympliga fordon. Jag trodde att sätta stöd larm på lastbilar skulle öka allas säkerhet under manövrering på parkeringen, men jag hatade det jäkla pipa!Jag ansåg att ha...

Hur man fixar en rippade ipod kabel med sugru

titta på videon nedan det ger u steg för steg instruktioner på hur till sätta fast din kabel. Om du har några ytterligare frågor bara comhsend mig ett meddelande.http://www.youtube.com/watch?v=l2dskvGaf1QSteg 1: Få leveranser här varorna du behöver f...

Så gör du: Klä upp ett par av lägenheter eller höga klackar

kolla min blogg för steg för steg instruktioner på hur man klär upp ett par höga klackar eller lägenheter: http://korrinewojcik.blogspot.com/2011/08/how-to-dress-up-pair-of-flats-or-high.html...

Hur man skapar en stor 3D-skrivare med en mindre 3D skrivare - "Projekt Locus"

Från dem som egna 3D-skrivare, till dem som helt enkelt är bara nyfiken på deras kapacitet, ett ämne som kommer upp ganska ofta är tanken att "Skriva ut en annan 3D skrivare". Nu detta inte kanske är 100% möjligt när det gäller komponenter såsom...

Fixa en trasig cykel sadel med Sugru

här är en snabb lösning för alla som är intresserade i att fastställa en gammal vinyl eller läder cykel sadel som är skråmat och slits. Detta instructable kom eftersom jag inte vill byta ut en trasig och repig sadel eftersom det var originalutrustnin...

Förbättra din keramik med Sugru (för en eldfast, icke-slip, icke-scratch, dekorativa bas)

Varför kombinera dessa två material?Människor har varit arbetande keramik i årtusenden, men modern Super material, Sugru, (ett formbart silikon bindemedel) är bara några år gamla - så vad bättre sak att göra än att försöka arbeta med båda dessa till...

Tumbler reparation med Sugru

Detta Instructable visar dig hur man reparera en trasig dricka dricksglas med Sugru. Kasta inte det bort, Sugru det!Steg 1: leveranserDetta Instructable kräver:Trasiga dricka dricksglas.6 totala förpackningar med Sugru. Projektet på bilden används1 r...

Tysta vise handtag med Sugru

Här är en ändring som jag gjort för att lugna styret på Griffins med Sugru, en egen inställning flexibel silikongummi.Lite bakgrund - Griffins har handtag som Skjut och rotera. Om de släpper från den lodräta placeringen uppskattas högt kraschen de gö...

Virtuella USB-laddare med Sugru

I denna Instrucatble ska jag visa dig hur man bygger en virtuell USB-laddare med Sugru. Detta projekt är tänkt att bygga en konstant 5V spänningskälla på 1A till storma din smarta telefon. Detta använder två Li-Ion batterier för att ge en lång avgift...

Smart telefon fall reparation med Sugru

smarttelefoner bör pågå i minst två år, tyvärr gummi stötfångare på telefonens fall sällan gör. När gummi stötfångare faller ut är telefonen långt mer benägna att bryta från en droppe. Ett par dollar värt av Sugru kan återställa verktyget till en män...

Hur man gör ett par änglavingar

I detta Instructable kommer jag förklara hur man gör ett par vingar som skulle kunna användas att klä upp som en ängel, fågel eller något annat med befjädrade vingar (till exempel vissa arter av dragon).Motivationen för denna outfit var 1) jag vilja...

Par o pallar med ett par o ' verktyg '

I detta Instructable kommer jag visa dig hur jag kunde bygga ett par flatpack avföring ur en enda bit plywood, med bara ett par grundläggande elverktyg. Detta projekt är prisvärd (runt $30), uppnåeliga av även de mest nybörjare woodworker, och är en...

Hur storleksändra ett par silvertejp skor

i en av min senaste instructibles, jag visade dig hur man gör ett par duct tape skor. Nu kommer jag visa dig hur du ändrar storlek på ett par duct tape skor.Steg 1: leveranser Vad du behöver är:1. ett par duct tape skor som måste ändras.2. lite silve...