12V magnetventil motor - Video


En förhandstitt på en magnetventil motor jag arbetar på. Jag har nu nått stadiet där motorn går. Det finns fortfarande tilld av arbete att göra rätt sockel, en bättre ledningar, en guvernör och jag planerar att köra motorn med en solpanel.

Jag planerar att göra en fullständig instructable när jag är helt klar med projektet.

Den är tillverkad av Aluminium scraps, kullager från en RC bil och delar rensas från gamla datorn och en videobandspelare, motorn använder en magnetventil från en gammal telefonväxel

Tack för att titta

Den fullständiga steg för steg kompatibel har nu lagts till mitt konto.

Relaterade Ämnen

12V magnetventil Beam motor, byggd av aluminium rester och scavanged componants.

Detta är hur jag byggt en liten balk motor som drivs med en magnetventil som går på 12v DC.På grund av den hårda vintern jag har fastnat i huset för det mesta de senaste månaderna, före jul samlade jag ihop alla gamla hårddiskar, CD-ROM-skivor, diske...

12V DC magnetventil motor - bildspel - stage 1 - igång, men inte så söt

Detta är ett bildspel av arbetet hittills på en 12v DC magnetventil motor, jag blev förvånad över att ingen har gjort en magnetventil motor på Instructable hittills.Jag planerar att göra mycket arbete på denna motor och en gång slutade jag kommer att...

Magnetventil motor öppen Fram

Hej, i den här videon ska jag visa dig hur man gör magnetventil motorSteg 1:...

Automatisk garden vattning system av arduino, LCD, knappar, EEPROM, magnetventil, Motor och underjordiska sprinkler

Nu gör vi automatisk vattning anläggningJag använder 5 KW motor som kan fungera endast en sprinkler i tagetså jag använder den här metodensom ger mig positiva resultatSteg 1: Hårdvara krävs automation kan du lägga till olika saker jag väljer Solinoid...

Elektriska Trolling Motor kanot

Om du inte letar efter Super hastighet, eller vill ha ett lugnt sätt att fiska, komma runt sjön, eller utöka din camping resor, är en elektrisk kanoten vägen att gå! Denna kanot ändring är lätt att bygga och kommer att få dig en toppfart på 6 km/h, e...

Dubbla Motor Driver med Arduino använder en SN754410NE Quad halv H-bro

En steg för steg handledning av ArduinoFunMed detta Instructable ska jag visa dig hur du använder en SN754410NE Quad H-Bridge IC för att styra två 12 volt DC motorer.Jag har lagt en video så att du kan se den dubbla Motor i aktion. Som ni kan se i vi...

Styra DC Motors(PC Fans) med Arduino och Relay board

I detta instructable kommer vi att se utan att gå in i detalj, hur man använder 12V DC motorer (PC Fans) med Arduino och relay board eBlockSteg 1: Konfigurera maskinvara och programvara För att göra det behöver vi viss maskinvara kan du hitta på Inte...

FireHero: Tur Guitar Hero i en extrem sport genom att lägga till eldkastare!

Så, länge sedan jag hade läst om propan brand poofers. De är ganska cool... Jag menar, vem inte älskar eld?! Men oavsett hur awesome, de kunde få ganska tråkigt efter ett tag på att se samma stora eldklot. Jag har aldrig byggt en eftersom jag ville h...

Snabb slutare fotpedalen för lasrar

Introduktion och MotivationMotivationen bakom utforma denna slutaren är hastighet, noggrannhet och variabilitet (aktiveringen-tid). Vi behöver centrerar fällan över en DNA-uppbundna pärla, att få DNA-översträckning geometri rätt (detta påverkar kraft...

Blitzkrieg: Bluetooth kontrollerad 110lb bekämpa roboten.

Vi alla älskade att titta på "Robowars" en seriell TV-show. Blotta ljudet av metall kolliderar mot metall, robotar som kastade om av arena flipper, gnistor som kastas av döda metall, som paraderade runt av Killalot, att få brann lite och ha herr...

Dogzooka Robot hund boll launcher

"Pixel", mitt trogna husdjur Schnoodle (Schnauzer/Poodle blanda) är en bunt av energi. Hon älskar att spela fetch och kommer troget kör sina hämtning uppgifter på obestämd tid - om du är villig att skämma bort henne. Hon bär mig!Jag designade oc...

Bygga en diskmaskin från Scratch

Visserligen var detta förmodligen inte det bästa första gång projektet. Vid den tiden började jag det, kunde inte jag hitta någon annan som hade försökt det. Så var det ganska en galen idé. Och min familj låter mig prova galna saker, p̶r̶o̶b̶a̶b̶l̶y̶...

Orkanen överlevnad med ett vindkraftverk

Denna video visar vad vi gjorde för att hjälpa oss genom orkanen och efterdyningarna.Jag bor i La Paz Mexiko och vi har bara drabbats av orkanen Odile. Det var en kategori 4 och värsta orkanen slå Baja Mexiko sedan 1940.5 dagar efter orkanen vi fortf...

Fjärrstyrd svävare. av AnTiProcrastination

Hej! Vi är AnTiProcrastination, en grupp studenter från University of Michigan--Shanghai Jiao Tong University gemensamma Institute (se logotypen. i figur 1) vårt campus, (bild 2), ovan från www.ngeschool.org, ligger i Min låser sig och kan vara en in...

Styra din Robot med hjälp av mobiltelefon

Denna hela handledning är också tillgänglig på min hemsidaHej kommer världen i detta inlägg jag att visa dig hur man styr roboten med hjälp av mobiltelefon. Styr en robot med hjälp av mobiltelefon är inte så komplicerat som ditt tänkande det är mycke...

DIY träfanér roterande verktyg

Jag har alltid velat roterande verktyg men är inte ännu dags att spendera 100-200$ för det. Kanske för en Dremel.Så jag började leta hur jag kan göra en. Jag hittade en hel del videor, artiklar som visar det inte är en stor sak så fick jag till att g...

Göra detta enkelt och billigt Mini elverktyg

Jag hade visat en bild av min hemmagjorda mini kraftverktyget i en av min Instructables och nämnde hur lätt det var att göra. Jag hade dessutom omedelbart följande, började detta Instructable med det, men av någon anledning fick det sidospår.Igår fic...

Automatisk Braille: Engelsk text till punktskrift mekanism

Detta projekt utförs av en grupp studenter från Singapore Polytechnic, skola av el och elektronik Engineering. Vi har totalt 5 medlemmar i vår grupp, Siti "Frida Bte Mohd Raba'i, Nurridzuan Bin Supardi, Chen system, Toh Lee Ting och Yang Shi Xiang. V...

Multi-Functional Star Wars Astromech Droid

E4-B4Astromechdroid för hemmet.Videolänkar för mobila enheter som inte kommer att spela video bilderna ovan:Tillverkningen av E4-B4 Astromech Droid VideoE4-B4: Showcase Video, en del 1E4-B4: Rocket Man VideoE4-B4: Sugen på en Drink?E4-B4: Dome viftar...