Dubbla Motor Driver med Arduino använder en SN754410NE Quad halv H-broEn steg för steg handledning av ArduinoFun

Med detta Instructable ska jag visa dig hur du använder en SN754410NE Quad H-Bridge IC för att styra två 12 volt DC motorer.

Jag har lagt en video så att du kan se den dubbla Motor i aktion. Som ni kan se i videon, kan alla kablar vara lite förvirrande att titta på. För att underlätta att se och förstå när vi går längs, har jag också skapat en illustration för er att hänvisa till. Du kan också ladda ner en utskrivbar PDF-fil i den här illustrationen. Jag har skildrat en Arduino styrelsen i bild, om du redan har ett du är bra att gå, om inte... du kan göra som jag har och Bygga ditt eget Arduino efter ytterligare en av min instructables.

Set av brödunderläggen Illustration - du kan också ladda ner en utskrivbar PDF-fil i den här illustrationen

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kör motorn med android använder arduino och bluetooth

Hej vänner! Detta är min första instructable någonsin och idag jag ska visa dig hur man kör 2 motorer med android använder arduino och en billigt Bluetooth-modul. Detta projekt kan vara till stor hjälp för dig att bygga robotar som kan kontrolleras a...

Skicka sensordata (DHT11 & BMP180) till ThingSpeak med en Arduino, använder ENC28J60 Ethercard

Obs: Detta instructable är för gamla ENC26J60 Ethershield och ethercard. Om du har den moderna WIZ5100 baserade Ethernetshield eller en ESP8266 gå besöka min andra instructable som jag nämner nedanOm ett och ett halvt år sedan jag publicerade baserat...

Motor Driver med 555 Timer IC

Jag bor i en liten stad, 60 mil från huvudstaden i provinsen. Det är omöjligt för mig att få en motor förare att starta en robot eller RC projekt. Även om jag ville bygga min egen motor driver, är det svårt att hitta markerna som L298 Dual H-bryggan....

Snabba Controlled RC bil med (4 CH Motor Driver styrenhet + Arduino + Bluetooth)

Hej, eftersom detta är min första instructable här, jag hoppas du gillar det och Känn dig fri att fråga om något inte klart i den.För det första, jag började detta projekt efter jag ville styra 4 motorer som kräver relativt hög effekt (12Volts, 4 amp...

Snabba kontroll av dc-motor från laptop använder arduino och bearbetning

Hej allaJag är Gustaf raja. Jag skulle här vilja dela varvtalsreglering av dc-motor från datorn genom att använda arduino och bearbetning programvara. i detta projekt bearbetning programvara köra ett enkelt programfönster på datorn. baserat på positi...

Spela ljud med Intel Edison och Arduino använder en Bluetooth-högtalare

Detta är en kort introduktion om hur man spelar ljud genom Intel Edison styrelsen när du använder Arduino som en programmeringsmiljö.Sedan Arduino styrelsen för Intel Edison inte har någon ljud capbabilities, vi använder en billigt Bluetooth-högtalar...

BLDC Motor Control med Arduino, bärgades HD motor och hallgivare

det finns ett stort intresse dessa dagar bland hobbyister kontrollera borstlösa DC (BLDC) motorer, som har bättre prestanda och bättre energieffektivitet övertraditionella DC-motorer, är men svårare att använda. Många off-the-shelf produkter finns fö...

EL Wire hatt: Sekvenserade och ljud aktiverat med fjärrkontroll - drivs med Arduino och Sparkfun

Välkommen till Instructable guide av hatten EL Wire med några roliga funktioner.Konceptet är en EL Wired hatt med 8 sekvenserade EL ledningar kontrolleras av en trådbunden fjärrkontroll. Flera hastighetslägen kontrollerbar sekvens är förprogrammerad...

Blink för ESP8266 native, som arduino använder Windows

När jag bougth i ESP8266, min första tanke var att använda ESP8266 som en Wifi sköld för Arduino. Jag fick reda på att ESP8266 är en kraftfull enhet av det själv. Och jag frågade mig själv. Varför inte använda enheten utan att använda en arduino. Enh...

Utlöser IFTTT från Arduino använder Lithouse

I detta instructable, vi kommer att bygga en rörelse detektor och utlösa IFTTT händelser från enheten.Du kan skapa IFTTT recept för mottagande email om någon är inne i huset eller byta en Belkin WeMo när du går in i ett rum.Som rörelsedetektorn inte...

Hur du tweet från en Arduino använder wifi sheild

Hej, jag är ett stort fan av Instructables. Jag har konsekvent använt det för de senaste 3 åren och nu är dags för mig för att skriva en själv.Här går vi. Detta instructable är för dem som vill göra vissa livlös objektet tweet automatiskt. Precis som...

Styra Arduino använder android app

I detta instructables ska jag förklara hur man styr de arduino IO pinnar använder en android app, som vi ska skriva här.Meddelandet kommer att vara över ethernet och vi kommer att använda en GET-begäran till aktivera IO.Låt oss komma igång!Steg 1: de...

Rotational input från Arduino använder LDR (light-dependent resistor) till enhet

från min erfarenhet, mycket av roterande inmatningsenheter i Arduino bero på en potentiometer som ger ett variabelt motstånd. Detta instructable, vi kommer att försöka uppnå samma effekt med en LDR, LED och en remsa av papper som har olika nyanser av...

Hur man kör en borstlös motor ESC med Arduino

Detta instructable visar du hur till konfigurera och köra en borstlös motor ESC med en arduino och köra en borstlös motor i olika hastigheter. Det kommer att gå igenom material, installation av maskinvara och programvara kodning. Det kommer att förkl...

Plottning och grafritande realtidsdata från Arduino använder kraften i Python

Jag kommer att visa dig hur du tar din Arduino projekt till nästa nivå genom att ha Arduino interagera med programmeringsspråket Python. Python är ett gratis program som du kan hämta. Eftersom du redan har lärt dig kommer att grunderna i programmerin...

IoT din Arduino använder bluetooth och Android smart phone (MQTT tjudra)

Jag vill prova IoT med MQTT protokoll (http://mqtt.org/), för att göra detta mest av Arduino recept använder Ethernet och WIFI, men jag har bara bluetooth HC-06, så jag använder min smartphone som nav att komma åt internet via detbifogade video inneh...

3 sätt om hur du uppdaterar en stinkande hundar päls med saker använder du varje dag.

du använder dem ganska mycket varje dag.Steg 1: torktumlare ark ta din val varumärke och fragrence torktumlare ark och massera din hund coat, kan du behöva använda två för extra stinkande hundar.Det gör sedan lukta extra färska.NÅGRA FRÅGOR ELLER FUN...

Arduino använder NRF24L01 Rf modul

Jag kommer att diskutera NRF24L01 transceiver modulen av de modeller som vanligen används i trådlös kommunikation.Du kan använda den enkelt till din användning av denna modul är mycket lätt och bra utbud av projekt. Dessutom är priset också överkomli...

Komma igång med IoT använder partikel kärna

Sakernas Internet är ett riktigt roligt att experimentera, samtidigt som det är kul är det också mycket makt full. Det kan få ett brett utbud av enheter ansluter, som till exempel en kaffebryggare som kan tweet när kaffet är gjort eller en automatisk...