12V DC magnetventil motor - bildspel - stage 1 - igång, men inte så söt
Detta är ett bildspel av arbetet hittills på en 12v DC magnetventil motor, jag blev förvånad över att ingen har gjort en magnetventil motor på Instructable hittills.

Jag planerar att göra mycket arbete på denna motor och en gång slutade jag kommer att återuppbygga det på Visa underlag och göra en steg för steg instructable på hur den gjordes.

Tack för att titta

Relaterade Ämnen

12V magnetventil motor - Video

En förhandstitt på en magnetventil motor jag arbetar på. Jag har nu nått stadiet där motorn går. Det finns fortfarande tilld av arbete att göra rätt sockel, en bättre ledningar, en guvernör och jag planerar att köra motorn med en solpanel.Jag planera...

Magnetventil motor öppen Fram

Hej, i den här videon ska jag visa dig hur man gör magnetventil motorSteg 1:...

Automatisk garden vattning system av arduino, LCD, knappar, EEPROM, magnetventil, Motor och underjordiska sprinkler

Nu gör vi automatisk vattning anläggningJag använder 5 KW motor som kan fungera endast en sprinkler i tagetså jag använder den här metodensom ger mig positiva resultatSteg 1: Hårdvara krävs automation kan du lägga till olika saker jag väljer Solinoid...

Tillsammans motorer som pedagogiska modeller

För några dagar sedan bad några vänner mig att hjälpa dem med medicinsk biokemi. Jag tacksam. På frågan om biologisk Oxidation, de har svårt att greppa begreppet ATP Synthetasen och hur det genererar energi (ATP). I grunden är ATP Synthetasen en mole...

433MHz 4-kanals fjärrkontroll

Detta är en guide om hur man gör en 4-kanals 433MHz trådlös sändare och mottagare att styra vad som helst du vill, jag ansluten 4 LED's bara för att demonstrera.Jag använde HT12D dekodern och HT12E kodare för detta projekt och en billig 433MHz RF-sän...

Konvertera en push klipparen till elektriska $50

den ursprungliga idén var enkel, använda en döende elektrisk skoter att driva en push klipparen och ta del av arbete av trimma min frimärke trädgård. Det fungerade inte som planerat, saker verkar alltid lättare papper. Men, eftersom jag har lyckats a...

IKEA Karlstad soffa Arm reparation

Efter cirka fem år och tre cross-country drag, armstöd på våra tre-sits Karlstad soffa gav ut och behövde reparera. Resten av soffan var bra (trots vår katt oundvikliga repor), och vi ville inte skräp en anständig soffa som vi fick för en mördare aff...

Hemgjord Digital fotoram

Detta Instructable visar hur jag byggde en stor Digital fotoram, som kommer att blåsa bort något du kan köpa i affären!Min ram använder en 15 tums LCD-monitor, som jag hade liggandes i huset, men theres ingen anledning som du inte kunde använda en st...

Hur man gör cykel mobiltelefonladdare

p.hex32 {color: rgb(100,100,100); font-family: consolas; font-weight: 200; font-size: 15.0px;}Hej vänner,Den här gången jag är här med en enkel men användbar cykel mobilladdare.Du ladda någon av din mobiltelefon medan cykling och allt detta kan du en...

DIY motoriserad Pan/Tilt/Dolly HDSLR Video Mount (kamera Glidare)

DIY motoriserad Pan/Tilt/Dolly HDSLR Video montera från Brad Justinen på Vimeo.Uppdatering September 2013: det som började som en hobby har förvandlats till något ganska allvarligt. Vi förbereda lanseringen av en öppen filmiska rörelsekontroll riggen...

Hästsko bar tabell

förra året vi skär ner 2 nittio + år gamla tallar som var döende. Höll bottnarna och en toppen av träden för slutet tabeller och bar bord för bredvid hästen sko pitt. Också gjort en bänk för brand gropen men jag kommer att visa att en senare.Steg 1:...

Cleopatra stil ägg

hälsningar till alla, detta är min första bildspel här på Instuctables- men inte det första pärlstav ägget jag göra) en inspirerad av välkända, även stereotypa blå/guld palett av Cleopatra's outfit.Front, topp och botten visningar.Glas och plast pärl...

Veranda-Swing eldgrop

När jag först såg en av dessa hängande brand gropar, kallas ibland en veranda-swing eld-grop, jag bara visste jag var tvungen att bygga en. Jag hade en stor nivå område i min nedre bakgård som var en perfekt plats. Mina barn är lite äldre nu och gill...

12V magnetventil Beam motor, byggd av aluminium rester och scavanged componants.

Detta är hur jag byggt en liten balk motor som drivs med en magnetventil som går på 12v DC.På grund av den hårda vintern jag har fastnat i huset för det mesta de senaste månaderna, före jul samlade jag ihop alla gamla hårddiskar, CD-ROM-skivor, diske...

40W 12v peltier air värmare - energieffektiva

i detta hade jag använt uppvärmning effekten av peltier... många av oss har kunskap om den elektroniska produkten peltier. Det är i grunden gjort av P-N juctions inuti som gör temprature skillnaden när elektricitet passerar genom den.Jag hade använt...

12V elektrisk strumpor för float tub / ponton båt

Fiske från en ponton båt eller float rör under sen höst, vinter eller tidig vår kan vara hård på fötterna, som oftast hänger i vattnet. Kemiska tå värmare fungerar inte mycket bra för mig, så jag gjorde dessa elektriska strumpor. De kan köras från 12...

12-24v DC motor controller med en EG1 SPLat PLC

Det finns inte många enkla programmerbara DC motor controller instruktioner ute men nu vill jag ge dig steg för steg instruktioner om hur man gör en som kan utvidgas för användning på robotar till en 500W elektriska gå vagn!(Obs detta instructable vi...

12V DC-120V AC Power inverter från gamla UPS-enhet

Detta är en bra användning för äldre UPS enheter, de ofta får ersättas på grund av ålder, makt behov, kanske ett problem eller ändra ett batteri är inte ekonomiskt försvarbart.Det jag gjorde var från en enhet från mitten av 1990-talet, och batteriet...

Motorsåg Blender

Göra de mest extrema margaritas, daiquiris och andra blandade drycker med en bensin powered chainsaw mixer. Ingen kommer att fråga din mixology myndighet med denna 37cc tvåtakts-motorsåg motor, alla kontrollerade med riktiga motorcykel styret, spjäll...