FireHero: Tur Guitar Hero i en extrem sport genom att lägga till eldkastare!Så, länge sedan jag hade läst om propan brand poofers. De är ganska cool... Jag menar, vem inte älskar eld?! Men oavsett hur awesome, de kunde få ganska tråkigt efter ett tag på att se samma stora eldklot. Jag har aldrig byggt en eftersom jag ville ha något som skulle vara spännande och spännande varje gång jag sköt det upp. Så ställde jag projektet på is tills jag kunde komma på en fantastisk idé.

Tillbaka i December 2010 jag dagdrömmer i klass om vem vet vad, när jag tänkte på min eld poofer projekt. Jag tänkte tillbaka till detta projekt jag hade läst om ett tag tillbaka på Mikey Sklar hemsida där han använder en ultrasonic sensor monterad under en trampolin för att skjuta bort ett eldklot varje gång någon hoppar. Detta är ganska söt, men det har potential att få ganska enformiga. Efter några hundra hopp, skulle jag tänka mig skulle jag bli trött på att se samma små eldklot och längtar efter något mer. (Förresten, jag äger inte en studsmatta!) Jag försökte tänka sätt jag kunde söka ett eldklot shooter till saker på ett sätt som skulle vara ganska häftigt. Jag trodde att använda en mikrokontroller för att synkronisera elden i takt med musik - det skulle vara ganska coolt och mönstren alltid vara annorlunda, så det inte skulle bli så tråkigt så snabbt. Sen tänkte jag för spelet Guitar Hero, som använder fem banden, och jag hade min idé! Enkelt gränssnitt en Guitar Hero controller till en mikrokontroller som skulle driva några reläer som skulle i sin tur brand off magnetventiler på fem individ eld poofers! Nu kan detta vara cool; en stor brand "skulptur" som är spelbara av någon. Läs vidare för att se hur jag vände denna idé till verklighet i en veckas tid!

Disclaimer:
Jag tänkte det är lika bra plats som någon att placera en ansvarsfriskrivning om mitt projekt. FireHero använder kontrollerade Blaster av propangas skapa pyrotekniska låga effekter. INTE ens tänka mig försöka detta projekt om du inte är fullständigt kvalificerade och känner sig bekväm att arbeta med explosiva gaser, höga tryck, el och andra saker som kan döda dig om du inte vet vad du gör.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att lägga till Googles "Jag har tur" sökord (firefox och opera)

(Firefox och Opera endast)(För att lägga till sökord i Opera finns här)Har du någonsin använt sökord innan? Dess lik en genväg för att söka med hjälp av en viss webbplats webbplatser. Om du har firefox eller opera, kan du skriva på adressen bar g [sö...

BMW 530i - att lägga till The BMW "Sport Mode"-knappen hacka

detta instructable kommer avslöja alternativet att lägga till BMW sport körläge på alla 2006 BMW 530i's med E60 chassit. De sport körläge erbjöds aldrig för denna modell, även om de klassificera denna bilmodell som sport modell, du inte kunde få den...

Guitar Hero (1-4) Rock band brutna whammy bar hur till sätta fast

detta instructable visar dig hur man fixar en whammy bar som inte växer tillbaka.Samma metod fungerar med guitar hero 1, 2, 3, 4: s gitarrer (det kanske fungerar för Rock Band gitarr)du behöver:1. liten philips skruvmejsel2. små 6 wing skruvmejsel (j...

CUSTOM GUITAR HERO GITARR... GJORD av en pinne :)

Ok bra för off bara vill säga hej till dig min Guitar Hero vänner. Jag bestämde mig att ändra mitt förra inlägg och uppdatera den lite mer. Men för alla er nya tittare, jag är en stor gitarr hjälte Fan jag beslutat att göra min egen gitarr (förmodlig...

Lägga till riktiga strängar i en Guitar Hero controller - OpenChord.org

idag vi kommer att visa dig hur ändrar en Ashley Rock Axe eller liknande "guitar hero controller byggd av en riktig gitarr" till en controller som tillåter dig att spela gitarr hjälte/Rock Band med riktiga strängar och band, så att du kan öva ri...

Epic! Guitar Hero - dubbel hals gitarr... Fail

2015 är det 10 årsjubileet av popkultur fenomenet Guitar Hero. Ni minns TV-spelet som blev mer populär än den musikinstrument lyckades det bara vagt för att imitera? Vad bättre sätt att fira sin vart tionde år än för att kannibalisera två fungerande...

Spela Guitar Hero med en riktig gitarr

detta instructable visar dig hur man bygger OpenChord.org V1 externa, en enhet som låter dig använda en riktig gitarr spela gitarr hjälte/Rock Band/Frets on Fire.Vi älskar att spela Rock Band, Guitar Hero och Frets on Fire. Men vet vi också att vi al...

Guitar Hero Controller Mods

lägga till en "killswitch" och ett uttag för framtida projekt på din Guitar Hero controller.Jag har spelat gitarrhjälte för ett bra tag så jag bestämde mig att göra några kreativa saker till en av mina gitarrer. Jag planerar att göra ytterligare...

Hur man PARKOUR extrem sport

I FÖRVÄG. Denna video tillhör expertvillage, men jag delar detta för instructablers som vill lära sig urban rörelser eller också kallas PARKOUR.Denna video innehåller drag som visas innan explaination!, att förstå snabbt!Det här är hur man rulla säke...

Hur ta isär en Guitar Hero SG Controller för målning

detta är en guide till hjälp du tar isär en PS2 SG Guitar Hero Controller så att du kan måla eller mod det. Jag vet andra instructables som denna finns, så jag hoppas att göra detta en riktigt klart och väl fotograferade.Detta är min första instructa...

Guitar Hero Killswitch Mod - Awesome för Jordanien av Buckethead!

jag tror Buckethead är en fantastisk gitarrist, och eftersom de har Jordanien i GH2, beslöt jag att göra en Killswitch.Först och främst skär en killswitch på en vanlig gitarr ut pickups på gitarr. Detta orsakar en cool effekt som hört i Jordanien. Se...

PS3 Wireless Guitar Hero Controller

ta en SIXAXIS controller och en SG gitarr controller och smetar dem tillsammans för att spela Guitar Hero 1 på PS3! * Vara medveten om detta fungerar bara på Guitar hero 1... om någon vet hur du använder en styrenhet med guitar hero 2 kan jag ändra d...

PVC gitarr står för Guitar Hero och Rock Band

The Guitar Hero och Rock Band-serien har gett oss massor av musik, men de har också gett oss något annat... många plast gitarrerna i olika stilar, former och färger. Efter ett tag, flytta dessa gitarrer runt hela tiden blir frustrerande och de faller...

Analoga Laser Guitar Hero

att vara både en analog entusiast och en älskare av Guitar Hero, ibland undrar jag exakt hur spelet fungerar och om jag kunde bygga en fristående version själv. Detta Instructable visar hur man bygger en gitarrhjälte variant helt av analoga kretsar p...

Ansluta din Guitar Hero eller Rock Band Controller till Frets on Fire

detta kommer att lära dig att ansluta din USB-gitarr controller till datorn med Xpadder för användning med Frets on Fire.Steg 1: material För detta projekt behöver du:-En USB-gitarr controller (Xbox 360 Xplorer eller PS2/PS3 Rock Band gitarr.) (Om du...

DIY Rock Band/Guitar Hero World Tour mikrofon adapter

om, som jag, du köpte instrumenten för Rock Band och Guitar Hero World Tour, du kommer utan tvekan insett att använda xbox live headset inte jämföra med en riktig mikrofon. Men jag var inte villiga att punga ut USB-mikrofon, när jag hade vanlig karao...

Hur man injicerar anpassade låtar i Guitar Hero III eller Aerosmith på några Wii

Obs! COOLDAVID08 har varit snäll nog att informera oss om hur vi kan bränna våra (lagligt erhålls, naturligtvis) wii iso-filer till dvd + r skivor. Detta kommer att hjälpa om du vill använda lightscribe DVD-skivor, men jag vet inte kvaliteten. Jag kö...

Kontroll av Virtual DJ med en Guitar Hero Controller

Hej är coolwithpie även känd som dj RB0t och detta är min första instructable på att kontrollera virtual dj (eller dj programvara som stöder tangentbordskontroller) med en Guitar hero controller.Steg 1: Steg ettFörst hämta awesomely gratis program gl...

Guitar Hero: Gitarr Mod

detta är min första Instructable så lämna gärna kritik eller saker jag bör ändra eller göra bättre på framtida Instructables. Jag har alltid velat göra en Instructable efter år av att göra andra folk och jag alltid gör så många projekt men aldrig ta...