Orkanen överlevnad med ett vindkraftverkDenna video visar vad vi gjorde för att hjälpa oss genom orkanen och efterdyningarna.

Jag bor i La Paz Mexiko och vi har bara drabbats av orkanen Odile. Det var en kategori 4 och värsta orkanen slå Baja Mexiko sedan 1940.

5 dagar efter orkanen vi fortfarande har inte vatten och många andra i staden har inte makt.

Detta instructable går över några råd på hur du förbereder och bekvämt överleva en orkan och efterdyningarna.

Min hemgjorda vindkraftverk hjälpte mycket när vi inte hade makt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Installera ett vindkraftverk för att driva mitt hem!

Jag fick äntligen min Aleko WG400 vindkraftverk installerade. Denna generator feeds driver in i mitt hem som redan är solar driv. Jag har blivit den första personen på min vackra ö att genomföra en hybrid (sol och vind) slå systemet för deras hem (or...

Att göra en växellåda för ett vindkraftverk

Instructables hur till vända en borr bet i en växellåda för ett vindkraftverkFör detta använde jag:-Block i nylon-handhållen borrmaskinVerktyg:-Svarv-Vernier bromsok (bild spårvidd)-CNC fräsmaskin (beror son drill kunde använda en svarv)Steg 1: Använ...

Hur man bygger ett vindkraftverk.

Dag jag ska visa dig hur man bygger ett fungerande vindkraftverk. För våra andra år projektet fick vi uppdraget att ta fram ett vindkraftverk som kan driva en liten motor. Oavsett vilken grupp som producerats mest makt skulle vinna konkurrensen och p...

Göra gott kaffe med ett alternativ till Aeropress "Inversion" metoden

jag, liksom miljoner världen över, älskar Aeropress kaffeälskare. Det har praktiskt taget ersatt clunky ol ' "Fransk" pressen. Jag använder min gamla FP för att göra te nu. Aeropress är liknar FP i vissa avseenden men fina filtret tillåter en my...

Curie-motor med ett mynt

Hur göra en Curie motor med ett nickel mynt, en magnet och en källa till värme. Det fungerar eftersom när en del av myntet upphettas över Curie temperaturen (eller Curie punkt) förlorar dess ferromagnetiska egenskaper så att magneten tilldrar en sval...

Samla regnvatten med ett vinfat

jag tror att jag läst alla instructables på denna webbplats om att samla regnvatten.Slutligen har jag beslutat att bygga min egen en med ett vinfat eftersom jag inte ville förstöra utseendet på min framtid att terrass. Jag funnit alltid regn vatten s...

Hur man gör Awesome magiskt Trick med ett mynt och en kopp!

I den här videon ovan kommer jag lära dig hur man gör en awesome magiskt trick med ett mynt och ett glas cup!...

Hur man gör Awesome magiskt Trick med ett signerat kort

I den här videon kommer att som jag har gjort för min YouTube kanal ny dimension jag avslöja för dig hur man gör en häpnadsväckande magi Knep med ett signerat kort! Detta trick är verkligen awesome! hoppas ni gillar det! Detta är ett oerhört effektiv...

ATTiny45/85 LCD Visa kontroll med ett skiftregister, programmerat i Arduino

kör Arduino på en ATTiny45 av 85 chip är en enorm kostnad-sparare för mini-projekt. Dock kan du inte ansluta en HD44780 kompatibel LCD-display som du kräver 6 utgångar, men du har bara 5. Problemet kan lösas genom att använda ett skiftregister till k...

Hur du associerar .torrent-filer i windows med ett webbaserat torrent system

som ni alla vet, .torrent-filer är filer som används med BitTorrent P2P protokoll, och hålla de metadata som behövs för att starta filöverföringen. Men det finns ingen inbyggd torrent programvara med windows, så användare måste antingen få ett torren...

SVART bläckfisk bläck LINGUINE TOPPAD med ett MEDLEY av skaldjur

Några av mina anhängare kanske minns att jag postat ett recept featuring svart bläckfisk bläck Linguine tillbaka i November, 2015. Eftersom jag hade fortfarande om en halv-pound med pastan ganska unik i mitt skåp, jag bestämde mig att se vad jag kund...

Ett alternativ till en buster krage för en hund med ett sår på sin mage

vår hund tog 4 dagar att få Klarna med buster krage sedan hittade hon kunde klia ganska nära sitt sår. Vi gjorde hennes pyjamas som ett alternativ och de fungerar bra.Jag använde en mans västen och hennes sele.NB A buster krage är aka en e-krage elle...

Cupcake kostym med ett körsbär på toppen

Cupcake kostym hot bort symaskinen...Tack för att titta!Du kan läsa hela historien bakom denna kommission på min blogg:http://apatchworkworld.blogspot.com/2011/10/kokoleo-kind-of-cupcake.htmlSteg 1: Cupcake kostym Eftersom denna kostym var för ett li...

Kontrollera en Raspberry Pi RC bil med ett tangentbord

i denna mellanliggande tutorial får du lära dig att driva en hackad RC bil med ett tangentbord med en modell B Raspberry Pi enhet med hjälp av Python. De viktigaste punkterna i denna tutorial är:• Hur du konfigurerar virtuella Pulse bredd modulering...

Ryktade morot & Corainder soppa med ett pocherat ägg

Denna lätt och frisk soppa är perfekt för dem som försöker att hålla friska. Denna tjocka rejäl soppa soppa är bra starter för nästan varje måltid, och har en underbar smörig smak punch, som gör att dina gäster hålla be om mer.Detta recept är vegetar...

DIY duk med ett hål för uteplats paraply

Hej alla! Jag är tillbaka, denna gång dela en tutorial för att göra en duk för din uteplats tabell som har ett paraply. Detta är ett super enkelt sy projekt som du kan göra under en timme!Låt oss komma igång!Steg 1: Samla ditt materialDu behöver:En b...

Vinyl Record rengöring med ett ultraljud diskbänk

Rengöring av vinylskivor med en Ultrasonic Cleaner. Detta fästingar alla rutor med hälsningar till icke-kontakt med ytan av posten och de kan rengöras noggrant. Mikroskopiska dammpartiklar tas bort från botten av rekord spåret. Mindre fysiska kontakt...

Lär dig Zotebook med ett Zote Monster

Detta är en enkel intro till Zotebook, en iPad app som känner igen dina grova skisser och förvandlar dem till exakta ritningar för laserklingor eller 3D-skrivare. På några minuter kan du utforma din första Zotebook projekt, ett Zote Monster.Vi gjorde...

Valnöt väggklocka, med ett stänk av geek

detta är en Svarvad valnöt väggklocka med en infälld-CD.För detta projekt behöver du några material:En tom som mäter, 10" square av 3/4 tjock. (Detta kan mycket beroende på hur tänker en yttre ring du vill)En CD (Jag microwaved mine i 3 sekunder)Supe...