Göra detta enkelt och billigt Mini elverktygJag hade visat en bild av min hemmagjorda mini kraftverktyget i en av min Instructables och nämnde hur lätt det var att göra. Jag hade dessutom omedelbart följande, började detta Instructable med det, men av någon anledning fick det sidospår.

Igår fick jag ett meddelande från en medlem som såg detta Instructable och frågade mig om jag kunde göra en featuring den mini borrmaskinen (bild ovan), så här är jag, skriver igen!

Det är mycket lätt att göra dig själv en mini power-verktyg som kan göra borrning, polering, sågning och slipning etc. Allt du behöver är en motor, en drill chuck, alla olika bilagor och (naturligtvis) DC strömkälla och du är iväg.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Träpanel: Ett enkelt och billigt sätt att uppgradera alla rum

The Inspiration.När jag gifte mig, beslutade vi att bo i min lägenhet. Perfekt läge, men det behövde lite arbete.Vad behövs mest arbete var vår enda badrum.Som en enda kille, jag visste att badrummet var dåligt (men jag kan fortfarande leva med det)....

Fixa trasig klart kylskåp hylla - snabbt, enkelt och billigt

Har jag någonsin nämnt hur mycket jag ogillar dessa ginormous, nästan walk-in kylskåp där morot resterna desperat skicka ut akut skott, halvtomma yoghurt krukor växa blå mössor mot kyla och torkade ut sås flaskor kvar som inte har setts sedan förra s...

Enkelt och billigt skåp hylla

min skåp på den lokala hackerspace var en enda röra. Jag gjorde en hylla att fixa det. Det kostade mig inget annat än 10-15 minuter av min tid. Här är vad jag gjorde.Tid: knappt någraSkill: inte mycketKostnad: ingenSteg 1: material KrävsGoffrerad kar...

DIY GoPro mångsidig Mount - enkelt och billigt!

jag kallar detta mångsidiga fästet eftersom... Tja... dess antagligen mest mångsidiga flyttbara berget jag har för min GoPro kamera. Idén till detta montera kom från det faktum att jag ville montera min kamera på min cykel på många olika platser. För...

Varm och mysig Doggy jacka gjord enkelt och billigt!

Du kan göra dessa av skrot tyg, gamla jeans eller de rester som de säljer för mindre än en dollar på lågprisbutikerna. De är billigt, lätt och vem vill inte ha deras hund att vara varmt och mysigt i kylan!Jag skulle älska att höra lite feedback och f...

Håll dina grundläggande shop verktyg organiserade och tillgänglig - enkelt och billigt!

i vår butik har vi olika sektioner som är något reserverad för olika typer av verktyg (vi har en air verktyg-området, svetsning område, chop saw, saw/tabellområde, etc etc). Jag har en snabb åtkomst av de grundläggande shop verktyg händig i varje avs...

Enkelt och billigt batteri innehavaren Version 1

batteri hållare naturligtvis hålla batterier och är mycket användbar i elektroniska projekt särskilt de som kräver batterier. Detta är den enklaste batterihållaren jag kunde komma på. Bästa är att det är billigt och det använder husgeråd som alla bor...

Dolda kläder fack, AKA snabbt, enkelt och billigt resefodral

Detta är ett snabbt och enkelt hur man för en dold och Axelbandslös påse att bäras under kläder. Bekväm, lätt, vattenavvisande och ultra tunn, hålla vitala dokument, akut kreditkort och "mad money" utom synhåll och bort från typiska gömställen....

Snabbt, enkelt och billigt segla [Protei]

vi är Martijn och Stijn och vi arbetar på Protei -projektet vid Eindhoven University of Technology, fakulteten för industriell Design.Målet för detta projekt är att skapa ett billigt och enkelt att bygga RC segelbåt för alla att bygga.I detta inlägg...

Snabbt enkelt och billigt BBQ Fläskkotletter!

Dessa är några quick billigt och lätt att göra Grill Fläskkotletter. Att vara på en college student budget, min flickvän och som att försöka äta bra för ett bra pris. Om vi köper Fläskkotletter i bulk i lokala affären är de ca 12 kotletter för 10 dol...

Enkelt och billigt garn Picture Frame

Bygg din egen fotoram, använder endast kartong, garn, sax och stift bobby. Ett bra alternativ för att utforma papperskonst på en budget.Material:Konstverk till ramKartong blad (tillverkad i en låda eller någon extra kartong)Garn: alla sorter och valf...

ATtiny85/45/25 LED Tärning (Super enkelt och billigt!)

Om du har tittat på min 5 LED ATtiny85 POV display, vi programmerade ATtiny med Arduino. (Om du inte har sett det, klicka här) Vi kommer att göra samma sak för detta LED Tärning projekt.Totalt delar kostnaden för projektet är om $5-$10. (Inte inklusi...

Roligt, enkelt och billigt ljus upp shadow box

Detta är ett mycket roligt ett enkelt projekt som är billig, och något nästan vem som helst kan göra.Så heres vad vi behöver:Minecraft inspirerade mig på denna en så tack Notch och Jen.Paint eller färgat papperTejpEn skärande redskap *Dina utskrifter...

Enkelt och billigt lägga till repulsor ljus till childs iron man kostym

Vi köpte denna iron man kostym för våra 6 år gammal son, som kom med en mycket trevlig "muskel" bundna kropp kostym, en heltäckande ansiktsskydd hjälm med en inandningsmotstånd som öppnar och stänger som filmer och ett par handskar. Bodysuit har...

Snabbt enkelt och billigt fotboll Horn (Vuvuzela)

Med fotbolls-VM snart slut, detta är antagligen lite sent, men kan ändå vara till nytta för alla som tittar till slutet (även om deras lag är ute)!Skapat datum: Juni 2014Ca kostnad: £0 (återvunnet material)Ca tid: 10 minuterSvårighetsgrad: lättSteg 1...

Enkelt och billigt batteri innehavaren Version 2

detta är den andra versionen av min batterihållaren. Denna hållare är för dem som gillar en fin tajt passform. I själva är verket så tajt du behöver något att bända ut döda batteriet. Det är om du mäta det för liten och inte ge tillräckligt utrymme f...

Täcker småskador & anpassa dina skor, snabbt, enkelt och billigt!

Ha ett trevligt par skor som har gått igenom vissa slitage, eller bara vill göra ett uttalande? Denna enkla och billiga metod är för dig!* Om du har haft detta Instructable, du överväga att rösta för det! Tack!Material:T-Shirt Transfer för mörkt tyg...

Hur man gör en kaktus terrarium - enkelt och billigt sätt

Jag hittade på nätet lite info angående terrarier och även jag gillar tanken på hem trädgård (min balkong är full med krukor av peppar, mynta och basilika) och sen hittade jag en jag artikel om en förseglade glas som inte har öppnats sedan för alltid...

Enkelt och billigt toalettpapper Stand

jag nyligen avslutat ett litet badrum i vår källare med några enkla sekretess väggar. Väggen till min omedelbar är rätt (när sitter på potten) källaren sidfoten, så jag inte ville att montera en TP innehavare av betong. Nästa närmaste monteringsplats...