Fixa trasig klart kylskåp hylla - snabbt, enkelt och billigtHar jag någonsin nämnt hur mycket jag ogillar dessa ginormous, nästan walk-in kylskåp där morot resterna desperat skicka ut akut skott, halvtomma yoghurt krukor växa blå mössor mot kyla och torkade ut sås flaskor kvar som inte har setts sedan förra seklet? En gång vår nuvarande monster kylskåp dör, jag kommer att köpa en bar kylskåp, som ger gott om utrymme för mina behov - minus outgrundliga djupet.

Anyway, jag avvika. En av hyllorna i våra flash Mitsubishi kylskåp bröt så fort den såg oss, och har varit dinglande sedan dess - tills jag inte kunde bära den längre. På webben, kunde inte jag hitta några instruktioner som inte involverar Gem, köpa speciellt lim och en dremel eller hålla en ful ply-wood hylla i kylen.

Tid inblandade
cirka 15 minuter

Material som används:
-Sko Goo
-Rensa plast skivor hittade på nya DVD/CD spindlar

Här är vad jag gjorde
Jag tog sönder hyllan ut, rengjorde det, vände den upp och ner och stödda det på några böcker att hålla det ligger platt utan dinglande.
Sedan sökte jag en liten sko goo längs paus (väldigt lite, vill du inte det klämma till andra sidan).
Nästa, jag tillämpas en liten sko goo på den släta sidan tydlig skivor - en i taget - och tryckte den platta så limmet distribuerar så jämnt som möjligt utan att mosa ut.

Bara så det är tydligt: att skivorna är under hyllan, inte på topp...

Det har hållit upp ett tag, så jag antar att det fungerar - och när du har lagt saker på hyllan avbrottet och limmade skivor är nästan osynlig.

UPPDATERING sex månader senare: hyllan håller även den tunga saker så starkt som på den första dagen!

UPPDATERING efter två år: fortfarande går starkt!

Relaterade Ämnen

Dolda kläder fack, AKA snabbt, enkelt och billigt resefodral

Detta är ett snabbt och enkelt hur man för en dold och Axelbandslös påse att bäras under kläder. Bekväm, lätt, vattenavvisande och ultra tunn, hålla vitala dokument, akut kreditkort och "mad money" utom synhåll och bort från typiska gömställen....

Täcker småskador & anpassa dina skor, snabbt, enkelt och billigt!

Ha ett trevligt par skor som har gått igenom vissa slitage, eller bara vill göra ett uttalande? Denna enkla och billiga metod är för dig!* Om du har haft detta Instructable, du överväga att rösta för det! Tack!Material:T-Shirt Transfer för mörkt tyg...

Snabbt, enkelt och billigt segla [Protei]

vi är Martijn och Stijn och vi arbetar på Protei -projektet vid Eindhoven University of Technology, fakulteten för industriell Design.Målet för detta projekt är att skapa ett billigt och enkelt att bygga RC segelbåt för alla att bygga.I detta inlägg...

Snabbt enkelt och billigt fotboll Horn (Vuvuzela)

Med fotbolls-VM snart slut, detta är antagligen lite sent, men kan ändå vara till nytta för alla som tittar till slutet (även om deras lag är ute)!Skapat datum: Juni 2014Ca kostnad: £0 (återvunnet material)Ca tid: 10 minuterSvårighetsgrad: lättSteg 1...

Snabbt enkelt och billigt Launchpad prototyp sköld. MSP430

efter att jag hittade hur lätt är att programmera MSP430 med Energia, jag var tvungen att köpa några startfönstret för att börja använda dem i mina projekt.Jag försöker se om jag kunde köpa en prototyp sköld för det, men har inte hittat några. Här är...

Hängande sladd arrangören - snabbt, enkelt och billigt!

Här är hur man gör en verkligt effektiv sladd arrangör. Jag ville köpa något sådant men kunde inte hitta den...Från bilden, kan du nog lista ut allt. Men jag ska ge dig steg för steg och vissa saker som jag lärt mig på vägen.Från början använde jag d...

Snabbt enkelt och billigt BBQ Fläskkotletter!

Dessa är några quick billigt och lätt att göra Grill Fläskkotletter. Att vara på en college student budget, min flickvän och som att försöka äta bra för ett bra pris. Om vi köper Fläskkotletter i bulk i lokala affären är de ca 12 kotletter för 10 dol...

Träpanel: Ett enkelt och billigt sätt att uppgradera alla rum

The Inspiration.När jag gifte mig, beslutade vi att bo i min lägenhet. Perfekt läge, men det behövde lite arbete.Vad behövs mest arbete var vår enda badrum.Som en enda kille, jag visste att badrummet var dåligt (men jag kan fortfarande leva med det)....

Enkelt och billigt skåp hylla

min skåp på den lokala hackerspace var en enda röra. Jag gjorde en hylla att fixa det. Det kostade mig inget annat än 10-15 minuter av min tid. Här är vad jag gjorde.Tid: knappt någraSkill: inte mycketKostnad: ingenSteg 1: material KrävsGoffrerad kar...

Hur man Hand foder en liten Baby duva i en nödsituation - en metod som snabbt, enkelt och stökigt!

Min två baby Solfjäderstjärtarna fanns kvar i slutet av kvällen med någon överordnad och endast en av dem utfodras. Jag hittade mamma hoppat henne på den och tog den andra en till köket för en måltid. Solfjäderstjärt duvor älskar vatten men i kraftig...

Roligt, enkelt och billigt ljus upp shadow box

Detta är ett mycket roligt ett enkelt projekt som är billig, och något nästan vem som helst kan göra.Så heres vad vi behöver:Minecraft inspirerade mig på denna en så tack Notch och Jen.Paint eller färgat papperTejpEn skärande redskap *Dina utskrifter...

Håll dina grundläggande shop verktyg organiserade och tillgänglig - enkelt och billigt!

i vår butik har vi olika sektioner som är något reserverad för olika typer av verktyg (vi har en air verktyg-området, svetsning område, chop saw, saw/tabellområde, etc etc). Jag har en snabb åtkomst av de grundläggande shop verktyg händig i varje avs...

Enkelt och billigt garn Picture Frame

Bygg din egen fotoram, använder endast kartong, garn, sax och stift bobby. Ett bra alternativ för att utforma papperskonst på en budget.Material:Konstverk till ramKartong blad (tillverkad i en låda eller någon extra kartong)Garn: alla sorter och valf...

Borrmaskin; enkelt och billigt batteri exchange.

Hur att utbyta en billig kinesisk import borrmaskin döda Ni-Cad batteri? Det var den frågan och utmaningen jag var tvungen att lösa. Lösningen är enkel. Du kan utbyta nickel-kadmium av en 12 Volt, 14, 4V och 16, 8V borrmaskin av en billig 12V - 1.2Ah...

Varm och mysig Doggy jacka gjord enkelt och billigt!

Du kan göra dessa av skrot tyg, gamla jeans eller de rester som de säljer för mindre än en dollar på lågprisbutikerna. De är billigt, lätt och vem vill inte ha deras hund att vara varmt och mysigt i kylan!Jag skulle älska att höra lite feedback och f...

Hur man gör en kaktus terrarium - enkelt och billigt sätt

Jag hittade på nätet lite info angående terrarier och även jag gillar tanken på hem trädgård (min balkong är full med krukor av peppar, mynta och basilika) och sen hittade jag en jag artikel om en förseglade glas som inte har öppnats sedan för alltid...

Göra detta enkelt och billigt Mini elverktyg

Jag hade visat en bild av min hemmagjorda mini kraftverktyget i en av min Instructables och nämnde hur lätt det var att göra. Jag hade dessutom omedelbart följande, började detta Instructable med det, men av någon anledning fick det sidospår.Igår fic...

Enkelt och billigt NÄTAGG för Canon EOS

jag tror att många killar här på Instructables vet hur mycket tillfredsställelse erhålls bygga en gadget helt för oss själva, men... ibland kan det vara en Smart lösning väljer lite fin och klar tillbehör. Jag tror detta är en av dessa fall.Jag hade...

Ficklampa hölster enkelt och billigt

lära sig att skapa en ficklampa hölster för en Surefire G2 eller liknande ficklampa med endast några ducttape och en gammal messenger väska bälte.Steg 1: Vad du behöver: -Några silvertejp-en gammal axelremmen eller ett liknande objekt, helst en 5 cen...