5 $ solar power bank från återvunnet laptop batteriSom några av er vet att mitt college var med en vetenskap utställning, deras var också en projektet display konkurrens går för juniorer. Min flickvän Meghla var intresserad av att delta i och med att de frågade mig vad jag ska göra jag föreslog dem detta projekt och mentor dem samtidigt så deras kan vara mindre bilder som de var i en rusning för tävlingen.

BTW vann denna solenergi bank tävlingen som den stora vinnaren av starten 2016.

Göra Grattis dem med en härlig kommentar. < 3

Se Steg
Relaterade Ämnen

Power bank från återvunnet laptop batteri

återvinna din gamla laptop batteri... och göra 7800mah power bankSteg 1: du har behöver gamla laptop batteri måste du behövergamla laptop batterioch gamla strömkrets bank...och behållaren box...Steg 2: sedan fixa banan inuti rutan behållare och skär...

Solar Power Bank med bärgades 18650

Jag hade denna gamla iPhone 3G, dess ackumulatorn liv var hemskt och jag hade inte tillräckligt med pengar (då) att ändra telefonen eller batteriet eller köpa en power bank. Jag var tvungen att ladda telefonen minst 2 gånger om dagen, så att jag kan...

Tiny telefon laddare Power Bank

I detta projekt gjorde jag min egen miniatyr power bank ur en gammal laptop batteri jag hade. Det kan ladda alla två telefoner på en gång, och har en ganska stor kapacitet med tanke på dess storlek. Detta projekt var direkt inspirerad från stora Scot...

DIY Popsicle Power Bank med extra batteri

Jag fick en cell power bank och jag kan använda det till att ladda telefonen bara en gång. Så fick jag en idé att lägga till extra batteri på det som jag tog från disponibel laptop batteri. Här är stegen jag skulle dela för digSteg 1: Vad du behöver...

ÅTERANVÄNDA din gamla LAPTOP batteri för att göra en POWER BANK

[Spela Video][Solar Power Bank]För några månader sedan fungerade min Dell laptop batteri inte. När jag koppla ur den från huvudsakliga växelspänning, stängs laptop av omedelbart. Efter några dagar av frustration, jag ersatte batteriet och höll den dö...

Power Bank!

Hemgjord nödstoppsanordning, Make - DIY - billigt - Transportabel USB driva Backup kraftgeneratorn. Låter laddning med en DC Hand vev - Dynamo eller solen med solcell eller din 220v AC mobilladdare. Denna lilla & fantastisk produkt är mycket effektiv...

Hemlagad DIY Power Bank använder 18650 batteri

Hej min kära vän,Vill göra power bank hemma? Har gamla döda laptop batteri? Och vill göra något nytt?Detta är ett mycket enkelt projekt. Du behöver inte vara mycket bra i elektronik. Det kräver mycket mindre komponenter.Du kan också göra mycket mer ä...

NYTT batteri för gamla POWER BANK

Hi vänner... Detta är min första instructables, ledsen för min engelska. Jag är från Indonesien och gärna se många DIY från instructables i år. Jag har mer tid nyligen att börja titta runt och gör några.Jag gillar om återvinning och återanvändning, s...

Omvandla din gamla Laptop batteri till en Power Bank

I detta projekt kommer jag visa dig hur du konverterar ett batteri från en gammal bärbar dator till en power bank som kan ladda en vanlig telefon 4 till 5 gånger med en enda laddning. Låt oss komma igång!Steg 1: Titta på videon!Videon innehåller en g...

POWER BANK SOLAR - PORTABLE

PROJEKTET POWER BANK SOLAR - PORTABLEDRIVER UT TOTALT - 140W RMS - 110/220ACMAX belastning Ia = 2, 4aAUTONOMI - 4 timmar - Använd batterier 12V 7Ah parallelltanvändning:LADDNING BÄRBARA DATORERTV´SSKRIVARERADIOAPPARATERDVD´S PORTABLEDVD hem THEATER´s...

DIY Power Bank hemlagad Power Energy för din Smartphone

DIY Power Bank är vad du behöver att driva upp dina mobila enheter när du är hemifrån eller från från en dator att koppla in USB-sladden. Du kan använda din egen USB eller mer USB kabeln olika typer av anslutningar som kommer med den för att passa en...

Allt i en bärbar verktyget Power Bank

Last sprider eller Rullande Blackout är en mycket vanlig företeelse i utvecklingsländer som Indien, Sydafrika, Bangladesh etc... Load shedding säsong är inte en favorit årstid till någon. Det kraftigt påverkar vår dagliga verksamhet och främst vårt h...

DIY Power Bank för Smatphone med USB-DC 0.9V till 5V spänning Step-up Boost modul

DIY Power Bank för Smatphone med USB-DC 0.9V till 5V spänning Step-up Boost modul ochTP4056 1A Li-Ion batteri laddning modul, leksak, celler laptop 18650 och några tid semester, gör det mycket enkelt och trevligt arbete och billigt, kan du försöka gö...

Solar Power för alla usb prylar

Detta projekt är en usb solar laddare som kan ladda alla dina USB-prylar i en grön väg från dess 5 USB-portar. Detta projekt är uppbyggd kring den instapark 20 watt solpanelen (http://www.amazon.com/gp/product/B004FX1192/ref=oh...Panelen sätter ut 20...

Hemgjord Emergency Power Bank för Smatphone med TP4056 Li-Ion laddning modul

Hemgjord Emergency Power Bank för Smatphone med DC spänning Step-up Boost modul ochTP4056 1A Li-Ion batteri laddning modul, 2 cells laptop batterier, mini box leksak och några gångerModell: TP4056-Material: PCB + plast + järn-Styrelsen TP4056 litium...

Qi aktiverat Power Bank med sol och Dynamo laddning

jag ser många av dessa nya batteriladdning prylar som är i princip motsvarande bära omkring på ett laddningsbart batteri. Jag ville göra något som hade mer funktionalitet än dessa så det kan användas i ett bredare spektrum av applikationer. Jag gör e...

Solar Power Supply V3.0

efter två tidigare generationer av min Solar Power Supply får positiv feedback på här och YouTube, jag trodde det skulle vara dags att dela med mig av min tredje generationens design.Ungefär som den tidigare versionen, förbättrar denna design från an...

Hemgjord Portable Power Bank Backup batteri för mobila

Hemgjord Portable Power Bank Backup batteri för mobil med:Innehavare av batteri, 2 eller 3 laptop batterier cells 18650, MC34063Presenteras här är den enkel kretsen av en boost (Step up)-omvandlare som kan mata stadig 5VDC utbudet från en 3,2 VDC ing...

POWER BANK för RAKAPPARATEN

HEJ MINA KOLLEGER!JAG ÄR REBECCA.IDAG, SKA JAG VISA DIG HUR DU KONVERTERAR DIN SLADD TRIMMER ELLER RAKAPPARAT TILL SLADDLÖS TRIMMER MED 1 BEGAGNAD LAPTOP BATTERI.Varför?Jag bor i Indien & här problemet med elektricitet är mycket allvarliga.EN GÅNG JA...