Apple laddning Station med hjälp av en återvunnen iPad BoxAtt ha en familj på 6 med flera iDevices (iTouch, iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 6) behövde vi en laddning station som skulle vara organiserade och enkla att använda. Min son och jag kom upp med idén att återvinna rutorna iPad och iPhone vi hade.

Njut och ha roligt att bygga
Darryl & Benjamin

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini Cellphone laddning station använder återvunnet glass eller någon box & återvunnet elektriska delar.

Detta är bara för folk som vet vad de gör! Barn, försök inte detta utan tillsyn av en vuxen!Alla steg kommer att sättas upp inom kort...

O-Cade: Bärbara OUYA mini Arcade skåp med mobila laddning Station

O-Cade är en bärbar batteridriven mini arcade skåp som också har en inbyggd laddstationen för mobiltelefoner och surfplattor. Tänk dig att ha din egen mini arcade skåp som har över 800 + spel finns att spela som kan också ladda telefonen och tablette...

Kartong laddning Station

Hej är du som mig och letar ständigt efter alla olika sladdar att ladda alla dina olika bärbara enheter? Tja, visar jag dig ett bra sätt att göra en lätt billigt laddstationen att driva din ipod, musik/video-spelare, telefon eller andra enheter.Du ka...

Classy laddning Station

jag har sett många olika laddning stationer här, men ingen av dem som verkligen kändes som 1 stopp laddningsstation för alla prylar. Dessutom en plastlåda är riktigt bra, bara inte alltför söt. Jag letade efter en laddning station som såg fina och so...

USB-laddning Station för flera enheter

någonsin haft en situation där1) du kommer hem och alla dina enheter är slut juice?Du måste ladda dem alla men du har bara att många USB-portar på datorn, och du behöver dem frigörs för andra ändamål.2) du har så många kablar som är anslutna till din...

Arduino EV J1772 laddning Station

Baserat på öppnaEVSE projektetOpenEVSEOpenEVSE butikArduino elbil laddstationen "Elektriska fordonet leverera utrustning" (EVSE) hur J1772-protokollet.J1772 används i den nuvarande generationen av elbilar och plugins som Nissan LEAF och Chevy Vo...

Retro telefon telefon laddning Station

jag älskar utseendet på en vintage rotary telefon och hade ett par av dem liggande tiggeri att föras tillbaka till livet. I ett anfall av inspiration, jag bestämde mig att gifta sig med form och funktion. Således är den Retro telefon telefon laddning...

LEGO infällbar laddning Station Ver. 2

Finish produkten: LEGO infällbar laddning Station ver. 2Jag designade denna version 2 till ser mer ut som en kontorsbyggnad med telefon parkering på taket.En 4-portars 40W 8A USB laddning station gjord av legoklossar. Denna laddning station består av...

YACS (ännu en annan laddning Station)

en laddning station för dina prylar.Leveranser:Rubber skyddshylsaEn lådaVerktyg:Borr och bitsSteg 1: Hitta en låda. Någon gammal låda ska göra. Jag plockade här upp på sparsamhet butik för en dollar. Jag tror det var en silverbestick låda. Det viktig...

Hemgjord laddning Station

detta är en ganska enkel laddning station jag gjord av ett pappersfack, vissa kartong, och förlängningssladdar och utlopp extenders. Det tar inte mycket arbete, och det tar ca 5-10 minuter beroende på vilka material du använder.Steg 1: Samla delar/ma...

SAMLA laddning Station

Hej killar.Om du är som mig jag var alltid ute efter för att hitta den bästa lösningen för en laddning station till alla prylar och verktyg runt huset.Jag skulle vilja dela med dig & världen min version av en enkel laddning station lösning som är bil...

Night Stand laddning Station lampa

jag hade en slå upp natt stativ som jag inte var med. Det skulle bara sitta där och samlar damm. Med lite arbete och lite ny färg förvandlas jag det till en night stand är det också en lampa och en laddning station för min bärbara enheter!Steg 1: Väg...

Väggmonterad laddning Station hylla

Att hitta en dedikerad plats att ladda elektroniska enheter samtidigt hålla trådarna tämjas och utom synhåll kan vara en utmaning. Och när man bor med rumskamrater, problemet kan få ännu mer ur. Så när en vän med problemet bad om min hjälp, detta är...

Min laddning station, mycket enkel...

jag hade den trälådan och elektriska grejer att göra det.pluggas enkelt in två honkontakter i den huvudsakliga tråden...Jag borrade två utgångar på ovansidan att låta laddare kabeln komma ut.rutan är lite för liten... men två gsm laddare passar inuti...

IPhone 5 laddning Station plus Passiven talaren

"Wow jag önskar jag hade en plats som jag kan ladda min iPhone på och som förstärker passivt min musik på samma gång." Om du har någonsin sagt att, som du förmodligen inte har, då lyckan i. Tja, nu när du vet vad den gör, låt oss se hur gör.Jag...

Billiga Apple laddning docka

billig och enkel DIY Apple laddning dockaSteg 1: material se till att samla in material!-2 stycken tunna trä / kartong (7.8 x 7,8 cm)-4 bit av mindre bitar (2 x 7,8 cm)-Hummingbird™ duo Arduino-Kartong (5 i x 4,5 i)-2 grön (eller valfri färg) lysdiod...

Läder Roll-Up laddning Station

Detta är ytterligare en iteration av min ursprungliga rulla upp laddning Station, inspirerad av denna enkla läder koppling av Holly Mann. Som min ursprungliga flexibel laddning station, den här:Fortfarande har ett litet fotavtryck - ca 18" lång och c...

USB Gadget laddning Station

jag hade en gammal skrivare papper arrangör liggande och bestämmer sig för att förvandla det till en laddning station. Översta lådan håller antingen min ipad och tangentbord eller en ipod och min vrå. Den andra lådan ut min beröring och min mobiltele...

Hur till hacka en Apple Time Capsule med en Raspberry Pi

Att införa "Pi kapsel." Det är för närvarande den enda Apple Time Capsule kan du ansluta till din TV..., innebär detta att det en Apple TV? ;-)OK, ok, låt oss säga att du har en gammal Apple Time Capsule liggandes som inte fungerar längre... (de...