Avancerade multiverktyg klocka i batchDetta är ett litet projekt jag har jobbat på ganska länge (Hej inte klandra mig för att vara en noob som jag är ganska ny okej!?). Jag kombinerade några färdiga kommandoprogram som inte var gjort av mig. Jag vill ge en stor kredit till killarna som gjorde det alarm klockan, timer och klockan. Jag vill också tacka killen som gjorde den instructable visar hur man ger larm ett ljud. Nu, jag kommer inte för att säga namnen på dessa killar, de vet vem de är (jag har glömt deras namn hur som helst XD), och de gjorde instructables på dessa så praktiskt taget alla vet dem.

!!! DET FINNS EN DATA ÖVERFÖR LÄNK PÅ STEG 2! 1!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du gör din egen klocka i batch

Batch-är ingenting utan programmering med hjälp av Kommandotolken. Nu ska vi använda % date % och % tidskod för datum och tid och vissa grafiska koden till ger vårt projekt ett trevligt utseende.Steg 1: Hur man gör din egen klocka i batchNu börjar vi...

Avancerade arkivera avskrivningen med batch-filer!

VARNING: JAG SKAPADE DETTA FÖR UTBILDNINGSÄNDAMÅL BARA. JAG ÄR INTE ANSVARIG FÖR NÅGOT SOM HÄNDER MEDAN DU ANVÄNDER DETTA.Hej alla! Idag kommer jag att visa dig hur man gör en fil Kopiera kommandofilen (min är på ett 32 GB flashminne). så i princip,...

Stoppa klocka med Batch-filer

detta är i grunden ett stoppur för datorer. Det var "programmerad" (om du kan kalla det så) i enkla MS-DOS-kommandon.Helt enkelt kopiera och klistra in följande kod i ett textredigeringsprogram, till exempel Wordpad, anteckningar och Notepad ++...

Avancerade batch kodning III

detta är super avancerade batch kodning; Jag kommer att diskutera echo och typ för ASCII-grafik, jag kommer att diskutera mer om uttalanden och jag kommer att diskutera hur du lägger till förseningar i kommandofilerTutorial jagTuttorial IISteg 1: Ech...

Avancerade Batch

Vänligen skicka alla frågor du kan ha till min blogg:http://tamsanh.com/blog/2008/07/11/batch-tutorial-3-Advanced-batch/Jag besöker inte instructables längre och du kommer att få ett snabbare svar på så sätt.Hey Guys! TAM Nguyen här. Det har varit en...

Bygga en Batch räknare + avancerad kalkylator v0.8

Hej killar.När jag började learnig batch, en av de första sakerna jag gjorde var buid en liten miniräknare och thoguh det var mycket enkelt, var det en greaet start på lära sig att använda variabler.Så jag bestämde mig att göra detta instructable som...

Hur man gör en Calandar-klocka blanda i batch kod

Hej stötarna! Idag, visar jag dig hur man gör en Calandar och en klocka i en kod, hoppas du njuta!PS: Jag vet att detta är mycket grundläggande, men jag tänker det är för mycket nya människor att partiet kodning, så snälla, respektera andra i komment...

Super avancerade batch kodning

detta är den fjärde batch tutorial jag släpper se handledning en härOch handledning två härHär är handledning treI denna tutorial kommer jag se mer om uttalanden att få text ~ och när man använder! inte % för miljövariabler.Steg 1: Om statemnts IV Om...

Kul Rainbow klocka för batch-filer

Detta är en enkel kod för att visa tiden i flera färger.Kod:utanförrubrik Multi färgade gång: 1färg 0aECHO tid: % time %gå till 2: 2färg 0bECHO tid: % time %gå till 3: 3färg 0cECHO tid: % time %goto 4: 4färg 0dECHO tid: % time %gå till 1Steg 1: Enda...

Något mer avancerade grundläggande Batch

Steg 1: Avstängningskommandot Detta kommando är kommandot roligaste finns, och en av mina personliga favoriter!Jag använder det främst när en virussökning som pågår, och jag vill att datorn ska stänga efteråt.Men ibland, när jag får chansen, jag anvä...

Hur man programmerar en klocka

Om du har någonsin viljat till skapa och kontrollera tid, är detta inte precis rätt ställe. Jag kan dock lära dig hur man skriver ett program för en klocka. Jag kommer att visa dig hur du använder anteckningar på en Windows-dator för att designa din...

Avancerade cookies cutter generator

Hej alla,Här är en enkel guide till hur design och 3D print sin egen cookie cutter!Min första 3D cookie design blev en 5 tum lång dinosaurie med 6 cookie limmas ihop med koncentrerad mjölk. Det var ganska skrämmande och välsmakande!Detta skript tillå...

Avancerade Charlicube och ändringar

Ive skrivit ett par instructables om Charliecube, som den här om att bygga Charliecube:och här en om dataintrång i kuben, att göra en gemensam anod version här:Ive fick veta en massa saker på vägen, och Ive listat ut olika sätt att ändra den ursprung...

Hur du skapar en mus-Driven meny som EXE med hjälp av Windows Batch kod

Denna handledning kommer att förklara hur man skapar en mus driven menyn att utföra subs i en kompilerade EXE. (dvs. användaren väljer klickar du på Alternativ-menyn med en vänster-mus.) Denna tutorial antar du förstår och känner med grundläggande wi...

Grunderna i Batch-filer

om du har några frågor, posta dem på min blogg:http://tamsanh.com/blog/2008/07/10/batch-tutorial-1-Basics-of-batch-files/Jag besöka inte Instructables längre, så du kommer att få ett snabbare svar på det sättet.Här är grunderna i kommandofiler, speci...

Batch-Tricks och Virusses

hur man gör ett spratt och riktiga virus i bakenObs: Jag är inte ansvarig för eventuella skador som du gör något till din dator någon annans datorObs: när du vill spara filen bör du spara den som något.batSteg 1: Riktiga virus (enkla sådana) först:Ko...

Batch-fil programmering.

Detta är en handledning för alla som börjar programmet grundläggande kommandofiler.Steg 1: Grundläggande instruktionerHej, i stället för vanliga instructable, jag kommer att ge dig en fil. Kopiera och klistra in den i anteckningar och spara den som h...

Experiment i avancerade dataloggning (med Python)

Det finns en hel del uppgifter loggar instructables, så när jag ville bygga ett loggning projekt av min egen jag tittat runt på ett gäng. Några var bra, några inte så mycket, så jag bestämde mig att ta några av de bättre idéerna och göra min egen ans...

Batch-minne anteckningar

Hej alla! Jag är BatchBum och jag göra batch-filer. Detta är min första Instructable på detta konto så jag har gjort Instructables innan. Idag kommer jag visa dig en riktigt cool baken skriften jag gjorde hette minne Notes. Det är lite som Windows Fä...