Awesome pall demonteringen teknikMed pall trä är ett bra sätt att spara pengar på material samtidigt som det producerar några bra produkter. dock kan med pallar/medar isär vara en utmaning.

Det finns många människor med och främja rivning tekniker. Sättet jag visa dig här kan du spara längs hela pallar styrelser och den bonus är... du spara naglarna också.

Låt mig visa dig hur du sparar trä... och naglar.

Se till att besöka min hemsida röd lada hantverk för video på detta Pall projektet.

eller du kan gå direkt till min YouTube-kanal RedBarnCrafts

Se Steg
Relaterade Ämnen

Awesome pall lampa!

Vad gör du när du har en extra lampskärm och en trasig gammal lastpall? Du gör en awesome pall lampa!Per lampa behöver du:* Aluminium eller kopparrör* Elektrisk tråd* 1 pall distansblock* 1 pall planka* 1 lampa uttag* 1 switch* 1 plugg* Skriv ut lath...

Lätt och Awesome pall hylla

jag älskar att arbeta med lastpallar. Trä är svårt att arbeta med, det är svårt att få och det tar mycket mer arbete till slut. Men även med alla som jag älskar dem. Jag vet inte om det är det unika sättet projekten vända ut eller om det har att du a...

Awesome pall trä TV konsol - $35

Jag har varit på jakt efter en TV konsol som var en liten off beat. Något modernt, låg och lång tid för mitt vardagsrum område. Jag såg ett par bitar på hög slut Möbelbutiker som var bomb-diggity, men när jag kollade priset jag grät. Så jag satt på e...

DIY sexkantiga träd bänk från trä pallar - 100% pall trä

Det finns en massa awesome pall projekt på Instructables, så jag tänkte att det skulle vara häftigt att visa min ta på en DIY pall bänk från 100% pall trä. Hoppas det inspirerar dig att göra en så du har en plats att koppla av i din bakgård!Obs: Anvä...

Från bild till verklighet! 3D-utskrift i praktiska!

Hi! Detta är min allra första instructable! Jag är att ange 3D-skrivare och fixa det tävling med detta också! Om du gillar min instructable eller bara ren awesomeness av dagens teknik i våra händer, snälla rösta på mig! Annars bara njuta av den instr...

Använda den MaKey MaKey för att göra DIY hjälpmedel för tillgång till dator

i detta Instructable kommer vi att titta på hur man använder en innovativ produkt som kallas den MaKey MaKey för att skapa anpassade, låg kostnad, DIY dator tillgång gränssnitt för användare med funktionshinder.Vad är en dator tillgång gränssnitt?En...

DIY Cool nära rymdprojekt

Genomföra din egen nära rymdprojekt med dessa instruktioner.Projektet beräknas kosta runt $200 - $400 dollar, beroende på vad ditt mål för projektet är.Steg 1. Namnge ditt projekt något häftigtVi beslutade att namnet vårt projekt "Eter". Eter va...

Is och choklad formar med 3D utskrift

så du är en USA nördar som alltid söker efter cookies formad som Donkey Kong eller tvål formad som datormus? Bra Sök inte mer, eftersom du kan göra allt här i huset... Jag presentera min serie av GEEK silikon formar lätt gjort i ditt eget hem med awe...

Pocket ritningar

är ett mästerverk i din ficka, eller är du bara glad att se mig?Steg 1: material Används Altoids tin.Blyertspennor.Tejpa.Papper.Jag la några pennies senare...Steg 2: Vässa pennor. Använda min awesome lo-fi-teknik om du önskar. Titta på mina instructa...

Awesome Jean förkorta teknik

detta instructable är att visa dig hur man kan förkorta dina jeans utan att ändra utseendet på jeansen. Jag har korta ben och det är mycket svårt att hitta jeans kort nog att passa och detta är hur jag ändra dem.Detta instructable förutsätter att du...

Awesome rustika kylare från trasiga kylskåp och pallar

I detta instructable jag kommer att visa dig hur du sätter ett gammalt trasigt kylskåp till en awesome rustika kylare, perfekt för fester, Eldar och alla typer av utomhus festligheter. Detta projekt är lätt att hantera och bäst av allt det kostar int...

Pall till affischer från TechShop

ändamål: återanvändning skrot trä från frakt pall, att göra något coolt och användbartVerktyg: hammare, prybar eller mallet, sawsall, orbital sander, pneumatisk spikpistol, tabell såg, tabell router, Photoshop, stora plotterMaterial: gammal pall, 3/1...

Pall trä skrivbord

Howdy allaLång tid fan och användare av webbplatsen, inspirerad av så många andra här jag trodde att jag borde börja dela också.Detta är min första kompatibel och täcker min vänder de flesta av en stor palett till en ansenlig och stabil dator skrivbo...

Fancy trä toalett pall

Bajsa: du 're doin' det fel! Tydligen "huk [är] en mer naturlig position som öppnar den anala sfinktern, flyttar kroppen är VVS-i rätt anpassning, och tillåter oss att evakuera friare." Med tanke på miljarder människor i Asien , och alla människ...

Awesome konsolen kabel armband

detta Instructable kommer att gå igenom att göra en snygg slip-on armband av en RJ-45-konsolen kabel! Gör en är ganska lätt att göra, och bär en kommer att stelna din position som den coolaste lite töntig person som dina vänner någonsin känt. :)För a...

Awesome trä gitarr projekt

detta är ett bra litet projekt att i helgen med en vän som kommer att producera en awesome modell trä gitarr som är lite mindre än hälften en normal storlek en. Du kan göra det att replikera en gitarr som du tycker ser coolt eller bara kan du designa...

Awesome krympa filmen ringar

Krympfilm är awesome. Det är mångsidig, Billigt och räcker lite långt. Att göra krympa filmen smycken är en rolig aktivitet som du kan göra själv eller med barnen. Det är extremt lätt och snabb att göra, och en dina skapelser kan göra några ganska hä...

Awesome glödande Macbook dekaler!

i detta Instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en anpassad, lätta upp Macbook dekaler. Denna samma teknik kan användas för att skapa en dekal för någon laptop som har en ljus logotyp på baksidan, som vissa HP.(Men jag tror inte HP-logotype...

Cykel Display krok pall trä

min uppgift för mig själv var att göra något för att visa min cykel i mitt vardagsrum på ett sätt som såg awesome! Och nyckeln delen var på billigt! (ganska mycket gratis!)Material - A skrot träbit från uppdelade pall, skruvar, trälim och klarlack fä...