Awesome skrivbord ljusDetta instructable visar dig hur man gör en glöd i mörka (valfritt) vatten och blekmedel brytningsfel ljuset.

Du behöver:

 1. En klar plast flaska (jag använde en 2litre)
 2. Aluminiumfolie
 3. Lim
 4. Vatten
 5. Blekmedel
 6. Självlysande färg (valfritt)
 7. Skrivbordslampa
 8. Kniv eller hacka såg
 9. 30 x 5cm bit trä (x1)
 10. 40x5cm trästycke (x3)
 11. 45-70cm x5 cm träbit
 12. 25 x 5 cm träbit
 13. 90 * fäste (x4)
 14. Glödlampa och hållare
 15. 15cm x5 cm träbit
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY glödande bubbla ljus - hur gör din egen futuristiska skrivbord ljus!

Vänligen rösta för mig i den "göra det flytta tävling!" Känn dig fri att klicka på "Rösta!" i det övre högra hörnet om du gillade detta Instructable!I denna video, kommer vi att bygga en en av ett slag futuristiska skrivbord ljus. Inte...

Hur man gör en awesome natt ljus (men det varar inte länge)

detta kommer att visa dig hur man gör en awesome natt-ljus med hjälp av en laser, vax och en glödlampa.Steg 1: material & verktyg de material du behöver är:-en glödlampa-ljus vax-en laserpekare (kan vara grön eller röd)verktyg du behöver:-nål näsa tä...

LED skrivbord ljus

Jag gillade inte ljus vinklar i mitt rum eller min touch lampa tar upp utrymme på skrivbordet, så jag gjorde min egen ljusJag hade några överblivna rgb led strip från att lägga till under instrumentpanelens belysning i min bil. Jag använde en måttlig...

Enkel LED skrivbord ljus

jag var trött på att få nya lampor och behöva justera mitt skrivbord ljus, så jag byggde min egen lätt flyttbara LED skrivbord ljus.Steg 1: Först få material Först måste du få material som visas här, lödtenn, en lödning penna, solid och tvinnad tråd,...

Fixa din skrivbord ljus Sensor

Wow, kom ditt nya skrivbord med fancy lysrör med fancy rörelsesensorer - Awww Ja! spara energi för att rädda planeten - cool!Förutom det inte fungerar så bra gör det... Ja, det är en bra idé på papper när du skapar nya utrymmen för människor... men j...

Archaeopteryx skrivbord ljus

Vi vet alla dessa perfekta flexibla swing arm skrivbord ljus. I år verkar det den bästa lösningen att få bra ljus på mitt arbetsyta. Men nyligen jag märkte det är lite föråldrad och alltför välbekant. Den har "så 1980's". Det är dags för en ny t...

USB-drivna skrivbord ljus eller arbetsbänk ljus i en altiods tin

det finns tre saker som jag verkligen tycker om denna sak, altiods tenn (som inte älskar dem?), lysdioder, och att det är USB powered. På min arbetsbänk, har jag alltid haft en vanlig glödlampa. En dag fixturen beslutade då det gjordes, och snabbt do...

Kök skrivbord ljus

Denna relativt enkla anpassade LED-ljus används för att ge arbetsbelysning till skrivbord och dekorera lagring hyllorna ovan. Den är gjord av lönn att matcha den omgivande trä. Jag valde noga skrivbordet belysning för att vara 2700K temperatur för va...

Förvandla en gammal mus till en USB-driv LED skrivbord ljus

Har en gammal mus liggandes? Naturligtvis göra du. Behöver mer lysdioder i ditt liv? NATURLIGTVIS GÖRA DU. Låt oss vända den gamla musen till en USB strömkälla för vissa LED-lampor. Vi använder några Sugru och magneter för att göra lysdioderna kan hå...

Cool verkstad skrivbord ljus

dess mestadels en trä replik av typ av ljus som används av tandläkare (se bild 2 nedan). Den här har ändrats för att bättre, svalare och mer anpassad för workshop miljön. Avsikten är att stå på ett skrivbord som en normal ljus istället för att monter...

Arduino/App kontrollerade skrivbord ljus

För detta projekt jag ville ha något som skulle tillåta mig att lära mig mer om elektronik/mjukvara, något jag inte riktigt fått in ännu... Jag bestämde mig för en ljus skulle vara en bra plattform för detta.Designen jag kom med var för en uplighter...

Flera lager akryl Stencil skrivbord ljus

Detta är en ganska enkel, men mycket trevlig söker sätt att göra en personlig skrivbordslampa ur några akryl och spray färg. Mycket trevlig present till en nära anhörig eller vän.Steg 1: Titta på videon.Steg 2: Samla material/verktyg. För bildenEtt b...

Fancy upp en Ikea skrivbord ljus

så först av allt, detta är min första publicering på denna underbara hemsida. Det är inte en steg för steg sak, eftersom jag inte tog bilder på vägen (jag gjorde det för en tid sedan).Jag gjorde en gammal Ikea lampa ser mycket svalare, enligt min ödm...

LED skrivbord Accent ljus med justerbar huvud

Jag ville göra ett skrivbord ljus som var riktad och kunde placeras på ett sätt som skulle lysa upp en vägg i ett rum. Efter lite forskning jag bestämde mig det enklaste sättet att uppnå var denna effekt att köpa en typisk Swivel mount tak fixtur och...

Trä te ljus

För det senaste året eller så, har jag haft ett sug att göra ett ljus som jag kunde använda av sängkanten för att förse omgivande ljus medan jag läste. Jag ville ha en lampa som var små nog att få plats på ett nattduksbord samtidigt som den ger tillr...

Kapten Amerika sköld ljus

hur man gör en awesome natt ljusSteg 1: material Blå, röd, svart akrylfärg, små penslarPennaLysdioder (jag använde en liten LED-ficklampa från en dollar store och just separerat toppen med sladdar)Nattlampa i en rund form som på bilden (nyare dem kom...

Arduino ljus Theremin

En theremin är en elektronisk musikenhet som kan känna av placera av en utförare händer och skapa musikaliska ljud utan modellen någonsin röra enheten. För våra ljus theremin ska vi anpassa detta koncept och skapa en theremin som styr färg i stället...

DIY Hur till hacka en hårddisk till en dold Flash-enhet, LED ljus, mobiltelefon laddare & innehavaren

om projektet:Detta är en DIY hacka-projekt som gör att du kan återvinna din trasiga hårddiskar tillbaka för att leva och förvandla dem något nyttigt.Detta är den fullständiga schematiskt Diagram:http://goo.gl/3Lt8hDetta är länken till bloggen till pr...

Ultimate skrivbord förvaltning, med kontroll pannel

Som jag har ett stort intresse för att göra, måste jag ha verktyg för att göra detta. som limpistol, lödkolv, dremel (rotary-verktyg), en elektronisk sander, diy skrivbord ljus (här insrtuctable), och mer. som ni kan föreställa er, kommer att vissa m...