Bärbar Super Nintendo System  • Du älskar din gamla dammiga Super Nintendo System?
  • Du ville alltid att det skulle vara portabel?
  • Du inte vill ändra din SNES?

Här är lösningen för dig! Ta den till dina vänner, spela på Norrtäljegatan i trädgården.. .wherever du!
(Obs: du behöver fortfarande en strömkälla)


Jag gillar verkligen att spela med min SNES. Men det är verkligen inte så bekväm att transporteras. I två år tänkt jag på en bärbar lösning. Du hitta många tutorials online hur man forma det till en cool bärbar handdator. Men jag ville aldrig riktigt "ändra" oder "ändra" systemet. Idag kan jag visa dig min lösning och hoppas ni gillar det:)! Bilderna jag gjorde då inte har bästa kvalitet och ett fåtal kan vara saknade.. .men jag hoppas de ger dig en uppfattning om hur det fungerar! Låt oss börja...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att rengöra och reparera din Super Nintendo SNES spel patron Video

denna video om hur att rengöra och reparera din Super Nintendo SNES-spel kommer till dig med folk på Nintendo reparera butik Inc. Under de 6 åren som vi har reparera Super Nintendo-system, har vi sällan stött på ett fall där smutsiga spel inte var på...

Duct Tape Super Nintendo bärbara: en steg för steg guide.

jag är shure du har sett en plånbok silvertejp, kanske även en duct tape origami svan, men har du någonsin sett en en duct tape Super nintendo bärbara? Jag tvivlar på att du har. I detta steg för steg guide kommer du lära dig hur man gör en själv, oc...

Super Nintendo (SNES) arkad maskin

Super Nintendo. En källa för vissa stora titlar och klassiker som Donkey Kong Country, Super Mario World, Super Metroid och något annat "Super". Ett bra sätt att ha alla dessa klassiker återupplevde och lägga till ny användning gör en arkad mask...

Japanska spel på Super Nintendo (USA)

det finns många spel värt att skaffa för Super Famicom (japansk version av Super Nintendo) som släpptes aldrig i Amerika, och spel du kan hitta billigare för Super Famicom än för oss vagnarna. Det är regionen lockout på Super Nintendo om, vilket gör...

Super Nintendo dator ARTiGO

det är fantastiskt vad jag hittar på min vind. I en låda ligger samlar damm min gamla Super Nintendo. Jag tillbringade sätt till många timmar på den lilla maskinen, jag kunde inte bara kasta bort. Men alla patroner förstördes och SNES ville inte slå...

Hur man spelar Super Famicom spel på en amerikansk Super Nintendo

uppmärksamhet: dessa instruktioner är endast för den ursprungliga Super Nintendo och inte mindre "slim" modell, om du inte vet vilken som du har, äldre SNES har en stor rektangulär lila reglage för återställningsfunktionen och slim modellen har...

Hur att spela gamla spel/ROMS MAME, Nintendo 64, Sega Genesis, Super Nintendo - etc

dag jag kommer att visa dig hur man spelar (MAME, Nintendo 64, Sega Genesis, Super Nintendo) gamla spel som du hade köpt innan men förlorade dem.(Jag kommer att visa dig hur man spelar skivor (spel) på en dator) Viktiga anteckningar:Om du inte äger d...

Touch känsliga Super Nintendo

Om du någonsin har använt en Xbox 360 slim har du förmodligen märkt att strömbrytaren är beröringskänsliga. Allt du behöver göra är att knacka på knappen power med fingret och Xbox 360 befogenheter upp. Detta instructable visar dig hur du ger din Sup...

Super Nintendo på Android med ursprungliga controller

spela Super Nintendo via emulator på Android med ursprungliga controller. Integration med Arduino, Amarino och BlueSMiRF (Bluetooth-modul).För mer information: http://blog.bsoares.com.br/arduino/snes-android-amarino-original-controller-bluesmirf...

Förvandla din Raspberry Pi till en trådlös bärbar Bluetooth Audio System A2DP

Howdy folks! Jag hade idén att förvandla min Raspberry Pi till något som slår av Dre portable audio system hittar du här:http://www.beatsbydre.com/Speakers/Beatbox-Portable-USB/Beatbox-Portable-USB, default,pd.htmlDet är en cool produkt, inte få mig...

Super Nintendo patron plånbok med ljud, ljus och nyckellagring

jag älskar alla saker Nintendo, men nyligen har min styrenhet tema, läder plånbok bara fallit isär. Sedan en idé som slog mig, eftersom jag inte kunde hitta en plånbok som kunde hålla alla mina grejer för billig, jag skulle göra en själv! Och vad bät...

Hur man byter en 72 stift för NES Nintendo System

A steg för steg Video på hur man byter den 72 stift. Det är verkligen lätt allt du behöver är en skruvmejsel. Detta kommer i de flesta fall fixa blå eller blinkande skärm frågan som gamla NES system tenderar att ha. Det är viktigt att rengöra dina pa...

LED super nintendo mod

Denna handledning vägleder dig om hur man kan byta ut det gamla Matt röd LED från SNES systemet för en ljus mer levande LED av ditt val att bättre njuta av ditt spelsystem.Steg 1: Du behöver en 5mm LED valfri färg Först måste följandevalfri färg 5mm...

Hur du ställer in en Super Nintendo SNES FAMICOM till en HD-TV

detta är levande bevis på att det är möjligt att koppla upp en SNES till en HD TV med RCA-kablar. Kvaliteten är inte HD men det är fortfarande ganska bra med tanke på hur gammal den super famicom är....

Super bärbar, super högt, lång livslängd, batteridriven högtalare

någonsin velat ha ett kraftfullt högtalarsystem för dessa inpromtue trädgård parter/fältet ravepartyn. många kommer att säga detta är en redundant Instructable, eftersom det finns många boombox stil radioapparater från svunna billigt tillgängliga ell...

Anpassad målade Super Mario World Super Nintendo

detta bara tog form på grund av tristess och en gulnande ful SNES. Den färdiga produkten är något som ser ganska cool. Det gjorde jag även en bowser controller!...

SUPER NINTENDO CONTROLER bälte LÅSBESLAGET med ljud

lång historia kort en vän som jag känner genom skugga gjutning rocky skräck och repo genetiska operan på en teater jag volontär på, nämns att få en snes bälte låsbeslaget för hennes make. Jag anmälde mig för att göra det för henne och föreslog att lä...

Bärbar Altoids Talaren System

när jag såg döda datorn tävlingen, jag äntligen tänkt på en användning för alla dessa små högtalare jag hade samlat ur döda datorer på jobbet. Detta är fullt fungerande, men jag behöver för att justera högtalarkonfiguration eftersom de är alla närvar...

Billiga 'n lätt Digital Picture Frame

jag gjorde detta i princip som en födelsedagspresent till min flickvän. Letar du efter en awesome idé? Här är det! Totala kostnaden var under $100, och kan vara avsevärt mindre om du är kunniga.Jag vet jag inte är den första som kom med idén om en he...