Beskatta Prep för kreatörerSkatt säsong är över oss och kreativa, visuella människor kan ofta vara avskräcks av vad som känns som en hel del skrämmande matematik. Frukta processen, brukade jag göra de mest grundläggande av gratis online anmälningar och få tillbaka ganska minimal avkastning. Som min karriär som en kreativ professionell växte, inte bara jag börja ta itu med mycket mer förvirrande former (flera W2s, 1099: or från frilans arbete), insåg jag också jag miste om en hel del karriär specifika bortskrivningar som jag inte visste hur att införliva i cookie cutter onlineformulär. Ändra det sätt som jag närmade mig min skatt har resulterat i betydligt större avkastning och en känsla av förtroende och kommando i min ekonomi. Hurra för vuxit upp grejer! Och vad kunde vara mer vuxen än camping på soffan i din pyjamas byxor med lite varm choklad på en regnig dag och att få dessa skatter tas om hand!

Denna kompatibel kommer att undersöka skatt prep tips för inriktade mot kreativa personer verksamma i USA De flesta av dessa tips kommer att baseras på exempel som omfattar bildkonst, eftersom det är där jag kommer ifrån, men många tillämpas på dem som arbetar inom musik, skrivande och andra former av underhållning också. Medan jag inte kan garantera varje specifik hopp i självdeklarationen, tror jag att du hittar att utarbetas kommer att ge bättre resultat, plus att du kommer känna mer övertygade om att ha en aktiv hand i din skatt öde.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Designa och bygga vackra RC flygplan

Hej alla detta är min första Instructable men jag är glad och ivrig att dela med alla bra människor här hur att designa och bygga en fjärrkontroll flygplan. Aviation har varit en passion för mig hela mitt liv, och har lett mig att bedriva min flyg-oc...

Micro eldkastare

jag skulle vilja börja med att säga att detta är min första instructable, och ber om ursäkt för sin relaive hälta. Själva enheten är tillförlitliga och effektiva, men tyvärr jag är tvungen att använda min bärbara dator webbkamera för bilderna. Med de...

Hur att marknadsföra ditt företag på Instagram

I år bestämde jag mig för jag ville komma tillbaka in i min hand broderi företag, att göra jiggy, och verkligen växa en följande på Instagram. I början av detta år hade jag ca 350 anhängare på Instagram. När detta skrivs, jag har lite över 1800 anhän...

Bli en såpbubbla trollkarl

Summertime och den Livin ' är lätt. En bra tid för lite magi. Men hur blir en såpbubbla trollkarl? Jag gjorde en steg för steg guide med tips, video och fotos.De senaste fyra åren jag gjorde en massa föreställningar med gigantiska såpbubblor i min he...

En multithreaded blinkande theremin drivs av VIPER

Theremin är ett experimentellt musikinstrument uppfanns av den ryska fysikern Lev Sergejevitj Termen på 20-talet. Utan fysisk kontakt, kan två antenner känna theremin spelarens händer position i rymden och använda den för att styra frekvensen och amp...

Att göra en Web Comic: Rita komiska

god dag och Välkommen till först av vad jag hoppas att vara många tutorials jag kan hjälpa för de spirande grafiker och komiska kreatörer som vill lära dig hur du gör och dela snygg serier.Främst, först vill jag säga att jag inte skulle vara dunkla m...

Hur man gör en 3 kammare kartong raketen med girl scout cookie box bränsle dunkar

så du vill bygga en raketen av vissa kartong du har om runt huset eller i detta fall ett Children's Museum?Inga problem. Detta instructable har du omfattas.Du behöver ett par artiklar.PappkartongerEn Makedo kartong kit ellerDuct tape, sax, kanske lit...

Flera blinkande lysdioder i olika

I denna tutorial ska jag visa dig hur blinka flera lysdioder i olika takt på Arduino-liknande nämnder använder VIPER.Blinkar en LED är känd som "Hej världen av inbäddade enheter"... men med VIPER kan vi göra det roligare. Vi kan blinka många lys...

IoT anteckningar skrivare: Smartphone anteckningar på papper

"VIPER IoT anteckningar skrivare" försöker skapa ett handable medium för daglig kommunikation.Tack vare VIPER App kan du skriva meddelanden och skicka dem till en liten termoskrivare programmerade med VIPER och ansluten till nätverket via en mik...

Card Rabbet Tool

Göra kort prototyper snabbt - med 3D-Printable "Kort ljuddämparvärden verktyg".Varför prototyp i kort & varför detta verktyg hjälper:Om du arbetar i produkten eller industriell Design, kommer du nästan säkert gjort en massa mock-up eller pro...

Överlevnad nyckel ange

Nästan alla över en viss ålder bär en uppsättning nycklar med dem nästan överallt de går, så varför inte ta med några användbara verktyg på dina nycklar som du kan använda varje dag i en normal urban miljö eller verktyg som bara kan ha potential att...

Tf2 Butterfly kniv

om jag kan få 1000 ser 30 kommentarer och 10 favoriter i en vecka startar 26 mars till 5 april jag lär dig hur man gör det. Och om du höll titta på min kanal il göra en April fools samling av duktiga kreatörer inklusive mig....

Modulära 3D tryckt mögel Making

Jag deltar för närvarande i den första körningen av Digital tillverkning hemvist, som är en riktigt cool virtuellt hemvist. Detta instructable täcker ett arbetsflöde från 3D-utskrifter mögel vilket gör att skapa en samverkande modulära skulptur. Det...

Stor skala 3D utskrift från återvinningsbart avfall

oddsen är om du hört talas om denna utmaning, du gillar Jack Daniels. Och om du gillar Jack Daniels, du vill umgås med dina vänner och fira livet. Vilket gör du kissa, vilket ger dig gott om tid att kolla in awesome Instructables och tänka på sätt at...

Hur man laddar ner hela YouTube-kanal?

På YouTube kan vi hitta miljontals kreatörer som gör kanaler med innehållet i alla genrer: Komedi, musik, nyheter, science fiction etc. YouTube-kanal är numera lika TV-kanal i vårt liv. Å andra sidan, ibland vi vill titta på vår favorit video offline...

Anpassade Ferrocerium Rod - låt oss Prep Afternoon projekt

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka presenterar jag ett trevligt litet afternoon projekt.Dess varit en intressant projekt för mig både när det gäller själva vardande liksom för redigering av video. Jag har kondenserats drygt 160 minuter film ti...

Saftiga sfärer mellanmål - lätt kök Science

Detta är ett enkelt, roligt sätt att leka med maten! Om du har kräsna barn, kan du göra några juice av frukt och grönsaker och sedan skapa dessa "kaviar" gelé ur den.Detta innebär att endast två ingredienser! .. .och en kopp olja!Om du har aldri...

Piffa upp plast arrangörer

Jag är säker på att de flesta alla har dessa plast arrangörer. Särskilt de som bor i lägenheter eller sovsalar som behöver enkelt flyttbar lagringsmedia lösningar för små utrymmen. Men ibland de bara är inte mycket attraktiv, särskilt om de är fyllda...

Animatörer bord med ljuslåda från billiga skrivbord.

Animera som proffsen med din egen hemgjorda animatörer skrivbord!En animatör skrivbord är speciell eftersom de har en extra lilla artikel över alla andra skrivbord en låda av glas med ett ljus i den. Vad skulle de kunna använda det för? Enkel med lju...