Blå stål Barrettesbehövs

Två:
Stål brickor
Trä spik
Gem

Se Steg
Relaterade Ämnen

Barrett Nerf Gun

Barrett stil Nerf Gun. Min DOB: 9/2/1990...

Hur man gör dekorativa Hair Barrettes

Detta instructable tar dig steg för steg och visar dig hur man gör en dekorativ hårspänne. Crafting processen tar ungefär 20-30 minuter att skapa en dekorativ hår hårspänne. Man behöver inte någon listigheten erfarenhet om instruktioner följs noga.Ob...

Glittrig Kitty öra Barrettes

denna glittrande Kitty öra hårspänne Instructable är iLoveToCreate blogger Megan Nicolay av Generation T !Idag är det clip-on katt öron för när du känner dig lite felint! Tillfället? Tja, för att vara helt ärlig, jag bestämde sig för att göra dessa f...

Kne'x [Leupold mark IV Barrett optiska sträcker sig systemet Scope]

Detta är en kne'x version av Leupold Mark IV räckvidden med Barret allt optiksystemets eller BORS för korta.Det är en lång räckvidd sniper räckvidd med en fungerande zoom.SPECIFIKATIONERVikt: N/AHöjd över mittlinjen av räckvidd: 7,50 cmBredd: 4,70 cm...

Sugru charm barrettes

Jag ville piffa upp vissa mycket tråkigt barrettes.Detta är de Goody barrettes som ofta kommer i en back av 10, vanlig metall, håller håret bra, men inte är så söt.Steg 1: Samla dina ingredienserBarrettes - någon barrettes kommer att göra. Detta är G...

Barrett 50. Cal förhandsgranskning. Och en utmaning!

Utmaningen är över LOLDet finns två andra saker jag fick gå också, mellan detta...Detta är främst för min trogna prenumeranter - alla 101 av dem :)utan ni, skulle inte jag göra dettaSå heres min barrett, och utmaningen är att göra ett scopeVäl dess i...

KNEX BARRETT 50. cal & ingripande

här du kommer att bygga min BARRETT 50. CAL & se mitt inlägg har rolig och glad jakt du kanna MOD den men skicka mig dina bilder av din :)Steg 1: kropp Här kommer du BUID min BARRETT 50. CAL & INTERVENTIONSteg 2: räckvidd Här kommer du att bygga r...

Barret 50 cal.

detta är min Barret 50 cal. Jag har arbeta på denna pistol för som tre timmar så den är inte helt klar.Men jag tycker det verkar bra.Kredit till BARRAX! becous en stor del av pistolen är gjord av barrax som lager, handtag och mag....

Barrett M107/M82.50 BMG replika Version 3.0

detta är version 3 av min barrett replika. Kredit till motaboi för scope. Mag är en modifierad version av motabois. Berätta vad du tycker. denna pistol har en extremt stor mech. Med de svagaste möjliga band, en full mag och alla sanna fat skjuter det...

K'nex Barret M82.50 cal

här är min M82 Barret.50 kaliber sniper rifle replik. Det är en upprepande slangbella, med 6 runda internt vuxit, storeable löstagbar tidskrifter. Det har också en texturerat buttstock och fällbart bipod.Om du gillar vad jag bygga, vänligen ränta och...

Knex Barret 50 cal.

Tja, jag har gjort instruktionerna förr som jag hoppats på, så här du är! Om anvisningarna inte klar eller jag bud upp bilderna eller vad, vänligen Låt detta känner mig, jag fixar det för dig.Om vapnet: som sagt, CoD spelare kommer att veta det, och...

Knex Barrett 50 Cal

Hej än en gång instructables! Idag vill jag ge dig min återskapade Barrett 50 cal. Så ungefär ett år sedan jag gjorde en Barrett för min första replik (BTW inte någonsin gör detta en första replik bygga, det är en mycket stycke tidskrävande och svårt...

Stavroz's Barret M99 50. Cal.

Hej människor, detta är min nya knex prickskyttegevär.Den är baserad på Barrett M99.Några pro's och con'sPro: sVerkliga pseudo bult åtgärd.Nya lastning systemet. (åtminstone tror jag det)Sträcker sig upp till 60-70 fot.Realistiskt utseende.Nackdelar...

Knex barrett 50cal

Detta är en snabb film av min knex barrett 50cal eldas...

Knex sniper skyttebana (barrett)

Hej och Välkommen till min instructable.Detta är min första instructable så snälla ursäkt för stavfel eller textspråk!Jag antar att detta inte är en riktig instrctable men det är jag vill att du ska hitta massor av mods ut för min barret knex skytteb...

LEGO Barrett.50 Cal

i denna "How To" jag ska visa dig hur jag gör min Barrett.50 Cal jag kom upp med enkelt designa en dag när lurar runt. Jag tycker det är den snyggaste och mer realistisk. Känn dig fri att lägga på och göra det bättre!Steg 1: bitar För att bygga...

LEGO Barret 50. Cal Sniper Rifle

här är en lego barret 50. Cal prickskyttegevär.Steg 1: ladda om Pistolen har reload handling.Steg 2: Övergripande utseendet Här är en övergripande utseendet på pistolen....

Gör blåbär Hair Barrettes!

InstaMorph är en speciell crafting termoplast för att värma upp så att det kan manipuleras som modellering lera. När det har svalnat, härdar det på plats. Senare, kan det vara upphettas för att manipuleras igen.Du kan se mer här:https://www.instamorp...

Franska klipp Barrettes

gjorde några franska klipp barrettes. De är laminerade från åter sågade mulberry, dogwood, lönn, claro valnöt och överblivna furu bara till klass det upp.Om jag kunde ändra på något, tror jag epoxi skulle vara ett bättre val över heta limmet.Barrette...

Hur man gör en enkel Barrett frisyr

jag gör denna stil när jag är för lat för att göra mitt hår eller min mamma tar en dusch på morgonen och hon tar hela 45 minuter att få håret gjort! Så jag gör detta.Steg 1: Vad behöver du Här är vad du behöver• Barrett• Hår borste eller kam• En någr...