Bygga en konkret dator skrivbord.Så jag har varit sugen att göra om våra bänkskivor med polerad betong, men det är ett betydande arbete. Jag beslöt att först prova min hand på att göra en konkret dator skrivbord. Min huvudsakliga kamp var att jag inte vill investera i polering utrustning för en en Tidsprojektet, så jag satte om att försöka komma fram till ett sätt att göra en polerad betong look, utan att egentligen behöva polera ytan. Mitt första stopp var där jag hittade flera hänvisningar till Cheng betong, som ledde mig till chengconcrete.com. Dessa två resurser hjälpte mig längs min resa.

Här är vad du behöver:
3 60 lb påsar med 5000 psi konkreta.
2 lådor med Cheng betong bänkskiva Pro formel Mix.
1 3/4" ark av plywood.
2 8' 2 x 2 eller 2 x 4.
2 bitar av skrot virke att göra molding radie.
1 8'x 2-1/4 "silikon konkreta kanten formblåsning.
1 3'x 4' vit styrelse.
2 rejäla sawhorses.
12 2 "x 5/16" bultar.
4 1/2 "x 27" hårnål ben.
1 2-1/4" bit av 1-1/2" pvc.
Olika verktyg.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Snygg, billig dator skrivbord

när sett för en dator skrivbord för mitt hemmakontor, jag kunde inte hitta något som var rimligt prissatt och träffade mina behov. Alla de trevligare skrivbord som jag tittade på var minst $1200 eller mer och var inte exakt vad jag var ute efter. Jag...

Bygga din egen dator

varför skulle någon gå ut och köpa en dator från en manufaturer som Dell eller Gateway, när de kunde bygga en mer kraftfull dator för mindre pengar? Svaret, de vet inte hur man bygger den.Detta kanske låter som en komplicerad process, men i alla verk...

Bygga en enkel dator

detta instructable är design för att ge dig en översikt om hur att bygga din egen dator med Microsoft Windows 7 i åtanke. Projektet är uppdelat i 3 olika steg; En layout och diagram delar behövs, två Videoguider (som är indelad i steg) om hur man sät...

Lastpall dator skrivbord

jag fick idén till denna dator skrivbord från att se ett par andra pall-relaterade projekt på instructables. Vi behövde ett skrivbord för vårt hus och jag ville ha en som skulle passa tätt var en gammal garderob som används vara. Så skapade jag detta...

Konvertera dina pussel i en arbetsbänk såg med hjälp av en gammal dator skrivbord

Jag använde dessa instructables som modell:Steg 1: verktyg Gamla dator skrivbordÖgonskyddDremelHammareMejselMåttbandBult och mutterPennaSticksågDrillSteg 2: Hål i jigsaw base Demontera jigsaw basenBorra hålSteg 3: Märkningen datorns skrivbordAnvänd e...

Dator skrivbord från gamla byrå

jag gjort denna dator skrivbord från en gammal byrå plockas upp på en loppmarknad. Jag tog ett foto av dresser innan jag refinished det, men slipning, färgning och några lager lack var de första stegen.Jag tog bort center lådan och monterade en tange...

Hur man bygger din egen dator

Följande steg hjälper dig att att bygga din egen dator.Steg 1: 1) få dina delar.Det första du vill göra är att hitta en återförsäljare som Fry's Electronics. Om du inte väntar på frakt, finns Newegg och TigerDirect stora webbplatser att hitta datorko...

Låg kostnad dator skrivbord

under sommaren bestämde jag mig för jag behövde en ny skrivbord. Efter att ha tittat på många olika skrivbord kostar hundratals dollar som jag tänkte att jag kunde göra en för mycket mindre. I själva verket den totala kostnaden jag uppskatta för att...

Dator skrivbord kabelhantering på billiga

eftersom många av projekt på denna webbplats har hjälpt mig tidigare, tänkte det var dags att ge tillbaka. Detta är min första instructable, så gå lätt på mig. Jag har tyvärr inte bilder av de enskilda stegen eller "ens före" bilder. Jag trodde...

Repurposed dator skrivbord

En tidigare dator skrivbord blir en arbetsplats för elektroniskt papper skärmaskiner.Steg 1: Ta en ny titt på gamla möbler.Börja med att identifiera maskiner som du äger som behöver en ny plats. Mäta deras dimensioner, sedan gå och handla. Kontroller...

Dator skrivbord förbättring

jag använde en stationär dator men nyligen ersatt det med en bärbar dator. Eftersom jag aldrig ta det någonstans eller behöver inte flytta den, bestämde jag mig att dölja den bort för att lämna mer utrymme på mitt skrivbord med fördelen av att ha en...

Hur man bygger en polerad betong skrivbord

detta Instructable dokument byggandet av min nya moderna skrivbord med en polerad betong desktop!Steg 1: planer! Plan och layout skrivbordet. Ta mått för det lagerställe som du planerar att placera den. Ingenting är värre än att bygga något du inte k...

L-formad tråd Rack dator skrivbord

Jag är en nörd.Jag är bra med saker som kan vara fast med ett tangentbord och mus. Jag är inte på något sätt vanföreställningar om det faktum att jag inte vad man skulle tänka en händig kille.Detta projekt startade egentligen av två skäl. Den första...

Lean-Pipe dator skrivbord

Om du vill sätta ihop ett skrivbord som passar alla dina bildskärmar eller andra tech levererar, "lean pipe" är ett bra sätt att göra det! Lean pipe utformades för fabriker för att kunna göra sina arbetsbänkar och arrangera om dem men de vill, i...

Bygga en Gaming dator, eller lära sig de grundläggande delarna

Min son älskar teknik, vi har byggt en massa projekt tillsammans men detta är hans favorit. Detta gaming dator är hans stolthet och glädje. Den kan hantera alla av hans spel, streaming & inspelning behov, FPS är top notch och den grafiska kvaliteten...

Hur man bygger en egen dator!

Detta Instructable visar hur man montera en anpassad dator från sin grundläggande delar tillgängliga online eller i elektroniskt butiker. Manuell montering har ett antal fördelar inklusive lägre kostnad, kraften att bygga en maskin tailed till använd...

Anpassad dator skrivbord

Hej, detta är min första av förhoppningsvis många instructable uppladdningar! Detta skrivbord var inspirerad av behovet av att ha mer på mitt finger tips blandat med impulsen av bygga något!(Bild 1) Efter in-och jag insåg hade jag nästan hälften de v...

Del Produktguide för att bygga en ny dator

bygga en dator är ett bra sätt att spara lite pengar, eller få en bättre dator för priset. Det kan du göra datorn precis som du vill det, om det måste passa in i en viss storlek eller utföra specifika uppgifter. Detta instructable hoppas jag att guid...

Solid wood dator skrivbord för endast $50 i material!

Inledning:Min son behövde ett skrivbord att rymma studentrum liv. Som någon som gillar att göra saker från grunden, jag tyckte det lät som ett perfekt projekt... tills jag prissatta riktigt trä (inte MDF :-).Insåg att trägolv kommer i remsor redo att...