Cheetah Print Nailsdessa bedårande naglar är så snabbt och enkelt! Läs min enkel steg för steg handledning om hur man gör dessa vilda, färgglada naglar! Perfekt för sommaren! (Tack Athena för att vara min fot duk!!) Vänligen ränta och lägga till kommentarer-jag skulle verkligen uppskatta det!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Camo Cheetah/Leopard Print Nails

detta låter konstigt, jag vet, men det ser faktiskt ganska cool! Jag fick inspiration från en av mina bikinis och tänkte jag skulle prova det. Den svåraste delen, faktiskt, bara skapar kamouflage blobbar, men annat än att det är en super kul design o...

Kakel Print Nail Art handledning

jag köpte denna klänning från Cache för min senaste resa till Barbados och absolut älskade bär den! Kolla in min mode inspirerat kakel print nagelkonst.Steg 1: Måla fast utanför vita spik Valde jag en off vitt nagellack och används vals av Essie.Steg...

Tiger Print Nail Art

förvandla din vanliga, nykter och varje dag ser in i glamorösa genom att prova denna spännande Tiger Nail Art. Bara har denna design på naglarna och titta på modet, chic och entusiasmerande.Steg för Tiger Nail ArtSteg 1:Använda en bas spik färg av or...

Cheetah Print handledning: #NailsbyMoi

Från vänster till höger: #NailsbyMoi1. ta bort alla nagellack & toppa med en tydlig grundfärg2. måla nageln med färg3. plats spik med oregelbundna cirklar med någon färg polska (olika färger för ombré effekt)4. måla svart runt cirklar alla olika som...

Cheetah skriva ut Nail Art

här är hur man gör denna söta och lätt cheetah ut spik konst! Alla produkter som används kommer att vara i slutet av handledningen. Njut! :)Steg 1: Underlack Starta bort genom att använda ett underlack, detta kommer att hålla din spik friska och stop...

Cheetah kostym

jag designade och tillverkade denna cheetah kostym för min 4-åriga dotter. Livstycket och topp kjolen är gjord med en metallisk cheetah print mocka. Kjolen är kantad med en svart fjäder trim. Ärmarna är gjorda med svart elastisk spets. Underkjol görs...

Cat naglar

katt nageln är purrfect design för vilda människor! Jag älskar denna design eftersom det är så söt och perfekt för kattvänner! Denna lätt steg för steg tutorial ska show dig bara hur man gör denna söta design! Vänligen betygsätta och kommentera! Om d...

Hur man gör en (nr-sy) pet bed

när min pojkvän och jag var i Kentucky, hans mamma gav mig en båt belastning av tyg. Hon gav mig tre eller så av denna awesome, fuzzy, lila, cheetah-print som jag trodde skulle vara perfekt för en katt säng! Jag gjorde det för min väns katt och en av...

Halsband Display

Detta halsband displayen fungerar ganska bra och var lätt att göra. Jag hade en quark styrelsen liggandes att jag var med och beslutade att använda det för styrelsen. Jag slipat och målat ramen svart. Klipp tyget för att passa den quarked delen och s...

Sporran eller bälte handväska

Steg 1: Samla ditt materialMaterial:• Skrot jeans/duk/något tung• Fuskpäls• Brodertråd och en nål• Vissa typ av slips. Jag gillar att använda poly sladd, ränder av läder eller en bra bit av garn! Detta bör vara så länge måste du knyta en rosett och g...

DIY-Travel minnen box

Hej Välkommen tillbaka till en annan instructable, denna gång jag visar dig hur du skapar en resa minnen låda. Anledningen till detta är att jag har varit på ett par av utomeuropeiska resor och har samlat souvenirer som har ingen plats att leva i mit...

Animal Print / Ombre Nails

några enkla steg för att skapa en ombre spika och täcka över med djurtryckSaker du behöver:1. fan borste, pensel-Striping och liten kort borste2. underlack3. ljusrosa - bas färg4. medium rosa - lutning5. mörkrosa - djur ränder & ställen6. top Coat...

Rainbow Leopard Print Sharpie Nail Art

https://www.youtube.com/watch?v=-eBEkNUuAJs...

Sexig Swoopy Cheetah bil högtalare installera

uppdatering: ett av stegen inte ladda upp, så se den nyligen åter uppladdade steg 6 och säkerhetsteam i steg 8Detta är en enkel metod att göra en av de söta sexiga högtalare skåp som du ser i alla bil tidningar. Denna metod kan också användas till hö...

Lisa Frank inspirerat Ombre Leopard Print nailart

Dessa Lisa Frank inspirerat naglar är definitivt i min topp 5 favorit naglar jag någonsin gjort. Som sagt, trodde jag jag skulle ge dig en tutorial på den förenklade versionen av denna look som fortfarande betalar vördnad till den ikoniska utseendet...

Vulcanus V1 Reprap 3D-Printer 300€

HejI denna anvisning ska jag visa dig hur man gör en mycket professionel 3D skrivare med en låg Bugdet för mindre än 300€.Jag är 16 år gammal och jag gjorde allt själv. "Vulcanus V1" - 3D - skrivaren är baserad på CoreXY. Som står för hög precis...

Vara en detektiv: Finger Print och fot Print fånga och analys

Hej det här är en enkel Instructable på hur man fångar fingeravtryck och fotspår med objekt lätt tillgängliga i marknaden. :)Forensisk vetenskap är tillämpningar av ett brett spektrum av vetenskaper att svara på frågor av intresse för ett rättssystem...

Djurens Stripe Nail Art

Jag älskar djur rand / mönster nail arts, de ser så söt och underbar! Jag har försökt denna konst med olika färger på nagellack den senaste veckan. Jag har försökt nagelkonst djur stripe på 4 olika sätt.Jag hoppas du gillar dem!Denna nagelkonst är ga...

Ljusa Tribal Nails

Prep din tooties för flip flop säsong med några trendiga nailart. Denna design består av: 1 lager djärva ränder, fodrad med svarta kanter, & toppad med några streck här och där.Steg 1: fast! Göra vissa fasta ränder på din nagel. Oroa dig inte brister...