Coreflute R/K biplanIm en snille och en thinkerer och jag skränande någonsin sluta arbeta med mina händer!

Så jag har varit förvånad över R/C sedan jag var liten och aldrig kunde sammanfatta modet att mixtra med flygplan... Så en dag jag lite kulan och köpte en tränare och havn't sett tillbaka!

Jag absolutley kärlek R/C flygplan och min nuvarande flygare är en x-83 flyjet driver 120 km/p +

Jag har gjort detta instructable att dela hur enkelt och kostnadseffektivt det är att skapa något flyga värdig och framför allt enkelt!

LETS GO!

Se Steg
Relaterade Ämnen

R/C coreflute BIPLAN!

Im en snille och en thinkerer och jag skränande någonsin sluta arbeta med mina händer!Så jag har varit förvånad över R/C sedan jag var liten och aldrig kunde sammanfatta modet att mixtra med flygplan...Så en dag jag lite kulan och köpte en tränare oc...

Kartong fat biplan. Flyin' lejonet

Detta Instructable visar hur jag byggde en tvåsitsiga biplan med kartong fat, en gammal trädgård vagn och en takfläkt. Detta plan var konstruerat för att dra bakom en liten trädgård traktor. Som alltid när du arbetar med verktyg alltid bära skyddsgla...

Coreflute RC Airboat

läsare!,Efter en sådan häpnadsväckande fantastisk respons jag har välvda på min dag bort och köpte du en helt ny instructable!att införa "Coreflute RC Airboat", en lätt, snabb, enkel afternoon projektet tar bara en timme att slutföra,Se till att...

Hemgjord biplan

en hemmagjord biplan som jag gjort av bärgades skum behållare som matlagning svamp säljs i! Hoppas du njuta av......

Candy Biplane

- dessa Godis biplan är ganska lätt att göra och alla älskar dem!-Jag har gjort dessa godis biplan som lägger fram för nästan 20 år. Barn älskar att äta dem, vuxna älskar att Visa 'em!-De är lite svårare att göra än Godis tåg (se min andra instructab...

Biplan 3D pussel örhängen

Är pussel för lätt?Vad sägs om 3D pussel?Löjligt liten 3D pussel?... nu är vi pratar!Löjligt små bärbara 3D pussel... Du har kommit till rätt ställe!Detta instructable är tänkt att vara en gateway projekt för att inspirera successivt svårare och mer...

K'nex - biplan instruktioner

Hej ge killar och idag jag dig något lite annorlunda. Många år sedan jag hittade instruktioner för ett biplan på en hemsida som inte finns längre men åtminstone skrevs jag ut i fönstret med instruktionerna. Flera år senare kunde jag inte hitta dem, t...

TÄNDSTIFTET BIPLAN

göra något häftigt med alla dina rostiga tändstift i ditt Garage... IT´s dags att byta tändstift på bilen...?Först och främst gör denna kompatibel en gnista bara explodera på mitt ansikte... och bryta min grind mask så snälla... VARA försiktig... vis...

Lätt att göra papper biplan glider

Detta är ett flygplan av min egen design som är en variant av standardpapper planet med botten vingar. Detta är ganska lätt att göra och glider riktigt bra.Vänligen rösta för mig i gör det flyga tävling. Om du gör detta posta en kommentar. Om du gill...

My cardboard biplane "KD-1"

Detta är en av min kartong biplan. Det är för att kasta, men om inte skulle flyga väl, det kan bli bara en stationär modell. Det är inte helt färdig jet....

Trä biplan

detta är min trä biplan som jag gjort i skolan ungefär 4 månader sedan. Det var bara ett färdigheter projekt men jag har blivit väldigt stolta över det om du vill att jag ska göra instruktionerna kommentar om det till mig....

Balsa trä biplan

Det här är en guide för att göra ett biplan flygplan.Detta blir resultatet om du gör det med omsorgKrav:-Balsa:* 10 x 10 ark 2 mm och 100 mm lång.* 2 x 1 mm tallrikar* 2 x 3 mm x 3 mm barer-Lim:* Limpistol* Trä lim (torkar snabbt)-Järn Wire-Ihålig me...

3D tryckt ultimate biplan 10-300S

Jag har designat detta plan från grunden med hjälp av programvaran Catia. Detta plan var specificly för 3D utskrift, vilket innebär att det är mycket ljus (ca 400 gram utan elektronik). Det finns .stl filer för varje del som används på detta plan (ut...

Biplane shelf

Jag har tänkt att göra en funktion hylla ett tag nu, men har aldrig hittat tid att börja, så när jag såg tävlingen hylla på Instructables jag tyckte det en bra tid att ha en gå.Min grundläggande idé var att göra en uppsättning av två hyllor centrerad...

Godiståget

-Dessa godis tåg är lätta att göra och alla älskar dem. Du kan göra om 10 eller mer i ca 20 minuter.-Jag har gjort dessa Godis tåg som presenterar i nästan 20 år. Barn älskar att äta dem, vuxna älskar att Visa 'em! Du kan ge dessa som presenterar ell...

Bygga en Laser skära modell på en regnig dag

Om du älskar bygga modeller och har inte provat laser skär kit... så har du en stor behandla i butik.Jag tittade på Instructables och har ännu inte sett någon hänvisning till dessa stora kit och tyckte jag att det vore en bra idé att dela mina erfare...

Öl kan modeller...

Detta är en rolig liten utmaning för dem som gillar att lösa problem som de konstruera något ur ingenting. Den grundläggande råvaran är en ölburk, men någon läsk kan kommer att göra. Öl finns i 16 uns burkar vilket ger utrymme för några större bitar...

Stråsäd Box flygplan

jag gjorde detta flygplan genom att skära ut olika delar av det från ett flingpaket. Jag sökte på google bild biplan att få en uppfattning om vad jag ville göra. Med hjälp av en linjal och en penna, drog jag ut formerna på insidan av rutan spannmål....

Nybörjarguide till Radio kontroll flygplan

Detta instructable är avsedd att bekanta dig med det grundläggande arbetet i radiostyrda flygplan. Det är inte en komplett guide till allt om ämnet, dess avsedda att informera läsaren om vad det innebär och hjälper dig att välja rätt flygplan för dig...