Del ett, en bra grund att bygga ett fack bil spår -Slot car racing har varit i mitt blod i nästan sextio år. Det är väldigt roligt, Billigt och säkert. Det har också klimatpåverkan av mygg. Alla åldrar kan tävla, så det är bra för fäder och söner att göra något tillsammans och lära sig en mängd kunskaper istället för att sitta framför en datorskärm. I själva verket har min far, mig, min son och sonson alla tävlat på min låt! Jag är äldst i vår klubb, 65, och jag är femtio år äldre än den yngsta ledamoten, som är 14. Men de flesta av våra medlemmar är i trettio- och fyrtiotalet.

I videon ser du min son kör sin Jaguar XK120 runt hela banan.

Jag har byggt flera spår genom åren och här var överlägset den mest utmanande. Det är faktiskt dubbelt syfte - en tvåfilig 20m digital racerbana för upp till sex bilar i taget, men bilar kan lämna detta avsnitt och tour avsnittet 30m enda lane som vi använder för rally att göra 50m i alla. Du kanske inte vill vara lika äventyrlig som mig men de tekniker och metoder jag har använt kan användas till alla spår med storlek. Välja som du vill.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt att bygga Lego raket bil

för Lego nybörjareSteg 1: Kroppen Ta en 4/10, det är din kropp.Steg 2: Montera dina fälgar Ta din 4 hjul och din 2 axlar och sätta dem tillsammans.Steg 3: Sätt dina axlar och hjul på kroppen Sätta 1 fram och 1 bak.Steg 4: Lägga på ratten, säte och vi...

Att bygga ett fartyg i en flaska.

Hej, bygga ett fartyg i en flaska var en gammal form av maritima konst. Sjömännen av tidigare skulle ofta skapa saker på sin fritid. De också har inte mycket utrymme för stora hobbies, och från detta kom gamla skatter såsom SCRIM sniderier och fartyg...

3 enkla steg för att bygga ett Alarm som Blowdryer

Oavsett om du är en collegestudent, arbetar professional eller den genomsnittliga Joe, finns det dagar när sömnen är så knappa att ljudet av ett genomsnittligt larm inte kan vakna du upp. Detta är motivationen bakom att bygga en fön som växlar på och...

Skapa enkla animatörerna-del ett: hjälp av MAKE controller

här är hur man bygger enkla animatörerna med billig hobby servon och göra controller kit. Jag ville hålla det så enkelt som möjligt så det finns ingen programmering krävs och elektroniken hålls till ett minimum så att alla ska kunna göra detta med et...

Del Produktguide för att bygga en ny dator

bygga en dator är ett bra sätt att spara lite pengar, eller få en bättre dator för priset. Det kan du göra datorn precis som du vill det, om det måste passa in i en viss storlek eller utföra specifika uppgifter. Detta instructable hoppas jag att guid...

Vash Stampede Revolver - del ett

detta instructable kommer att gå över processen att göra en prop replik av Vash den Stampede revolver. Jag planerar att göra formar av dessa bitar och kastade dem så jag kommer att göra en andra del som kommer att gå över denna process senare.-Kontro...

LinkIt en trumma Synth del ett

Jag har alltid varit intresserad av att spela trummor men aldrig haft pengar/tid/plats/förlåtande grannarna att tillåta mig att äga en trumma in. Det finns några elektroniska trumma uppsättningar ut på marknaden som erbjuder synthesized trummor till...

Smide en kniv från ett Nicholson fil, del ett

detta är den process genom vilken jag falska en kniv från en gammal Nicholson fil. njuta av.Från denna punkt fram är du förvarnad; smide är en farlig verksamhet. den innehåller höga temperaturer, tung hammare och massor av rök. alltid fungerar i ett...

Dela ett äpple med ett finger!

Någonsin velat dela ett äpple med någon, men ville göra det på ett imponerande sätt? Förmodligen inte, men detta är fortfarande ett ganska coolt sätt att dela ett äpple. Se till att du berätta en stor historia om hur du utbildades som samuraj i den g...

Hur att rengöra din bil som ett proffs.

Din bil är där du tillbringar en stor del av veckan, pendling till och från arbetet, att få matvaror, med little Jimmy till fotboll praxis och väntar på att ta honom hem. Om du kör en Mustang Mach 1 eller en 1998 svart kan Honda Accord Ex med grå duk...

Plumeria växter, termer och definitioner för Plumerias och andra tropiska växter, del ett

Plumeria växter allt mer och mer popularitet över hela världen som mer information om växande och böka metoder blir tillgängliga. För den genomsnittliga trädgårdsmästaren är det viktigt att förstå den jargong som han eller hon stöter på när man läser...

Hur man redigerar action replay koder del ett

har du någonsin spelat ett TV-spel du bara inte tycks slå?Jag har lösningen. hacka spelet med min guide.del ett: bara enkel redigering till mängden koden ger digdel två: kommer snartsaker du behöver:Action replay (jag använder en för min ds)Action re...

IMovie 10.1 (2016) - hur man dela ett klipp

Detta instructable handledning förklarar flera metoder för hur man kan dela ett klipp i iMovie 10.1 (2016)Denna nybörjare tutorial täcker dela ett klipp genom att högerklicka på den, använda ett menyalternativ på menyn ändra och med hjälp av ett kort...

Princess Barbara bälte låsbeslaget för Makerspace klass del ett

Instruktioner för den första delen av cosplay bälte låsbeslaget jag gör för teckenet av prinsessan Barbara från Ubisoft spelet Rayman Legends. Detta gjordes som en del av en Makerspace kurs jag tar vid St Catherine universitet för min Masters i bibli...

Att bygga upp en förståelse av elektriska kretsar

detta instructable är enhet jag gör med min heder fysikstudenter att hjälpa dem att bygga sig en förståelse för hur varje del av en elektrisk krets fungerar och varför den gör vad den gör. Jag har brutit ner enheten i en rad mål med en förklaring av...

Att bygga Bastet

som utlovat, här är den antika egyptiska gudinnan Bastet, kamrat kostym till Anubis kostym (bilden) som du hittar här:Att bygga Anubis InstructableVarning: skapandet av denna kostym använder vassa verktyg och material som är känd i delstaten Kaliforn...

Hur du använder gratis pallar att bygga en grillrestaurang

detta Instructable kommer att gå igenom processen att utforma och bygga en BBQ temarestaurang med en mycket liten budget. Vi förlitat sig på vår egen påhittighet, vår scrounging förmåga och vår kreativitet för att göra en restaurang som såg ut som vi...

Komplett Guide till att bygga ditt första RC Foamboard plan

Den tredje videon jag har på den plan som flyger var en mycket gammal video jag tog med min riktigt dålig kamera. Så fort min nya kamera kommer med posten kommer att jag göra en bättre video av plan som flugan. Även kommer att de fullständiga video i...

Edison Steve - en snabb att bygga Robotic marionett

Ovanstående video spela inte ibland på mobila enheter - här är länken till det på youtube.Detta är ett roligt projekt som är mycket lätt att bygga.Jag har haft att göra flera demonstrationer av elektronik till kids nya till elektronik - och jag ville...