DIY Washi Tape hjärtavad du behöver:
• papper med mönster
• saxar
• dubbelhäftande tejp
För bokmärke:
• hjärtat klistermärke
• papper med mönster eller färg
• band (valfritt)
• hål hålslag (valfritt)
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Washi Tape fjädrar

Jag besökte nyligen sidogata Vintage i Kyrkhult, och medan jag var där ägaren, Tracey lärde mig hur man gör dessa bedårande washi tape fjädrar. De ser så vacker som dekoration på en gåva insvept närvarande, eller ens som en del av en plats inställnin...

DIY Washi Tape

detta är en post för kopia katt utmaningen. Washi tejp är dyrt så jag bestämde mig att göra min egen. Detta är ett bra sätt att använda upp papper och tyg skrotar. Följa upp och jag kommer att visa dig hur lätt det är att göra. http://www.stampington...

D.I.Y. 3 olika washi tape

Washi tejp är populära i scrapbooking, smashbooking och andra crafts.so som beslutat att göra min egen mängd band med tyg lim och enkel lim. Låt oss börja tutorial...Steg 1: 1. Samla dina materials.you kommer att behöva: maskeringstejp och elektrisk...

Enkla Washi Tape pennor

Ok, jag kommer med något enkelt. Att göra WASHI TAPE pennor är enkel, som att göra choklad mud cake!Du behöver:-Washi Tape (om du inte har någon gå till din närmaste "officeworks" eller hantverk butik-Pennor-SaxSteg 1: Skära remsor Få din Washi...

Bärbar Washi Tape

detta är ett enkelt sätt att ta din washi tejp var du vill i stället för att rullar runt hela tidenSteg 1: Hitta material - washi tejp-Sax-kylskåpsmagnet eller laminerade kortSteg 2: Rulla toppen eller botten av magnet med washi tejp.Steg 3: avsluta!...

Gör din egen Washi Tape

om du inte visste, washi tejp är så söt och cool att använda men det kan vara på pricy sida. Här är ett sätt att göra din egen washi tejp det sätt du vill. Och trust me det är mycket lätt.Steg 1: Vad du behöver • papper med ditt val av mönster• dubbe...

DIY Origami pengar hjärta

Hej!Detta instructable är DIY hantverk projekt. Jag har en video ned nedan som visar ni alla åtgärder för att göra en riktigt vacker origami hjärta av en dollarsedel! Det finns bara 9 steg och det tar ca 5 minuter för att göra så jag hoppas du njuter...

Hur man gör en barbie korsett av washi tape

detta är min första instructible så jag hoppas att det går bra och är nyttig till barbies med brist på kläder.Dessa bilder visar den färdiga korsett som är gjord av washi tejp och sladd. Jag har också gjort detta med duck tape och band som fungerar l...

DIY kassetten Tape Echo

Detta Instructable visar dig hur man gör en ekoeffekt analoga band för användning med elgitarr eller någon annan ljudkälla. Kassetten tape echo sysselsätter samma grundläggande princip som legendariska vintage enheter som Roland Space Echo eller mer...

DIY Duck Tape manschetter

Hey y'all så idag jag ska visa dig hur man gör Duck Tape manschetter.Material:--> Sax--> Duck Tape--> Delar av kardborrebandLåt oss komma igångSteg 1: Skär bort en bit av Duck TapeDu denna bit vara cirka 20 cms eller tillräckligt att linda runt h...

DIY Duct Tape Bow

låt oss göra en underbar och söt duct tape båge! : DSteg 1: leveranser Du kommer att behöva:1. sax / ex-acto kniv2. silvertejpSteg 2: skär Skär 2 band av din silvertejp av exakt samma längd. Jag använder vanlig silvertejp som jag inte har någon mönst...

DIY Duct Tape örhänge

Dessa söta örhängen är så lätt att göra och roligt.Följa denna enkla steg och göra några vackra örhängen för dig själv.Detta skulle vara en stor gåva alternativ också för din älskade:)... Jag hoppas du kommer att gilla det... Tack.Steg 1: Saker som b...

DIY din bröllopstårta

Detta instructable är den ultimata, mest detaljerad guiden till att göra din egen buttercream bröllopstårta och anpassa det efter dina behov. Med bröllopstårta priser ofta över $400 är en hemmagjord bröllopstårta en enorm budget sparare. Plus, kan de...

DIY enkelt dubbel-hjärta Ring

Jag var tvungen att komma ut ur min virvel-fobi och försök att göra något annorlunda med tråd... Och sist jag gjorde detta enkelt dubbel-hjärta tråd ring, hoppas du gillar det :)Steg 1: Material som behövs Att göra denna dubbel-heart wire ring du beh...

DIY Swirly dubbel-hjärta Ring

Efter att göra enkelt dubbel hjärta ringen höll jag undrar hur man gör en swirly dubbel hjärta ring!Jag kunde inte motstå, jag var tvungen att ge det ett försök, även om det inte visar sig vara lika söt som den enkla men jag var glad att lägga en ann...

DIY LED plexiglas hjärta

ända sedan jag såg denna awesome dörrdenna awesome dörr en stund sedan, jag ville göra något liknande det för mig själv. Tja, jag bestämde mig för jag skulle prova på något i mindre skala, så ett inramat hjärta för en speciell någon är perfekt.Steg 1...

Idéer para decorar un espacio con washi tape

Todos nos hemos encontrado sv ese momento. Tenemos una jämfört lista para ser decorada frente nosotros y no podemos decidir qué hacer que sea económico, se vea bien, y lo más importante, havet divertido de armar.Cuando sv el estudio empezamos en arma...

Idéer för att dekorera ett utrymme med Washi tejp / idéer para decorar un espacio con washi tape

--Svenska--Vi befinner alla oss i detta ögonblick. Vi har en vägg som är redo att b inredda precis framför oss och vi kan inte bestämma vad jag ska göra som är både ekonomiska, ser bra och, viktigast, är roligt att sätta ihop.När vi började att sätta...

DIY Duct Tape blomma

Steg 1: material Behöver du grön silvertejp och andra färg-silvertejp. Du behöver också en penna och sax.Steg 2: Att göra stjälken Mäta några grön tejp längden på din penna (eller penna!) och skär den. Rulla sedan din penna (eller penna!) i silvertej...