En Lego flygplan: Little EagleHey guys detta instructable lär dig hur man gör min Lego flygplan. Jag kallar det lilla örn. Jag designade denna modell av myself.so ja kan komma igång. PS min första instructable.
Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO flygplan (mycket enkelt att bygga.)

Detta är en mycket enkel Lego flygplan att förmodligen någon om du kunde komma med, men jag satte den på här ändå. Njut!Steg 1: Ta en platt 2 av 12 och använda det som bas.Steg 2: Lägga till en platt 2 by16 för vingar. 7 prickar på varje sida. 3 pric...

LEGO flygplan

detta flygplan har ganska mycket bara samlar damm under de senaste åren och jag bestämde mig för att jag kan göra en instructable för det eftersom avsnittet Lego flygplan saknas. Meddelande jag om jag borde....

Mini Lego flygplan

Detta är tre plan jag skapat. Planesuse grundläggande bitar det kan också sätta in olika saker beroende på din fantasi. De kan också förvandlas till en stor plan.Steg 1: Plan nummer 1 Detta plan består av 8 bitar och kan förvandlas till olika saker....

Air craft plattformen

detta är en modell som jag gjorde för Lego flygplan. Det är helt enkelt en plattform för visning. Jag gjorde detta för min Lego flygplan Little Eagle.Steg 1: DelarnaSteg 2: Montering Första start av med 4 x 4 plattan att sätta 2 x 4 plattor på botten...

Flygplan Lego struktur

detta är en steg för steg instructable om hur man gör en Lego flygplan struktur i sex steg.Steg 1: Ta en stor 16 plats gul Lego och använda som bas för flygplan.Steg 2: Ta en röd åtta plats Lego och kompensera Lego av en plats och fäst på baksidan av...

LEGO Jet flygplan

denna Lego Jet flygplan ger ett roligt och enkelt sätt att utforska varje barnens dröm – flyger. Lego flygplan är en superenkel bygga med standard bitar men fortfarande resulterar i en cool leksak. I min barndom ägde leker med legos till nästa steg a...

Göra en RC ubåt från RC bil!

Börja med insamlingen av följande:Verktyg-varm limpistol och flera limstift-en hobbykniv (aka exacto kniv)Material-en fungerande elektriska fjärrkontroll bil-två lego propellrar *-tillräckligt batterier för fjärrkontrollen och bil-en robust ** plastf...

RC båt

som har en pool och har ingenting att göra hela dagen? Tja detta är projektet för you.this hög hastighet båt är roligt, enkelt och gratis.Steg 1: leveranser Samla dina leveranser, flytande plattformen, sax, tejp, wire, markör, 4 motorer, 3 propellrar...

Min LEGO VTOL flygplan

detta är min LEGO VTOL (Vodrätt TÅke Off och Landing) flygplan. Om jag får tio röster säger ja, kommer jag göra en instructable om hur man gör detta flygplan. Rösta i kommentarerna om du vill ha en instructable på detta flygplan.Steg 1: Fram och bak...

LEGO Desert Eagle.50

Steg 1: Introduktion Här är en Desert Eagle.50 gjord av LEGOs nästan i sin helhet. Den har Rainbow vävstol gummiband så att bilden fungerar. LEGO varumärke band var för trång, och inga svarta band passar.Modellen är nästan en 1:1 skala, men det är nä...

LEGO Instructable - enkel flygplan

dessa instruktioner kommer att ge en detaljerad uppsättning instruktioner att göra flygplan visas ovan. Detta plan kräver några steg och kan göras från delarna i de mest grundläggande Lego uppsättningarna köpas. Lego block färger som används i dessa...

LEGO desert eagle 50 cal

så jag gjorde en desert eagle med hammare och flyttbara mag av legosNjut avstorlekar är 33 reglar av 4 dubbarkommentera om du tut...

LEGO Aerobatic flygplan

jag har en länk till en fullt inbyggd digital version av min flygplan på Lego Digital Designer, men du kommer bara att kunna komma åt den om du ladda ner programmet (det är gratis). Du bör kunna bygga den fina genom att följa steg för steg bygga plan...

LEGO desert eagle

bränder men bara när du drar i avtryckaren ordentligt....

LEGO Desert Eagle och M9 Redone

jag byggde dessa för länge sedan men en admin berättade för mig att göra om dem... så jag gjorde... här de är... ingen om dem skjuter (de är modeller)... första gången jag gjorde dem det tog mig 3 dagar att bygga m9 och ca 4 timmar att bygga DeagleSt...

LEGO M9 och Desert eagle

dessa är borta sedan länge snälla kommentar...

Ett par Lego idéer

alla dessa idéer och projekt är min egen idé jag inte bryr mig om du göra eller föreslå förbättringar men kom ihåg dessa är min inte dinSteg 1: Första en jag har inte ett namn på någon av dessa så snälla föreslår i kommentarerSteg 2: Nästa en Igen nå...

Bästa Lego butterfly kniv

jag älskar verkligen dessa knivar och efter många timmars mixtrande, jag tror jag kan ha uppfunnit den bästa Lego butterfly kniv modellen.Steg 1: Bitar Detta kan vara en liten bit tidskrävande men det ser så mycket bättre om det är allt svart. Bladet...

Black Eagle antenn kartläggning UAV

detta skrov var utformad för att uppfylla tio nedan kriterier med det slutliga målet att bära en antenn kartläggning nyttolast.Innan du designar den svart örnen jag satte mig och drog upp en lista över designaspekter som jag skulle vilja inkludera i...