Enkel LED testareAlltför ofta kretsar är byggda och döda led är omedvetet lödda i dem. Endast när kretsen testas inser skaparen att lampan inte fungerar. Det är då omöjligt att säga om det är LED eller krets som är felaktig. Vi har skapat en enkel LED tester för att testa lampan innan du använder den för att bekämpa problemet.

Material:

 1. (4) 4'' x 5'' bitar och (2) 5'' x 5'' bitar av skum styrelse för att bilda rutan
 2. (1) 3'' x 4'' piece skumgummiplatta att bilda kretskort
 3. (1) dubbla pole double kasta switch
 4. aluminiumfolie
 5. (6) 5'' trådarna strippad på vardera sidan
 6. (1) 9 volts batteri
 7. (1) 1 k motstånd
 8. 1. 10 k motstånd
 9. koppar Konduktiv tape
 10. superlim
 11. multimeter för att testa ledningsförmåga
Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en enkel LED testare.

Detta är en mycket enkel men användbar LED testare som låter dig testa, jämföra och kolla färgen på bara om någon två pin LED.För att göra det behöver du följande:-En PP3 batteri koppling.En 470 ohms motstånd.En bit av plast krympfolie för att täcka...

Hur man gör en enkel LED testare

vill du bygga något men du vet inte om din lysdioder fungerar?Använd denna lilla LED testare för att hitta!Steg 1: material! Tja, alla wou behöver är:-några eltejp-en knapp cellsbatteri-en jag / d kabel sak med hål i det (jag inte vet hur det heter)-...

Modded verktygslådan: Flaslight, LED testare och 5v regulator

i början av denna mini projekt av mina började med mig ta min lilla verktygslådan med mig till arbete till arbete med min arudino på natten SKIFT och att inte somna på dem. På grund av att komma hem klockan tre på morgonen, och det är nästan pitch bl...

Enkel och lätt LED testare

Jag går igenom en massa lysdioder och en nyligen projekt bestående av över 1000 av de små buggers fick mig att skapa mina egna LED testare. Nu dess inget speciellt. Helt enkelt en 3.3V batteri som går genom en strömbrytare som i sin tur driver en ind...

Små LED testare

YALT, YALT, YALT..., eller "ännu en annan ledde testare". Det finns redan flera olika typer av LED testare på Instructables. Så varför en annan?Tja, började det efter att jag av misstag stötte under en av mina komponent lådor. Lådan var fylld me...

Mini LED testare

Hej alla, detta är min första i'ble och jag vill bara be er att ha tålamod med mig om inte jag är så tydlig som erfarna användare. Till att göra behövde jag en LED Tester för att kontrollera vilken färg det var, om det var IR, eller om den arbetande....

Noob's LED testare

jag befinner mig, mina vänner och många andra människor försöker använda mind blowing metoder för att testa en LED.Många tror att tillämpa 2V eller 3V till en LED är enklaste sättet att testa den. Kanske, men inte det säkraste sättet!Vi har, måste be...

Bärbara drivs bakbord och LED testare

en billig, snabb och enkel, portabel drivs bakbord och LED testare. Du kan enkelt testa din LED innan du använder dem i dina projekt så att de fungerar först. Återstående öppna hål i protoboard möjliggör snabb användning av en skärbräda.Steg 1: mater...

Hur man gör en enkel LED Torch

https://www.youtube.com/watch?v=QqlzWLRIZzU&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en enkel LED-ficklampa du behöver! En klädnypor, en LED-lampa helst med långa kontakten ledningar, 3 volt titta på batteri och dubbelhäftande tejp tejp!Steg 2: Steg 3: N...

Enkel LED Torch

HejI detta instructable jag ska visa dig hur man gör en enkel LED-ficklampa med främst hushållsföremål.Det är inte den mest kraftfulla av facklor men det är ett enkelt sätt att Visa kretsar och det tar alla en minut att göra.Steg 1: Vad behöver duEn...

Batteri clip LED testare.

har du någonsin satt ihop en krets och efter avslutad du upptäcker din LED inte fungerar? bra med detta Instructable som aldrig kommer att hända igen! Jag presentera batteri clip LED testaren.Steg 1: komponenter: Components:kvinnliga huvud pins1 k mo...

Enkel kontinuitet testare krets

kontinuitet testare är en enhet som testar kontinuiteten i kabeln till hands. Det är ett oumbärligt verktyg att kontrollera trasiga ledningar och oönskade kortslutning av ledningar. Om vi vill kontrollera att kabeln är ansluten från ena änden till en...

Enkel LED krets

Vi kommer att vara att bygga en enkel LED-krets. Handboken riktar sig till nybörjare i hobby elektronik. Ingenting är antagen om förkunskaper; förklaring och tydlig instruktion är så nybörjare kanske vet vad han eller hon gör som kretsen byggs.Steg 1...

Nuvarande reglerade LED testare

många människor antar att alla lysdioder kan drivas med konstant 3V kraftkälla. Lysdioder har i själva verket en icke-linjär ström-spänning relation. Nuvarande växer exponentiellt med den spänningsfrekvens. Det finns också den missuppfattningen att a...

LED testare och Container Jar

Hej! Idag kommer jag att visa dig hur man bygger LED testare och Container burk. Jag alltid förlorar min lysdioder och blanda min brända de med bra. Att bli av med detta problem och skydda min lysdioder från att gå vilse jag byggde detta projekt. Des...

LED testare med justerbar ström

detta är lätt att bygga LED testare med flera användbara funktioner.-Justerbar ström på 1 mA-20 mA - utvärdera ljusstyrka och effektivitet-Vf (framspänningsfall) mätning - behövs för att beräkna motstånd värde-LED skadas inte om ansluten bakåt - spän...

Minty LED testare

sluta fumla runt för ett 3V batteri, bygga din egen LED testare och fräscha andan medan du är på det!Låt oss komma igång.Steg 1: material You will need:Altoids Smalls tin: ~$1.50 på ett apotek. Eller köpa dem i lösvikt på Amazon.(1) tråd bostäder: $0...

Enkel LED-ljus

Nu är en dagar LED-ljus mycket populär, den är ofta använda i belysningssystem instated av vanliga glödlampor glödlampa, fluorescerande rör lätt och kompakt fluorescerande lampa. Den största fördelen med LED-lampan är förbrukar låg effekt och lång li...

Enkel LED ersättning för cykel lampa / främre ljus

Jag ville ersätta den gamla ineffektiva lampan i min cykel front ljus med en enkel LED krets medan fortfarande min dynamo för makt.Medan de flesta cykel dynamos har något liknande 6V, 3W skrivit på dem, det är inte helt sant. Deras produktion är vanl...