Funktionella Lit kostym glasögon till herr frystaallt sånt! LED glasögon se genom (förvånansvärt väl, alltför)! De pulserar subtilt, att göra dem så kallt och förnedring. De var helt perfekt för den karaktär jag skulle efter - Herr frysningen. Det var första gången jag verkligen leker med lysdioder och Arduinos, så det var en bra inlärningskurva enormt med hjälp av underbara Instructables gemenskapen. Den största lärdomen här för mig (som med praktiskt taget varje projekt) var iterera, iterera, iterera! Jag har hoppat så för detta instructable dock och jag ska visa dig stegen för att slutprodukten!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör 3D-glasögon till 2D glasögon, vad?!

Hej. Tack för att kolla min kanal och för att titta på denna video. Detta är en kort video om hur du konverterar två par 3D-glasögon som du får på biografen i 2D glas. Detta är bekvämt för människor som har familj och vänner som kanske inte gillar at...

Gör din egen spektakulära Steampunk glasögon för Under en Dollar: ramar och linser ingår!

Oh dearie mig, vad någonsin skall jag bära till galen vetenskapsman boll ikväll? Ända sedan jag byggde min egen lasrar för några hem-brygga ögonkirurgi, jag har inte behövt glasögon, men någon galen vetenskapsman vet rätt glasögon är viktigt. Genom å...

Gör din egen recept simning glasögon

bära dina glasögon i vattnet är ett säkert sätt att sluta med att köpa ett par nya, och kontakter tenderar att poppa ut när du simmar. Jag kan inte bära glasögon, men massor av mina vänner gör, och jag har sett många ett par dyra glasögon försvinner...

Recept 3D tryckt Steampunk glasögon

Så vill du Steam Punk glasögon, men du har en begränsad budget och nedsatt syn? Du har kommit till rätt ställe!Detta instructable kommer att täcka sourcing av linser och hårdvara, ger dig med mönster (och källfiler) till 3d utskrift egna ramar och ha...

Att göra harry potter glasögon

Om du är en harry potter fan men inte vill spendera pengar på affären köpte kostym glasögon då du hittade rätt instructable.with några hus håll produkter kan du göra några återvunnet glas, en liknande design kan användas för att göra steampunk glasög...

3-i-1 läder Dr Whoo Uggla Mask med glasögon

Heter av min vän Christine under en "Namn denna Mask" poll på Facebook, Dr Whoo är en rolig, mångsidig mask/skyddsglasögon combo som du kan bära flera sätt och display som konst när inte annat används.Steg 1: Låt oss komma igång! Vad du behöver:...

Ändra dina glasögon färg och avsluta

Är du trött på tråkiga plast ramarna? Du kanske behöver bara lite mer färg i ditt liv. Detta är ett enkelt sätt Restyle dina glasögon till något mer djärv och unik. Jag kommer att visa några tekniker på 3 olika par glasögon.Steg 1: Samla dina leveran...

Sugru glasögon näsa bitar

Jag deltog i min lokala Hackerspace, Arch reaktorn, i St. Louis, Missouri, ikväll och medlemmarna arbetar med Sugru (egen inställning gummi). Flera minuter efter att jag kom in genom dörren, bröt näsa lappa av mina glasögon.Eftersom jag behövde köra...

Lasercut Straight-sidig matprovningen glasögon

Vi planerar en öl som smakar fest för att förbättra vår kunskap om öl smaker. Så vad bättre sätt att komma igång, än med en fin ny uppsättning provsmakning glasögon, varje etsade för ungefärligt 3 oz häller och numrerade 1 till 10.Jag piskade upp des...

Göra ett par Audiostrobe-kompatibel LED glasögon för användning med hjärnvågorna övningsprovet program

Audiostrobe glasögon används tillsammans med ljus och ljud maskiner, samt vissa hjärnvågorna övningsprovet program. Glasen har lysdioder byggdes vilken puls i synkronisering med ljud, vanligtvis antingen binaural beats eller isochronic toner. Ljus oc...

Enkla glasögon hållare

för detta kan du använda någon låda som du gillar men jag hitta telefonen lådor att vara den bästa storleken för detta projekt. Jag använder en samsung galaxy S5 låda jag hade liggandes både eftersom det är den perfekta storleken och jag bara trä sti...

Simning glasögon charm

denna simning glasögon charm är verkligen lätt att göra, eftersom en av mina vänner går simning de gav mig idén att göra simning glasögon du inte har att göra på utsidan av glasögon tie dye du kan göra det någon färg.Steg 1: Steg 1: börjar göra först...

Colorblind stöd glasögon

Skapa två uppsättningar färgade glasögon till stöd i color-blindness. Bra för lösa spel pussel som kräver normalt färgseende, eller bestämma om en färg är röd eller grön.Användningsområden: när du bär paret cyan, röd kommer att visas mycket mörk elle...

Sky lykta form avfall plast glasögon

Göra detta DIY sky lykta att återanvända vårt avfall plast glasögon på lämpligt sätt. Använd i många händelser som dessa glasögon används bara för en gång och efter det blir det fast avfall som skapar luftföroreningar. Också dessa tar mycket tid att...

Läkare som tionde Doctor's 3D-glasögon

Hej, alla! För min första instructable, jag gör 3D-glasögon baserat på de som bärs av David Tennant i läkare som serie 2 finalen tvådelat Armén av spöken/Doomsday. Medan Eleven är och kommer alltid att vara min läkare, jag nyligen började åter läsa e...

HDR glasögon: från cyborg svetsning hjälmar till Wearable beräkning i vardagen

Detta Instructable är inte en lektion om hur att använda befintliga HDR (High Dynamic Range) programvara. I stället det ger dig en DIY (gör det själv) metod att skriva din egen HDR programvara och skapa dina egna system som kan potentiellt gå utöver...

Glasögon monterad bildskärm till ett öga - vända dig till en Borg

UPPDATERING 15 mars 2013: Jag har nyare bättre version av detta nu i en annan Instructable:Tro det eller ej var det verkliga syftet med detta projekt inte att spela på att vara en Borg.Jag behövde göra någon form av wearable head up display som också...

Hur till sätta fast läckande glasögon

detta är inte en långsiktig lösning, och är inte garanterad att få perfekt resultat.Steg 1: Hur man fixar läcker glasögon Detta är för fritids glasögon det läckan där det organ som innehar linsen möter linsen.Steg 2: Vad du behöver Behöver du två hus...

En idé: Glasögon som omvandlar till solglasögon i Sun. en elektronisk projekt forskning.

Så gör min idé om att genomföra vad denna LCD nyckelring, in i de RealD eller bara om någon glasögon.Jag behöver Karl entusiasten att forska tillsammans och bygga detta kreativa projekt som ännu inte har gjorts på internet. Jag har letat efter denna...