Gas flaska bollen GrillJag fick räckte över en gammal gas flaska från en vän. Jag märkte att detta inte är en returemballage flaska, så vad göra med den.

Jag har naturligtvis bygga en boll grill, till lean svetsning igen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gas flaska eldgrop / Brazier / Grill Grill

Att göra en eldgrop / brazier / Grill från en gammal 4,5 kg gas flaska. Perfekt för utomhus uppvärmning, rostning marshmallows eller bbq på kvällen!Steg 1: Förbered gasa buteljerar Först, se till att flaskan är fri från gas. Öppna ventilen i en utomh...

Gas flaska ugn eller grill

detta instructable kommer att visa dig ett sätt att göra en gas flaska i en ugn eller grill.Detta är bara en enkel steg för steg instructable med några bilder och filen jag gjorde i google sketchup.Känn dig fri att ändra design.Du får gärna ställa fr...

Gas flaska log brännare

jag kommer att vända en gammal gas flaska i en log brännare eller uteplats värmare. Min handel är i svetsning och tillverkning industri därför jag har tur som har verktygen till hands. Men för att vara ärlig var det viktigaste verktyget för detta job...

Gas flaska trä brännare

Gasbrännare flaska trä är mycket lätt att göra, effektiv, och är perfekta för sen natt parter. Om du aktiverar dem rätt upp, mitten kan börja glöda röd, du kan sätta en vattenkokare på toppen, eller skär toppen av och lägga en värmeplatta. Detta är v...

Ultralätt Gas flaska stabilisatorn

detta är min första instructable så vänligen vara trevligt!Det finns många lätta backpacking kaminer på marknaden där brännare enheten är monterad på toppen av gasa buteljerar. De är lätta och kraftfulla lider alla med ett vanligt problem, instabilit...

Göra en gräns spis från en gas flaska

jag såg nyligen en gräns spis online och tänkte hur awesome det skulle vara för camping.Jag tänkte också kostnaden var dum och att jag kunde göra en lika bra för nästan ingenting.Material som behövs:-en tom 15kg gas flaska - gratis från en co-arbetar...

Vader Gas flaska Log brännare

Vader log brännareSteg 1: Hitta några flaskaLeta upp en tom flaska. Ta försiktigt bort kranen. Fyll med vatten tränga någon vänster över gas.Observera:Manipulering med LPG cylindrar eller konvertera dem till annan användning som visas här är mycket f...

Gas-flaska spis / bioetanol brännare / Woodburner

Det finns en hel del bilder ute på olika konverteringar av LPG cylindrar till woodburners - allt från extremt grov & redo till de mycket avancerade och imponerande; men jag har kämpat för att hitta någon form av steg för steg guide om hur man konvert...

Terminator Gas flaska Log brännare

detta är den mest detaljerade log brännare design jag har gjort hittills. Designen har begärts av en klient till jul. Du kan kolla in min andra design på https://www.facebook.com/pages/Burned-by-Design/1526857080886471Mitt första steg var att hitta e...

Altoid Gas Grill

du har sett den ursprungliga E-Grill gjord av en altoid box, väl vi precis avslutat att göra den första Gas Powered Altoid Grill! Kolla upp det!...

Nasse formade trä brännare från en gammal flaska.

En flaska trä gasbrännare, sedan detta instructable jag var avsedd för att göra en själv. Mer än ett år jag tänker på att det är ett projekt för mig. Jag fick mig ett löfte om en gas flaska så snart den var tom. Utlovade gasa buteljerar men vill inte...

Propan flaska Jack o ' lykta

ödmjuka propan/LPG gas flaska inte bara ser bra ut som en Lego dude, men kan också kan lyste upp som en awesome Halloween prop.Steg 1: Måla din Gas flaska jag började med en Fältkök propan flaska som redan var gula från fabriken, men det var inte hel...

Gas Cylinder till frukt Press

det är den tiden på året igen när trädgården är full av frukt. Vi har några äppelträd och några päronträd. Oftast frukten blir hälften uppätna av fåglar eller bara sjunker och går till spillo. I år bestämde jag mig att använda frukten och prova min h...

Propan flaska Lego huvud

en dag märkte jag att den ödmjuka propan eller LPG gas flaskan är ganska mycket en exakt storskalig version av en Lego mini fig huvud. Så jag bestämde mig att muntra upp min BBQ flaska med lite Lego lovin'.Steg 1: Måla din Gas flaska Börjar med en gr...

Bygga en cykel: anpassad Honda Hobbit Moped

Jag köpte en 1981 Honda Hobbit ett tag tillbaka, en rolig liten kvarleva från en oljekriserna före min tid. Jag förväntade mig att rida den i ett år eller två, spara en massa pengar på gas, och göra det en lil snabbare. Jag föll snabbt ner i kaninhål...

Scratch byggt eldklot skytte Tricopter

"Vad är detta? En repa byggt tricopter på Instructables? På en 250 racing storlek? Med 10 tums rekvisita? En pålitlig, smidig och innovativa YAW mech? OCH ETT ELDKLOT SHOOTER? Hur skapar jag en?"Tja, är jag glad att du frågade.(För en kortare In...

Van konvertering

Mercedes Vito inredning passar för arbete och weekend resor.Funktioner:Isoleradply fodradkände fodradFritids batteri installerat på power 12v och 230v inverter.Vattentank med pumpLED-belysning12V kylskåpkemisk toalett2 spis gas-spis med grill.Folding...

Darth vader log brännare

tänkte jag skulle delaSteg 1: Uttråkad på jobbet... vad göra? en eftermiddag medan du väntar ett jobb att komma i beslöt jag att surfa på internet... att ha snubblat på en bild på en awesome darth vader log brännare (coincidentally på denna webbplats...

DIY träd MANOR - Australia Day redo

Sista-minuten inträde men jag tänkte jag skulle ladda upp mitt nuvarande projekt,Välkommen till trädet MANOR!,Idén togs i förverkligas endast 3 dagar sedan och sparkade bort på lördag, en fast två dagars arbete sattes i och nöjd med hur det blev, någ...