Gör brand kolv med tråd packningMaking brand kolv är egentligen inte svårt som det verkar. Det är bara att följa några villkor, såsom...

1. cylinder diameter får inte vara mer än 1/2", om dess mer sedan dess blir nästan omöjligt att skapa nödvändiga trycket med hjälp av handstyrka. Den idealiska diametern är från 3/8" till 1/2". Kom ihåg mer diameter innebär mer tryck krävs.

2. även om O ringar producera bra tätning, för att få O är ring av rätt storlek knepigt. Thats varför jag föredrar tråd packningar.

3. användning av bra röding tyg är viktigt. Det måste göras av bomullstyg och måste vara torr.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt O Ring / tråd packning (Duo Seal) brand kolv

se min en annan brand kolv påDenna brand kolv använder antingen traditionella tråd packning eller o-ring. Dess verkligen en lätt Duo Seal brand kolv.Sedan cylinder med mindre diameter (3/8") används, det är lättare att producera nödvändiga påtrycknin...

Hemgjord brand kolv

Jag bor i vackra ol ' Seattle. Det gillar att regn här ton, speciellt under vintern, hösten och våren. När det regnar, jag dink runt i maskinen butiken på min arbetsplats. Jag är också en ivrig hiker och husbil, så detta projekt passar rätt in med mi...

Hur man gör en brand kolv

detta är ett enkelt sätt att göra en brand kolv. En brand kolv är en metod för att skapa en brand genom att komprimera luft, orsakar värme och tända några fnöske! Mer information om brand kolv.DISCLAIMER:Jag är inte ansvarig för eventuella olyckor or...

Illustrerade & detaljerad Guide till att göra en brand kolv

i detta instructable kommer jag försöka visa dig hur man gör en brand kolv använda relativt vanliga material som finns på din lokala järnaffär. Det tog mig några försök att få det att fungera rätt så förhoppningsvis detta instructable hjälper dig nyt...

Gör en brand kolv!

jag använde några kvar över material från penny whistle-projektet för att bygga en brand kolv! Du kan använda en brand kolv till komprimera och värme luft, belysning din tändved i brand. Du kan sedan använda den heta ember för att bygga en större bra...

Kan du brand andas med mineralolja..?

Hej, killar (och tjejer) TrollFaceTheMan här med ett annat populärt efterfrågades video...Nu de flesta av er kanske vet ett tag tillbaka att jag hade gjort en video på "säker brand andas med vegetabilisk olja... (Länk här: http://youtu.be/s22VUlh9RF8...

Säker brand-andning med vegetabilisk olja...

Hej YouTube! Åter sköt denna video eftersom min andra kamera slaktade hur awesome eldklot titta... Men jag har några frågor... Hög luftfuktighet i luften tycks påverka hur stor av en flamma kan du få...Hur som helst... Hoppas ni gillar det!För att an...

Hur en si brand detektorer med Iteaduino Plus

Iteaduino Plus är en öppen källkod ARM utveckling ombord, som bygger på Allwinner A10 SoC, liten storlek, hacker vänlig, utdragbara och mycket billig.Itead anpassade IteadOS, ett operativsystem baserat på Ubuntu, som erbjuder drift funktion av den un...

Primitiva brand start, med hjälp av en pump borr

demonstrera användningen av en pump borr att tända en eld med friktion....

LEGO brand Falcon med fjädring (Pia)

Detta är min post för tegel Fiesta 2013 Observera att detta är ett pågående arbete. (PIA) Anvisningar för komplett modell kommer snart!...

Hur man gör en bugg ut Bag

varje dag har vi ett allt större behov till lära sig hur man överlever skulle värst hända. Oavsett om det är en naturkatastrof eller en invaderande land, är ha resurser för att du en av de viktigaste tillgångar du har. Förberedelser är nyckeln, oavse...

Packning att göra med hjälp av Laser

En dag stod jag inför uppgiften att återuppbygga en av mina motorer. Efter en hel del rengöring och demontering insåg jag att jag måste investera och installera nya packningar runt. Jag upptäckte att de var dyra och i vissa fall omöjligt för att få n...

7 metoder av primitiva brand start

jag har använt alla av de följande metoderna framgångsrikt. Var och en kan ge eld, men garanterat inte. Mina personliga favoriter är brand kolv och flinta och stål. Jag har noterat några "ibles" om att göra båda. Visst kan du också köpa båda. De...

Hur man gör Char tyg med en tonfisk kan

jag offrat mina barnkläder och en burk tonfisk att göra vissa högkvalitativa brand starter! Här är hur man gör en stor sats av Char-tyg att lägga till din nödsituation kit.www.thekingofrandom.comSteg 1: Titta på videon!Varning: Detta projekt bör inte...

Hur att FÖRKOMPRIMERA luftpistol med saker i du kan hitta i din lokala skafferi

DISCLAIMER: inte ta något ansvar för någon skada, dödsfall eller sakskada som orsakas av ovanstående information och instruktioner. Avsedd för informationsändamål.Hej, fellow DIYers och luftvapen entusiaster! NK här med en snabb pellet hacka att öka...

BMW 6-cylinder dubbel vanos kolv seal fix process Reparationsanvisningar

Om du kör en BMW 6-cylinder fordon 1993-2006 misslyckas troligtvis din Vanos (variable valve timing enhet). Sälar ï¬ till kolvarna inom Vanos enheten bära förtidigt. Dessa sigill är tillverkade av dålig kvalitet Buna gummi som inte är anpassat till d...

Brand Starter

Im kommer att visa dig hur man gör en brand starter med bomullspinnar och vaselin. (Chapstick fungerar också) Dessa brand förrätter är vattentäta och du kan också lätta dem med en gnista!Steg 1: material Material du kommer att behöva är:En lättare (n...

Hand borra eld med grönt trä!

Ett par år tillbaka blev jag intresserad av primitiva brand belysning tekniker. Jag började genom att göra en båge borr och lekte med ceder och tall. Jag blev frustrerad när jag inte kunde få det att fungera. Jag pratade med en massa killar om proble...

Petroball brand förrätter

Innan jag visa dig hur man gör dessa potentiellt farlig brand förrätter, säger jag detta:Om du inte vet hur man gör en eld säkert, eller om det finns ett brand förbud vart du ska, eller om du inte tror är säkert för en eld, inte bygga en eld!Bara kan...