Göra en dold julgran vattning Systemdetta lätt-till-bygga system är förklädd till en radbruten närvarande under granen. Det kan lätt påfyllning och kan vatten ditt träd i flera dagar om du inte är hemma.

Det finns många fördelar med att dekorera med levande julgranar, men den daglig vattning kan bli lite jobbigt, särskilt om din treestativ är svårt att nå. Det är också omöjligt att resa under någon längre tid utan att få någon annan att vattna din träd medan du är borta. Detta system kommer att eliminera båda dessa problem.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Automatisk julgran vattning system

hur man inte ska glömma att vatten du säsongens träd i år.Steg 1: Hur man gör det Strängen kommer att suga vatten ur behållaren av kapillärkraften.Allt du behöver göra är att kontrollera då och då för att se om behållaren behöver påfyllning.Inte behö...

Automatisk växten vattnas System

jag gjorde en automatisk anläggning vattning system genom att använda ett akvarium pump och elektrisk timer.Materialet kostade mig ca $60 vilket jag tycker är lite brant. Du kan förmodligen göra detta för omkring $40 med en luftpump istället för en d...

Billig och enkel automatisk House växt vattning System

jag har växter i mitt kontor - problemet är att mina dagar variera vilt och ibland jag glömmer eller inte har tid att vattna blommorna. Jag tittade för en automatisk house vattning system och de var mycket dyrt ($49-$100) och jag kunde inte vara säke...

Självreglerande vattning system

kort: denna metod använder tekniken för vissa fågel vattenflaskor (som ). Du ska också använda vissa kommunicerande kärl.Den grundläggande tanken dras i pic #1.För att göra det, behöver du:-plastflaska med mössa-pot plattan-slangar (ca 3 till 5 mm in...

Solar vattning System

Detta är en grundläggande vattning system jag satte ihop för att hålla min jätte atlantic pumpa hydratiserade medan jag arbetade bort. Kosta bara några kronor och ca 20 minuter för att sätta ihop. Vattning raderna har sedan lagts till att vattna min...

Arduino kontrollerade växten vattnas system och anpassade AC kärl avsättningsmöjligheter

detta är ett projekt att skapa en automatisk anläggning vattning system och en AC kärl utlopp som du kan kontrolleras med hjälp av en mikrokontroller. I mitt exempel används en Ruggeduino men detta är i huvudsak en Arduino Uno.Kretsen jag använde är...

Arduino automatisk vattning System

I handboken Instructables kommer jag visa dig hur du gör din egen - Arduino-automatisk vattning system för ditt "skrivbord" blomma (eller anläggning). Hela förfarandet är mycket lätt och du kan slutföra den här guiden i ca 30 min.Målet är att au...

Bygga en uppvärmd kyckling vattning System

dessa instruktioner hjälper dig att framgångsrikt bygga en uppvärmd bevattningssystem för kycklingar. Detta kan också användas på sommaren för att vatten dina fåglar genom att hålla röret värmekabel unplugged. Detta är ganska lätt att fylla i och med...

Arduino - växten vattnas System med TFT LCD-väderstation skärmen

Hej peepz, jag skapade en prototyp växt vattning system med väderstation på en TFT LCD för inomhus växande.Naturligtvis kan du bygga den för att använda den utomhus till.Detta projekt fungerar men är bara grunden för ett större projekt... från här ka...

Övervakning och vattning system med evive (Arduino powered embedded plattform)

Övervakning växtskydd är mycket viktigt för deras snabba tillväxt. I denna hektisk värld glömmer människor oftast att vattna sina växter som leder till dålig tillväxt och hälsa för sina anläggningar.Vi har genomfört en växt övervakning och vattning s...

Avropet själv vattning System

Att vara en angelägen, men något oregelbundna tilldelning innehavaren jag lider av problemet att jag behöver min växthusgaser att börja mina växter men alltid arbete kommer i vägen och när jag kommer dit igen mina växter har dött grund av brist på va...

Bygga en enkel Auto-vattning System från återvunna produkter

jag ett sätt att enkelt (och billigt) vatten min tomater via ett system. Jag byggde enkla waterers med 2 och 3 litersflaskor och tråd hängare. Min totala kostnaden utlägg för detta projekt var $1.16 för borr.Vattning priser:3-liters flaska: ca 48 min...

Omkonfigurerbara vegetabiliska trädgård vattning System

när jag först började med mitt grönsaksland skulle jag spendera timmar vattna för hand. Som fick gamla ganska fort, så jag började inrätta micro sprayer och drippers till vatten sängar eller enskilda plantor. Men så snart jag återplanteras eller cykl...

Hemma växt-vattning system

Det system som utarbetats här är för vattna växter genom att bara trycka på en knapp. Designen är ganska enkel och den totala kostnaden för detta är ungefär $15-$20 (Rs. 700). Mina växter behöver ca 1,5-2 minuter i vatten en gång om dagen (två gånger...

Nook trädgård - själv vattning system (+ april uppdatering)

På grund av de uppmuntrande resultaten förra året, både som en gröda och som ett system autonomi, utan också som en uppskattning av läsarna av instructables( beslöt jag att utrusta nya krukor också på första våningen i byggnaden nära ursprungligen sä...

Properduino - när en ingenjör trädgårdar - del 1 - Le Propergator vattning System

Varning!Att göra det som detta har en hyresrätt inte dåligt och jag fick fläckar av vatten som i bilden nedanBonjour! =]Arduino för PropergatorsDETTA ÄR ETT PÅGÅENDE ARBETE! Så ja dess förmodligen inte polerad ännu och har initialsvårigheter = [Också...

Enkla garden vattning system

Det finns några trädgård automationssystem genom att använda Arduino som är ganska detaljerade. Jag ville utveckla ett enkelt system för tidsinställda vattning. Man kan alltid utveckla den med IC555, men driver fluktuationerna kan störa vattning cyke...

Arduino automatisk vattning System för växter Sprinkler

förra månaden, har Elecrow kvar från den ursprungliga office och flyttat till nya lokaler. Vi kommer att sakna våra ursprungliga office där vi arbetade så hårt för mer än två år, vi kommer att sakna allt här, skrivbord, fönster, och de som krukväxter...

Jag kan göra en Aqua kub sällskapsdjur vattning system

Ok mina katter är bortskämda. De har en 9 fot avlysningen post, en gigantisk skräp låda de kan sträcka ut i och två snygga ägare. Vad mer kan de vill. Ja en filtrerad vattning maträtt. (Jag vet skämt; de slicka deras rumpor, har de en bajs filtrering...