How to Replace Jump Starter Alligator ClipsPublicerat den 08 maj, 2015

i mitt tidigare test av enheten, hade jag skadad alligator clips. Mer information i länken nedan:

men jag har beställt en ersättare och här jag delar hur man byter dem.

Hälsningar

Hassan Al-Mahmoud

Relaterade Ämnen

Enkelt reparera Alligator Clip

Det är verkligen ett problem när isolatorn runt din alligator clip lossnar. Och du vill inte få din tång ut eller krångel med det i fingrarna! Tja har jag hittat en lösning!Steg 1: Din alligator clip isolator lossnade!Inte hatar du när isolatorn runt...

Hemgjord alligator clip test tråd för 1$

i detta instructables jag visa hur man gjorde några test tråd.Material. 4 alligator clips (min var 0,25 $). en USB-kabelverktyg. Wire cutter. scewdriver. 5 minuterSteg 1: steg 1 Klippa kabeln i midle och band i slutet.Steg 2: steg 2 ansluter kablarna...

Alligator clip jumper tråd för LilyPad Arduino

Medan prototyper med min Lilypad Arduino ville jag använda en skärbräda. Jag började bara klippning vissa alligator testsladdarna (bifogas Lilypad) till startkablar (i bakbord), men min arbetsyta kunde få överfulla med kablar, och snabbt. Också, jag...

Car Jump Starter EPC89 38000mAh

Publicerad den 9 januari, 2014Översyn av flera funktioner bil hoppa förrätt EPC89 38000mAh.Du kan titta på filmen i nedan länk:...

How to replace a broken LCD for a Lenovo SL400

1. öppna den bärbara datorn och försiktigt ta bort de fyra (4) gummi stötfångare som täcker skruvarna som håller bezel på. Med hjälp av nageln, försiktigt bända dem bort. Bara ta bort de fyra (4) i hörnen. Sätta stötfångare på en liten bit av vax pap...

Styra din garageport från var som helst!

Hur många gånger har du drog ur din uppfart och fått tio menuetter på vägen bara att börja andra gissa om du faktiskt stängt ditt garage eller inte? Problemet löst! Med detta instructable du kan kontrollera om ditt garage är stängd eller öppna och st...

Atmel start 5: Livlina

M. A. Parker c2015Livlinan är en enkel krets baserad på Atmel ATTiny2313A mikrokontroller enheten (MCU) som fungerar som ett substitut klocka källa för ett mål MCU återges ur funktion av felaktigt ställa in klockan säkringar. Projektet, tänkt att var...

Starta upp från USB Raspberry Pi

Hej världen, tid för mig att gåva några raspberry pi till folket. Så här är min historia, jag nyligen examen high school och jag har jobbat med skolans det killen för mitt sista år. När jag tog examen, bestämde han sig att få mig senaste Raspberry Pi...

Starter projekt 2 | Objekt som sensorer

Ansluta till objekten omkring dig med Touch styrelsenAnvända din Touch ombord Starter Kit för att ge röst till objekten omkring dig. Spela in ett meddelande om vilka vitaminer ta, en påminnelse att vatten dina växter eller ens länka din favoritlåt ti...

Alligator leder med integrerad säkring innehavare för säkra anslutningar till bly-syrabatterier

jag gillar inte bränder. Jag ogillar särskilt bränder i mitt tält eller på min sovsäck. Detta instructable Detaljer de steg som jag använde för att skapa ett par alligator leder med integrerad säkringshållare så att något jag koppla upp med alligator...

Hur man hoppa starta en bil

i detta instructable jag visar dig grunderna i jump start en bil.Steg 1: Redo Först ut måste du ha everthing.1. startkablar2. en bil med ett bra batteri3. en bil med dött batteriParkera den bra bil så att batterierna är tillräckligt nära för att ansl...

I fickformat, Clip-On, backspegel

om du någonsin velat ha en av dessa clip-on cykeln speglar, men ville inte köpa en som specifikt monteras antingen hjälmen, visiret eller dina glasögon, då detta Instructable är för dig. Det är ännu bättre om du har delarna liggande som jag gör.Resul...

How To Make Round Petal Fabric Kanzashi Flowers

Denna vackra Kanzashi tyg blomma kan kopplas till ett Hårspänne, en väska, en skjorta...Steg 1: Vad vi behöver. * 7pc tyg rutor.* Nål och tråd* Tyg omfattas knappen* Alligator clips* Tyg avstyvningSteg 2: Tyg rutorVi använder 3,5-tums rutor i denna t...

Hur man gör alligator testa leder för under $3!

Någonsin ville alligator testa blytak för en multimeter men aldrig ville köpa dem?Tja, är här hur du kan göra dem för under $3.Och allt du behöver är testsladdarna naturligtvis, och alligator clips, med luckan kan ändar.Steg 1: Fästa alligator clips....

DIY Alligator sonder

jag gjorde en snabb hacka föregående vecka, när jag ville mäta nuvarande genom en krets som lasten varierade naturligtvis. Nuvarande mättes som en droppe genom en 3W motstånd. Det var svårt att hålla de små spetsiga sonderna på rätt pekar över kretse...

Fallskärm Man remskiva starta System

"Fallskärm Man" får en trissa system att ta upp och släppa honom högt upp i luften.Jag brukade göra "parachute man" leksaken mycket när jag var liten. Jag besökte Danielle och Rhett. Han blev inspirerad att göra en remskivan systemet a...

Stranden kompis: 3-i-1 sol telefonladdare, Boombox och solbränna Timer kalkylator

Föreställ dig den perfekta strand resan. Solen skiner, himlen är blå, vattnet är varmt och luftfuktigheten är låg. Du och dina vänner har allt du behöver för att njuta av solen, sanden och surfa: en kylare fylld med drycker och snacks, solskydd, flip...

Montering av 8 x 8 LED styrelsen Kit

detta är steg för steg instruktioner för montering i 8 x 8 LED styrelsen kit från moderndevice.com.Jag hade aldrig spelat med LED skärmar innan du använder det här kitet. Jag föreslår att läsa igenom alla församlingen steg innan du börjar att löda ef...

32 x 32 ledde matrisen

Bygga en 32 x 32 ledde matrisen med hjälp av en Atmega2560 mikrokontroller. Projektet innehåller stegen för att bygga matrix styrelse, PCB och programvaran (skriven i C++). Programvaran innehåller över 30 animationer, en RTC (realtidsklocka) och en t...