Hur konvertera Mortein Power Booster maskin till LED night lampa
Under en lång tid nu har jag sett denna maskin ligger runt i mitt hus. SPRIDARE patronen kom någon gång tillbaka och jag köpt aldrig en ny påfyllning.

Jag trodde då att använda det för annat syfte. Första sak var som kom till mig att förvandla den till en natt lampa eftersom jag kände sin patron kan vara en mycket bra ljus diffusor.

Färdiga lampa kan drivas direkt från elnätet [220-240 volt]

För er som inte är väl förtrogen med denna maskin, används den som en mygga avskräckningsmedel!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur konvertera Toyota Camry blinkers lampor till LED DRL

Har du alltid velat de ljusa LED varselljus på din Toyota Camry men vill inte köpa dyra XLE-modellen för att få dem? Nåväl, med våra Toyota Camry Switchback LED DRL ombyggnadssats, kan du ha just det på någon modell av Toyota Camry. Med bara några en...

LED Night lampa

här är billigaste LED Night lampa mindre än 1 $ med gamla FN används mobilladdare (min förlorad mobil).Steg 1: Steg 1. Material 1. gammal mobil laddare (5v 300 ma) - gratis befintliga FN används2. power LED 1 Watt med kylfläns - Rs. 10 (0.16 $)3. mot...

AC-LED Night lampa

INTRO.Denna AC LED Night lampa är tillägnad min vän och rådgivare * qs *. Utan hans hjälp kunde jag inte ha gjort det.Denna natt lampa körs på AC och är också en nödsituation ljus när kör på UPS-enheten på din PC. under elavbrott.Steg 1: Steg-1 Om fa...

Konvertera gamla dynamo strålkastare till LED cykel ljus

Konvertera gamla dynamo strålkastare till cykel lysdiodGöra en miljö vänliga ynamo drivs cykel LED-ljus jag har en spolit billigt dynamo ljus. Jag ändra min befintliga cykel ljus för denna led ljusDu behöver:gamla strålkastare för cykelen L-form bild...

Hur konvertera Google eller Youtube videos till nästan alla andra medier format gratis

i detta instructable jag visar dig hur man laddar ner video belåtenhet från många platser ( youtube, Google Video, etc) och konvertera den med hjälp av två metoder för att många andra format och codecs. En annan användning är att ladda ner musik vide...

Hur konvertera en 2D-bild / foto till en 3D tryckt bild!

Som vi nyligen ville göra några 3D tryckta fotografier, skapade vi proessing kod, som tillåter oss att skapa 3D-kartor från bilder.Vad behöver vi?Bearbetning 2.x.xMixer (eller liknande)Bearbetning koden:https://github.com/Jan--Henrik/image-to-3D-MapS...

Konvertera artighet ljus (dörr) till LED

jag ersatte glödlampan med LED. Ljuset är nu ljusare och renarespecifikationer på LED12V, 10mm, 40 graders, 5 chip LED, 100maSteg 1: ta bort bostäder Ta bort höljet från dörren, förvärva 10mm LED med resistor (för 12V) (köpt på EBay), gummibussningar...

Hur man gör en otroligt ljusa LED uppgift lampa

Fiat Lux! Stridsrop av varje vetenskapsman, ingenjör, elektriker eller alla som har att arbeta med små krångliga bitar. Du kan aldrig ha tillräckligt med ljus när du arbetar på vissa saker.Jag ville ha en ersättare för min 250 watt halogen--en lampa...

LED Night lampa i Juice kartong

Hej. I detta instructable, jag visar hur man gör en ursprungliga LED-lampa av material å. Det kan användas som en nattlampa eller hänger som en leksak på din julgran. Att göra lampa tar mindre än 30 minuter. Låt oss komma igång!Steg 1: Material och e...

LED night lampa med motion och mörker sensor

Detta är en batteridriven DIY projekt. Enheten kopplar automatiskt sig på när rörelse detekteras. Det kan användas i sovrum, tvättrum, garderober eller mörka domstolen etc. ha ljus om det behövs, ingen AC kraft behövs. Färgen på RGB LED kan ställas i...

LED Night lampa från återvunnet ficklampa

vi alla har de irreparabla billiga LED ficklampor i våra hem. Här är något användbart vi kan göra med den.Steg 1: Material som krävs för Material som krävs:1. gamla LED ficklampa2. batteri 9V3. Anslut kabeln4. 9V-kontakt5. lödkolv6. bly7. träskiva8....

Hur konvertera BMW 3 serien Sedan Halogen strålkastare lager Angel Eyes till LED

Om du har grundläggande trim av 2009-2001 BMW E90 3-serie sedan, du förmodligen hatar ditt lager tråkig och gulaktig angel ögon mycket. Inte bara hatar du det, men du också inte kan göra något åt det eftersom det finns ingen sådan produkt på marknade...

Hur konvertera AVI till iPhone 5s på Win (Windows 8) / Mac (OS X Mavericks)

Hej, killar, jag har precis fått en ny Apple iPhone 5: or och jag bara undrar hur konvertera mina favorit AVI video till min nya vän, nämligen iPhone 5s. Och gör du kille få någon bra idé? Alla förslag kommer att uppskattas. – Från Yahoo svarDet är v...

Hur konvertera 220V till 110V på en kinesisk CO2 Laser Power Supply

Detta instructable ger steg för steg att ändra en kinesisk CO2 laser strömförsörjning från ett ingående spänning 220V AC till 110V AC. Jag utför den här åtgärden regelbundet som mina kunder ändra sina krav, eller de helt enkelt ligger i USA och kör s...

Hur konvertera helljus DRL till LED-lampor

Många biltillverkare som Acura/Honda, Lexus/Toyota/Scion, Dodge/Chrysler, Mazda och Subaru väljer att använda funktionen hög beam som varselljus, vilket innebär att samma helljus lampan lyser svagt under dagen eftersom det bara tar emot om en 6-9V in...

Hur konvertera laddare till natten led lampa

jag behöver night lampa för mitt rum så jag väljer att göra det från en gammal telefonladdare och 4 lysdioder.Först med skruvmejsel jag öppnar laddaren och är inuti kretskortet där är två trådar som ger 5 volt. Jag ansluta 2 lysdioder i följetong och...

Konvertera en bordslampa till LED för billigt!

Hur vill du konvertera en bordslampa LED funktion mycket enkelt och billigt? Tja, är just nu efter jul och du kan köpa delarna av vita LED-lampor för nästan ingenting. Det är en enkel operation att konvertera över till LED operation. Fördelarna är my...

Konvertera MR16 Halogen till LED-ljus med hjälp av endast ca 1 watt.

Välkommen till min första någonsin instructable. Detta är ett enkelt projekt faktiskt eftersom det är min första...I detta instructable kommer jag Visa måste du konvertera en MR16 Halgoen fixtur till en LED-armatur. Jag kommer ta med Eagle filer som...

Projektor lampa konvertering till LED

fick jag en projektor från en vän December 2010. Det är en kraftig D100U från 1997. Det hade inte den ursprungliga glödlampan, men allt annat fungerade bra. Jag gjorde lite efterforskningar på nätet för att se om jag kunde få en lampa för det och fic...