Hur man gör en bred pärlemor pärla armband armband hemmaGillar du brett armband armband? Här ska jag visa dig en handledning om hur man gör en bred pärlemor pärla armband armband hemma.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en enda kedja vävstol Band armband

I den här lektionen för nybörjare kommer jag visa dig hur man gör en Enda kedja vävstol Band armband med en steg för steg-praktisk handledning.Bara titta på videon och njut!...

Hur man gör en bred Solomon bar bälte

Hej där grabbar, här Makos84 för en ny tutorial! Jag hoppas att njuta av er allt ;)Idag ska jag visa dig hur du skapar ett brett Solomon bar bälte. Jag vill ange jag gjorde själv detta bälte några dagar sedan, som jag använder för denna tutorial rest...

Hur man gör en regnbåge vävstol enda armband

detta instructable visar dig hur man gör en vacker och mycket lätt att göra armband! ATT NJUTA AV!Steg 1: Vad du behöver Behöver du:BandC-klippKrokVävstolSteg 2: Konfigurera vävstolen Du ska sätta din band i ett sicksack mönster!Steg 3: Att göra armb...

Hur man gör en Turk huvud sjömän armband

i detta instructable, jag visa dig hur man gör en Turk huvud armband.Detta är de fyra frågorna.Vad gjorde du?:Gjorde jag en Turk huvud armband. Det är bra för att lagra extra rep som är lätt att nå. De enda verktyg och material som jag använde var mi...

Hur man har kul när du är uttråkad och ensam hemma! :)

Hej! Jag gjorde en kort liten video på hur man har lite kul om du är uttråkad och/eller hem ensam. Jag har varit uttråkad hela sommaren och jag hoppas att jag hjälpte göra några andra folk dagar un-tråkiga :)Kolla in mig på youtube och abonera för fr...

PandaHall Tutorial - Hur man gör en två-lagers Wide pärlstav armband armband hemma

Älskar du DIY armband armband? I dagens DIY projekt, ska jag dela en två-lagers bred pärlstav armband armband med dig. Hoppas ni gillar den.Steg 1: Material och verktyg som behövs i DIY brett pärla armband armband:6 mm vita runda pärlor4 mm gyllene r...

Hur man gör en två färg peruanska Wave armband

ett par år sedan jag åkte till Mexico för en semester och som souvenir vi köpte dessa peruanska wave armband. Och när jag först såg dem jag trodde du var tvungen att vara några som extremt skicklig person att göra dessa men nyligen jag hittade ut des...

Hur man gör en regnbåge vävstol Fishtail armband med fingrarna

detta är ett roligt och enkelt sätt att göra en fishtail armband!Steg 1: material Allt du behöver är-2 fingrar-rainbow vävstol band-ett "c" eller "klipp-tålamodSteg 2: Start Ta ett band och gör och infinity tecken eller en åtta runt pekaren...

Hur man gör en flera Stranded etniska pärlstav armband för sommaren

Det har varit länge sedan pandahall diy team uppdaterade de senaste etniska pärlstav armbandet. Idag vi kommer att ge dig en ny tibetansk stil pärlstav armband design.Steg 1: Leveranser att göra de flera strandsatta etniska pärlstav armband för somma...

Hur man gör en regnbåge vävstol Starburst armband

Steg 1: Samla dina leveranser För denna starburst, jag använder gul som starburst, marinblå som gräns, och klara för växlingen, som den gemensamma jordbrukspolitiken band och vad inte. Nästa, du vill behov din vävstol och din krok. Då, du behöver en...

Hur man gör en "dark knight rises" bat tecken armband

gillar du batman? då kommer du älska detta armband!Det är mycket lätt att göra!Här!material:svart ugn grädda lerakedjasmycken krokarbat skylt utskriftx acto knivtång(var försiktig med x acto)!(kameran inte hade ljud)...

Hur man gör en enda regnbåge vävstol armband

super söt snabb och enkel enda vävstol armbandSteg 1: Vad du behöver1. DIN BAND2. DIN KROK3. S KLIPP4. VÄVSTOLSteg 2: lägga till gummiband Lägg gummiband till din vävstol med pilarna pekar bortSteg 3: vänd vävstol och starta hooking du vill vända din...

Hur man gör ett vattenfall crazy z vävstol armband

dessa är steg av water.fall armbandetSteg 1: enda vävstol att göra en enda vävstol på varje utrymmeSteg 2: trangile! sedan hoppa över ett utrymme på dFrost en och gör sedan en form traingle på varje hörn visas på bildenSteg 3: looping tid! sedan flip...

Hur man gör ett däck spår paracord armband

anhängare och resten: ledsen för min brist på djup på detta instructable. Beskrivningarna är inte längre skit och vilseledande. Njut!Steg 1: leveranser För att göra detta armband, behöver du en del av paracord som är 7-ish fot lång, två strängar av i...

Hur man gör en regnbåge vävstol Fishtail armband

detta är min första Instructables någonsin så jag hoppas ni gillar den. Berätta för mig om jag behöver förbättra i något eller tips i kommentarerna.Steg 1: Saker du behöver Saker du behöver är en vävstol, krok, band och ett c klippSteg 2: starta Att...

Hur man gör mode vita pärlor Drop örhängen för bröllop

Idag kommer jag att berätta hur man gör mode vit pärlemor pärlor drop örhängen för bröllop i artikeln nedan, bara Följ mig och göra ett försök. Pärlor drop örhängen är mycket populär, för de kan visa din speciella temperament. Dagens smycken är tillv...

Hur man gör en Mini kanon från en spruta

https://www.youtube.com/watch?v=7ToKk3KOjCc&feature=youtu.beSteg 1: för att göra en mini kanon från en spruta du behöver!I detta instructables ska jag berätta hur man gör en mini pistol ur en spruta själv hemma.Steg 2: För mini-Gun tillverkning vi be...

Hur man gör en enbent / Selfie hålla

https://www.youtube.com/watch?v=JaUPzk3I-B8&feature=youtu.beSteg 1: Att göra en enbent / Selfie Stick du behöver! I dagens video ska jag visa dig en bra uppfattning om hur man gör en enbent-en hållare för selfie hemma!För att göra en sådan kreativ en...

Hur man gör en mini USB dammsugare

Hur man gör en mini USB dammsugare del 1Hur man gör en mini USB dammsugare del 2Steg 1: För att göra en mini USB dammsugare du behöver! I dagens video jag ska visa dig nästa idé av hantverk och hemgjorda saker, faktiskt hur man gör en mini USB dammsu...