Hur man gör en Zombie Survival Kit för din bilÄven Pentagon har en plan för att hantera framtida zombie apocalypse, så varför skulle inte du? Precis som lagen om att skydda din bil under icke-apokalyptiska tider, ska förberedelser en zombie survival kit för din bil vara en no-brainer (ingen ordlek avsedd).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger den perfekta Zombie Survival Kit...

Så du vill lära dig hur man bygger en utmärkt zombie survival kit, och ärligt talat din bästa insats skulle vara att läsa zombie survival guide av max brooks. Men om du saknar tid, pengar eller är bara lata ska jag rakt på sak och ge dig en snabb, lä...

Hur man gör en bra survival kit

en bra survival kit behöver om fem saker, kniv, första hjälpen, brand, ficklampa och repSteg 1: Essentials Dess alltid bra att ha en bra kniv på dig. Jag är hem skolad så jag bär en hela tiden. När någonsin din vandring det är smart att ha minst tio...

Hur man gör en mini Survival kit

idag kommer att göra en mini survival kit. Vi kommer att använda hem hittade leveranser.* Uppdatering * jag kommer att göra en mer omfattande survival kit med viss utbildning jag har förvärvat tack och lämna förslag nedan till nya survival kit tack s...

Hur man gör en Tablet fäste för din bil

Hej Instructablers.Jag gör en hel del driver nuförtiden. Jag besöker kunder i landet städer och vissa dagar tillbringar fem till sex timmar bakom ratten.Jag gillar att använda min Samsung Galaxy Tablet för musik, navigation, CRM och e-post. För navig...

Fickan storlek Zombie Survival Kit!

It's coming. En dag snart, det kommer att hända. Regeringen och media har dolts utbrotten, men ordet har fortfarande läckte ut. Vi har hört viskningar om konstiga plågor, slumpmässiga bita attacker och de rastlösa döda. Det har varit några incidenter...

Hur man gör docka Zombies

Hur man gör docka zombies, perfekt för Halloween party dekorationer....

HUR MAN GÖR EN ZOMBIE APOKALYPS HAMMARE!

Hej killar i denna vid jag kommer att Visa u hur man gör en zombie hammare!Tack för att titta på!Kolla in resten av min här vids >https://www.youtube.com/channel/UCcy89C37haOar5fi-...ni är awesome!PRENUMERERA, GILLA OCH KOMMENTERA!...

Zombie Survival Kit Guide

det är Z-dag. Zombies är överallt. Som de tår i dig, undrar du varför du inte var beredd. Nu kan du vara! I den här guiden kommer jag visa dig hur man blir en oövervinnelig zombie dråpet survivor. Jag kommer att ta dig igenom alla nödvändigheter för...

Hur man väljer rätt Survival Knife

detta är min guide för hur man väljer rätt överlevnad kniven. Detta är ingalunda en slutgiltig lista, eftersom det beror på din personliga smak och situationerna du är sannolikt att vara i, men jag hoppas att berätta några av de huvudsakliga funktion...

Zombie Survival Kit

någon tid tillbaka såg jag en instructable för en Zombie beredskap kit jag visade den för min dotter i lag som är bäst vän är verkligen in i hela zombie sak, hon är också den mest sprudlande skådespelaren i våra Haunted House för sin födelsedag min s...

Den reviderade Zombie survival "kit"

på grund av de många bristerna av min tidigare Instructable...Jag har skapat en ny och förbättrat en... MWHUHUA!!!Jag har funderat i ett par månader, och jag har beslutat att eftersom allmänheten inte vet vad zombie virus symtom eller vad zombies bet...

Hur man gör en Zombie Face Sonobe Minecraft Origami!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami Minecraft Zombie Face (lim eller tejp - Sonobe). Njut av: D!Handledning för Sonobe enhet: http://www.youtube.com/watch?v=n1pu1sBm1pAOrigami: Minecraft Zombie ansikte!Designad av: mig(Sonobe...

Hur man gör en ficka skiss Kit

Hej! I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en all-i-en ficka skiss kit.Du behöver:PennvässarePencil(s)PapperEraserBlu-tac tape lim etcPEGSteg 1: Först, klippa din papperslapp i några små bitar. Du kan hålla dem tillsammans med pinn...

Underbara Designer 5 Tutorials hur man gör trasiga Zombie kläder

I följande gratis underbara Designer klä tutorials du lär dig hur du skapar en asymmetrisk dynamiska zombie i underbara Designer 5. Du får också lära dig hur du skapar sönderrivet tyg med hjälp av Photoshop texturering tekniker samt hur att göra unde...

Hur man gör en Zombie köttsår - Video Tutorial

del 1:Del 2:Detta är den 2: a på tiden att jag har gjort detta på mig själv och detta är den 1: a tid att jag gjorde en video tutorial.All information som du kommer att behöva göra detta på dig själv är i den här videon.Alla objekt som du behöver, so...

Hur man gör en Zombie dråpet pilen skytte slingbow

denna video visar hur man gör en slangbella som skjuter pilar. Inga dyra delar är endast behövs, grundläggande verktyg....

Hur man gör en två Dart Speedloader för din Nerf Guns

Hej alla! Detta är en handledning för att visa dig på hur man gör en två dart speedloader för någon Nerf pistol. Men de Nerf vapen måste vara 1/2" CPVC Couplered. Jag postat en video på hur man gör detta på en Nerf NiteFinder här: http://www.youtube....

Hur man drar 2 osammanhängande rutor utan att lyfta din penna

detta är hur man drar 2 osammanhängande rutor på samma ark papper utan att lyfta din penna. Det är bra för parterna och för att ta pengar från intet ont anande bedragna.Allt du behöver är en vanlig penna och en regelbunden pappersark.Steg 1: Rita för...

Hur man säkerhetskopiera ditt USB-minne eller kameran till din android-telefon

jag har just fått mig en android-telefon. och jag har bara hittat ett sätt att säkerhetskopiera min kamera till minneskortet telefoner.Steg 1: Saker som behövs att göra detta behöver du.android-telefonen.USB-kabel.USB data kopiator (jag använde en sy...